Witam szykam pluginu, ktory pozwala stawiac pake wyzej niz to jest normalnie dozwolone. Widzialem ten plugin dawno temu i mozna bylo zrobic wierze w trojke i ostatniemu postawic pake na koncowce broni i ona zostawala na tej wysokosci. Jak ktos znajdzie ten plugin albo napisze daje gibona ;)
no wiec tak. od wczoraj nagle mam problem. wszystko dzialalo dobrze a wczorajbylo tak : podlozylem pake. i kiedy jest 10 sec do wybuchu cs mi sie sam wylacza. myslalem ze to tylkoa na tym servie badz tylko na tej mapie ale to tak ciagle i nie da sie grac;/ wie ktos przez to moze byc???? odpowiedz...
Gdy podkładam pake a do końca rundy zostało np. 24 sekundy a paka wybucha po 30 sekundach, brakuje 6 sekund do wybuchu i i ct wygrywają.
Czy jest jakiś plugin ze po podłożeniu paki roundtime sie zatrzymuje do wybuchu lub rozbrojenia ?
cz mam amxx na serwie i wszysstko niby ok ale nieidzie rozbrajac paki niewiem czemu podejrzewam ze to jakis plugin jest ale niemoge namietrzyc jaki czy ktos wie moze? tu jest lista moich pluginow...
http://img232.imageshack.us/img232/9763/pluginyyn5.jpg
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u