Witam, szukam pluginu a mianowicie takiego ze jak wpisze /vt to pokazuje kto mnie atakowal i ile mi zadal, a jak wpisze /at to pozazuje ile ja komus zadalem obrarzen
Pierwszy raz o tym słyszę... Więc prawdopodobnie jest to plugin autorski
Tzn. napisany przez kogoś do osobistego użytku...
Oczywiście można poszukać ale wątpie czy jest udostępniony
Ja jestem w fazie Searching :roll: Smoking :lol: and Getting evul
Critical, www.cs.wrocek.pl jest to strone tego servera... pisycie tam na forum a admin odpowie.. sam mam od niego plugi.. start restart. itp.. i jest taki plugin.. wieksyosc plugow jest autorska-- ale zapewne udostepni to..
coś o sobie:
nick: SZEVA
staż: 3 lata steam +1 ns
konto esl : tak
mikro i sluchawki : tak ale musze sobie kupić nowe...
myszka :A4TECH X7 X-738K
taktyk? no coś tam umię :p
Witam!
prosiłbym o sprawdzenie pluginy (plugin jest Do JailBreak)
nie wiem czemu ale jak TT zacznie Bic Ct to TT podnosi się do góry
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
#include <fakemeta_util>
#include <hamsandwich>
#include <block>
Witam,
poszukuje pluginu, podobnego do mini_bans.amxx tylko żeby admini z flagą "A" mieli dostępne wszystkie czasy banowania, a admini bez flagi "A" mogli banować bez możliwości bana permanentnego
Dało by rade coś takiego wykombinować?
WITAM , szukam 2 pluginów
1. Jak Ktos z TT podłoży pake to po ziemi pójdzie taki czerwony promien a jak CT ja rozbroi to po ziemi pójdzie promień w kolorze niebieskim
2.CHODZI mi o mapcykl . NP wybrane mapy beda leciały w 3 porach dna i nocy . RANO (od godziny 5 do godziny 10) DZIEN ( od...
pewniez tematu wiecie o co chodzi ale mam to po anfielsku a szulak bym po polsku :D
mozecie podac linka albo download
pozdrawiam
Dodano: Czw 31 Sty, 2008 ]
dokladniej o noze chodzi aha i jeszcze takie cos z adrenalina ze ludziki sieca sie na zielola i tak fajnie zapieprzaja :D
cześc Wam Wszystkim....
Szukam Pluginku, który odpowiada za kontrole botów...
Np: Ustawienia, bota na mądry inteligętny ipt...
Chyba Kazdy wie Oco Chodzi i Jeszcze podać Komende na to menu bota...;]
Prosze o Podanie LinQ Z góry Dziekuje
Pozdrawiam -=*HaRdStYlE*=-
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u