Wiec tak zainstalowalem te pluginy
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=490083
U mnie dziala all ok tlyko jak ktos wchodzi na serwer i klika jakas komende t omowi wogole co innego nic tam pisze :/
|
|
Wiec tak zainstalowalem te pluginy
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=490083
U mnie dziala all ok tlyko jak ktos wchodzi na serwer i klika jakas komende t omowi wogole co innego nic tam pisze :/
proks, poprostu są dzwięki źle przypisane;) zedytuj skrypt. daj do odpowiedniej komendy odpowiedni dzwięk. Ten plugin jest własnie taki
custom_radio.cfg to wpisz
i wszystko bedzie git !Kod:// ****************** Custom Radio Commands Setup ******************** //disables/enables real radio effect (D: 1) amx_real_radio 1 //disables/enables viewing info about plugin on start of server (D: 1) amx_radio_info 1 //Menu title color (only 4 colors: red - "r" , white - "w" , yellow - "y" , gray -"d") CRcolortitle "r" //Menu color (only 4 colors: red - "r" , white - "w" , yellow - "y" , gray -"d") CRcolormenu "w" //Radio Cmds A / changes menu and messages CRcoverme "Oslaniac mnie!" CRtakepoint "Idz pierwszy." CRhposition "Kamp tam gdzie jestes" CRregroup "Przegrupowac sie!" CRfollowme "Za mna." CRfireassis "Ja chce do biura" //Radio Cmds B / changes menu and messages CRgo "Naprzod!!!" CRfallback "Druzyna, cofnac sie!" CRsticktog "Trzymac sie razem." CRgetinpos "Poczekajcie." CRstormfront "Szturm od przodu." CRreportin "Wszyscy do celu!" //Radio Cmds C / changes menu and messages CRroger "Zrozumiano." CRenemys "Cwel na dwunastej!" CRbackup "Pomocy!" CRclear "Sektor czysty." CRposition "To ja kampie!" CRreportingin "Juz dotarlem!" CRgetoutblow "Spierdalamy, zaraz wybuchnie!!" CRnegative "Nie da rady!!" CRenemydown "Jednego mniej." CRexit "Exit"
Yamakasi +
MAm takie pytanie zeby nie robic nowego tematu jakei zainstlaowac pluginy te podstawowe bo jak jest duzo to laguje albo dam samego amxa neo to 3mb na dwa kompy wychodzi jakies 1.7 na jeden to samego amxa wystarczy ?
Zależy jaki chcesz server tp ffa czy fun
Najlepiej podstawowe
No killstreak to klasyka także nawet nie wspominam :mrgreen:
Ale j/w nemore napisał jaki to ma być serw?
Znalazłem rozwiącanie ;):):) napisałeśtpo czyli zainstaluj samego amx-a i masz podstawowe oprócz tego polecam zainstaluj sobie dzwięki monstel kill (przysłabym procku szkoda ci znich)zainstluj sobie gun game i i masz fajny serv no jesszcze time projector nom <mysli> tylepluginy te podstawowe
To tak komputer to
Athlon 6000+
Karta radeon 1800xt 512mb
2gb ramu
Net neo 3mb na dwa kompy i chce zeby to byl sewer klanowy do sparow treningow etc da rade na 10 slotow postawic ? bez wiekszych lagów
Jak mozecie wklejajcie linki do tych programow
DAM POMOGL
proks, spoko 10 slotowy spokojnie ;)) do jakich programów.. nom chyba amx-a ;) www.amxmodx.org dział download tam sciagnij full instaler amxmodx 1.80
Wiesz mam juz teraz serwer postwiony czy mam instalowac nowy czy moge z tego pousuwac pluginy ?
Jak to zrobic do gun game itd chcailem linki :/
proks, instalacje servera masz i zapewne ją znasz.. więc tak. Moda gun game masz w przyklejonych tytuł tego topicu nosi nazwe Modyfikacje tam bedzie.. jak chcesz to usun jaknie to nie.. i tak po zainstaowaniu nowego amx-a masz nowy plik users oraz plugins.;)
Nigdzie nie moge znalesc tego tematu :/
A ten program wogole do czego sluzy?
[ Dodano: Sro 05 Gru, 2007 ]
Aha i juz zrobilem tego amxa i dziala tlyko ze nie moge vote mapy robic ani zmieniac przez amx menu wczesniej moglem czy to potrzebne sa jakies pluginy ?
