Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Paka:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1405
Narzędzia wątku

Paka

Piorun is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Napisał by mi ktos taki plugin ze ta paczka na moim serwerze wygladala by tak http://www.fpsbanana.com/skins/10176

Critical is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Dołączam się do prośby :mrgreen:

nemore is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

wprawdzie tu macie model bomby w postaci prezentu ale wystarczy ze sciagniecie sobie ten model.. im podmienicie w źródle i macie.. wszystko.. http://forums.alliedmods.net/showthr...ht=bomb+models

Bookmarks

« problem | plugi »
Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dziwna Paka
Witam szykam pluginu, ktory pozwala stawiac pake wyzej niz to jest normalnie dozwolone. Widzialem ten plugin dawno temu i mozna bylo zrobic wierze w trojke i ostatniemu postawic pake na koncowce broni i ona zostawala na tej wysokosci. Jak ktos znajdzie ten plugin albo napisze daje gibona ;)
Szukam pluginu AMX/AMXX
Auto dostawcze z paka min. 4m
Sjemka. Tak jak w temacie. Poszukuje auta dostawczego a oto wymagania: paka o długości min 4 metrów otwarta paka
Samochody
SYMBIAN SUPER PAKA ! Cz.2
LRAPPIO3EJV2IE1.rar MAGICBLUEHACK V1.0 J2ME.rar MAGICKEY_1.0_UNSIGNED MAGICLEVEL_V1_0_0.zip MAGICLOCK.zip MAILFOREXCHANGE(2.5.0) MAILFOREXCHANGE(2.5.0) MAILFOREXCHANGE(2.5.0) MailForExchange(2.5.3) MAP LOADER V1.3.12.rar
Symbian
Wgranie paka
Elo mam na serwie wgrany Amxx by baku(tp). I chciałbym zainstalować pokemod. czy musze usuwać TP czy mogę na to wszystko poke wgrac?
Problemy i konfiguracja AMXX
paka
no wiec tak. od wczoraj nagle mam problem. wszystko dzialalo dobrze a wczorajbylo tak : podlozylem pake. i kiedy jest 10 sec do wybuchu cs mi sie sam wylacza. myslalem ze to tylkoa na tym servie badz tylko na tej mapie ale to tak ciagle i nie da sie grac;/ wie ktos przez to moze byc???? odpowiedz...
Problemy z CS 1.6
CT paka
Witam szuskam takiego pluginu który mazna rozbroic pake gdy pak nie jet podłozona :grin:
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin z paka
Gdy podkładam pake a do końca rundy zostało np. 24 sekundy a paka wybucha po 30 sekundach, brakuje 6 sekund do wybuchu i i ct wygrywają. Czy jest jakiś plugin ze po podłożeniu paki roundtime sie zatrzymuje do wybuchu lub rozbrojenia ?
Amx Mod X
paka
Jak podmienić NA SERWERZE dzwięk paki????? jak sie podłoży to co on mówi?? jak to podmienic??? Może i było ale ja nie wiem gdzie :( Oczywiście za +
Amx Mod X
plecak & paka
Czesc prosze o pomoc otóż chcialbym wymienic na serwerze model bomby oraz plecak :) z gory thX
Szukam pluginu AMX/AMXX
co z ta paka?
cz mam amxx na serwie i wszysstko niby ok ale nieidzie rozbrajac paki niewiem czemu podejrzewam ze to jakis plugin jest ale niemoge namietrzyc jaki czy ktos wie moze? tu jest lista moich pluginow... http://img232.imageshack.us/img232/9763/pluginyyn5.jpg
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz