Elo. Postanowiłem zrobić mega zbiór komend jakie można wpisać w konsoli
np. cl_righthand
Podawajcie wszystkie komendy :) (wiem że tego będzie dużo ;))
Pod koniec, jak już nik nie będzie miał pomysłów to zamknę temat, założę nowy z tymi komendami i się przyklei ;)
P.S. - Piszcie co to za komenda i co ona robi ;), a spam typu "Co to za bezsensowny temat" lub pisanie bez podania komendy będzie usuwany ;)
cl_dynamiccrosshair 0 -celownik nie zwieksza sie w biegu/ po zalozeniu tlumika
cl_crosshair_tranlucent 0 - celownik nie jest przezroczysty (domyslnie ustwaione na 1 - ceownik przezroczycty)
bind "klawisz" "dzialanie" - bindowanie klawiszy np
Witam . Mam poważny problem ponieważ postanowiłem zrobić nowe klasy i zrobiłem wrzuciłem plik sma i amxx na server zrobiłem restart servera i wpisuje komende /klasa , /item , klasy i nic nie wyskakuje . Nawet co powinno być na lewym górnym rogu licznik pokazujący klase jaki lvl i expa nie ma . Co...
Witam. Nagrałem sobie demo. Wpisałem w konsoli record CSS i później stop. Chcę to demo odtworzyć oraz zatrzymywać i przyspieszać. Lecz gdy wpiszę viewdemo CSS to nic się nie dzieje. Pisze unknown command.
Witam!
Niedawno reinstalowałem CSa i od nowa robiłem configa.
Komendę cl_dynamiccrosshair ustawiłem na "0". (celownik nie rozszerza się podczas biegania itp.) Włączam CSa, wbijam na serwer, a celownik rozszerza się.
Wszystko jest ok gdy w consoli wpiszę tę komendę.
Wie ktoś co zrobić żeby nie...
witam ma problem otoz gdy chcialem sprawdzic co jest w konsoli zobaczylem: %s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s%s
i tak cala konsola.
O co moze chodzic
no to tak...
dzisiaj jeszcze około godziny 14 jak wpisałem w konsole amxmodmenu to mi się normalnie wyświetlało... a teraz, piszę, że nie mogę używać tej komendy...
co się stało ?? :P mówie(już to mówiłem na innym poście) że nie jestem doświadczony... :P bo mam dopiero 13lat... ale właściwie...
Mam taki problem widziałem w paru cfg np.. spawn , fisker , vidlen , walle .
Taką dziwną komendę zbindowaną na klawisze F8^
host_framerate
Za wytłumaczenie tej oto komendy ^ daje gibonka :)
/// + \\\Każda komenda z "+" na początku ma swój odpowiednik z "-", który kończy daną akcję.
+attack - strzał
+attack2 - włącza zoom, przełącza tryb burst fire i automatic w glocku i clarionie, zakłada tłumik w m4 i usp.
+back - idzie wstecz
+commandmenu - włącza commandmenu. To menu...
Witam z góry chce przeprosić jeżeli to nie ten dział
Mam pytanie mianowicie czy istnieje komenda na wyłączenie krwi w grze ?
Dlatego ze u nas w szkole będą rozgrywki szkolne i chcą aby krwi nie było w grze
Pomóżcie z góry dziękuje
Witam,buszując po necie znalazłem polskie radio komend oczywiscie sam głos a zastanawia mnie jedna rzecz czy dało by sie spolszczyć tez te nazwy np:"Hold This Position" "Utrzymaj tą pozycje". Czekam na odpowiedzi :mrgreen:
Siema. MAm taki mały problem, ponieważ z nieznanych przyczyn nie działa mi komenda "hud_fastswitch 1". Próbowałem zmienić najpierw w konsoli, później w pliku config w katalogu CS'a, ale nic to nie dało :/ Wie ktoś może, dlaczego akurat ta komenda nie działa? Proszę o rady inne, niż: przeinstaluj...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u