Jest admin ze wszystkimi flagami i nadal nie moge robic reseta mapy zmieniac mapy ani robic vote jaka mapa ma byc nastepna chce tez zby po wpisaniu /admin byly nicki adminow potrzebne pluginy sa do tego ?
proks, w podstawowym amx-ie jest to wszystko. moimzdaniem nie dales sobie dobrze adma chyba. skoro nic nie mozesz..
skoro bym sobie adma daj zle to prezciez bym amxa menu nie włączyl ?
proks, 1,80 ? masz ? jak tak to napewno powinno chulać bo sam mam :/. zapewne jakis pluginów nie amsz wlaczonych pokaz nam plugin.ini
; AMX Mod X plugins
; Admin Base - Always one has to be activated
admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)
; Basic
admincmd.amxx ; basic admin console commands
adminhelp.amxx ; help command for admin console commands
adminslots.amxx ; slot reservation
multilingual.amxx ; Multi-Lingual management
; Menus
menufront.amxx ; front-end for admin menus
cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings)
plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.)
;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!)
mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel)
; Chat / Messages
adminchat.amxx ; console chat commands
antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message
imessage.amxx ; displays information messages
adminvote.amxx ; vote commands
; Map related
nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle
mapchooser.amxx ; allows to vote for next map
timeleft.amxx ; displays time left on map
; Configuration
pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins
statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands
; Enable to use AMX Mod plugins
;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer
; Custom - Add 3rd party plugins here
[ Dodano: Czw 06 Gru, 2007 ]
nie moge zrobic resa vote mapy i tych innych dupereli :/ potrebne sa pluginy ? czy mam cos gizes moze dopisac amx jest zainstlowany ten co podales 1.80
Aktualnie ja zainstalowałem ostatnio amx-a 1.80 i mi działa wszystko: masz dal porównania moj plugins.ini ale jak patrzylem wszystko masz git. moze zla komede podajesz?
; AMX Mod X plugins
; Admin Base - Always one has to be activated
admin.amxx ; plugin odpowiedzialny za logowanie sie adminow
;admin_sql.amxx ; j/w tyle ze wersja ze wsparciem SQL
;amxbans.amxx ; Obsługa adminów/banów z bazy SQL
; Basic
admincmd.amxx ; podstawowe komendy admina
adminhelp.amxx ; pomoc dla komend admina
adminslots.amxx ; rezerwacja slotow
multilingual.amxx ; Zarzadzanie jezykami amxx'a
; Menus
menufront.amxx ; Menu
cmdmenu.amxx ; menu dzwieku, ustawien..
plmenu.amxx ; menu graczy (kick, ban...)
telemenu.amxx ; menu teleportu (wymaga modulu fun)
mapsmenu.amxx ; menu map(vote, changelevel)
; Chat / Messages
amx_ejl_adminchat.amxx ; kolorowe napisy adminow///////////////////////////////////////
;antiflood.amxx ; zapobieganie floodowaniu
;scrollmsg.amxx ; pokazuje przesowajace sie napisy
;imessage.amxx ; pokazuje napisy na srodku ekranu (nie admina tylko te z amxx.cfg)
adminvote.amxx ; plugin odpowiedzialny za glosowania
; Map related
;nextmap.amxx ; pokazuje nastepna mape
;mapchooser.amxx ; pod koniec mapy wyswietla glosowanie na nastepna mape
timeleft.amxx ; pokazuje ile czasu zostalo do konca mapy
; Configuration
pausecfg.amxx ; zezwala na pauzowanie pluginow
statscfg.amxx ; menu statystyk
; Counter-Strike
;restmenu.amxx ; menu blokowania broni
;statsx.amxx ; statystyki///////////////
miscstats.amxx ; j/w///////////////////////
;stats_logging.amxx ; logowanie statystyk do pliku//////////////
; Custom - Add 3rd party plugins here///////////////////
grenade_trail.amxx
plcs.amxx ///<--- lekka reklama puchatka na moim servie ;)
M_Antirusher.amxx
advanced_slowmo.amxx
bk3.amxx
deathbones.amxx
gdzieszczelasz.amxx
GHW_Floating_Weapons.amxx
ptb.amxx
pbk.amxx
Litwin_Custom_Nextmap.amxx ;wote z przedluzeniem
switchweapon.amxx
start_restart.amxx
public_rules.amxx
amx_match_deluxe.amxx
high_ping_kicker.amxx ; Wywalanie ludzi z wysokim pingiem .
admin_check.amxx ; Po wpisaniu "say /admin" pokazuje sie lista adminow on-line .
;roundsound.amxx ;muzyka na zaoknczenie roundy
;in_game_ads.amxx ; reklamy na mapie
;say_motd.amxx ;/motd
;slots_reservation.amxx ;Rezerwacja slotów
restart to nawet nie ma tam gdzie wybrac chyba ze jest inaczej bo klikam p913 i jest tlyko pausa a keidys jak mialem amx to był własnie res jak chce vote mapy a lbo changelevel to pisze ze nie ma map cos takiego
| « HERO MOD | co jest? » |