Chciałbym się dowiedzieć co zrobić aby exp się zapisywał na serwerze war3ft i gdzie ustawić a raczej zwiększyć exp z 20 na 600
|
|
Chciałbym się dowiedzieć co zrobić aby exp się zapisywał na serwerze war3ft i gdzie ustawić a raczej zwiększyć exp z 20 na 600
1. /save lub /saveexp coś takiego - nie pamiętam
2. nie wiem - niech wypowie się ktoś kto sie zna
co za głupi bot z ciebie chce zeby to sie zapisywalo automatycznie lamusie ..
to pisz żeby sie zapisywał auto a nie wyzywasz
boże bo to irytujacye ... lepiej jzu sie nie odzywaj :>
rAPTORs, Zbędne komentarze sobie Daruj kolego.
noi za ten komentarz Leci Warn. Nie obrażamy.!!!co za głupi bot z ciebie chce zeby to sie zapisywalo automatycznie lamusie ..
a czy cie pogieło ? chce sie dowiedziec ocb a on glupoty gada wiec zostal ukarany :D ty tez zaraz dostaniesz warna :DZamieszczone przez nemore
Możesz dostać drugiego :lol:Zamieszczone przez rAPTORs
rAPTORs,i co dowiedziałeś sie tą odpowiedzią??chce sie dowiedziec ocb
Druga sprawa.co za głupi bot z ciebie chce zeby to sie zapisywalo automatycznie lamusie ..
oraza czy cie pogiełoNasuwa mi sie jedno stwierdzenie Stop dzieciom Neoty tez zaraz dostaniesz warna
i pasuje cię jakoś uspokoić
ale ja chce się tylko dowiedziec i rozwiazac moj problem :/
Zaczniesz sie odzywać normalnie do użytkowników to inni ci będa pomocni , dobra koniec tego spamu i kłótni.![]()
![]()
no więc pomoże mi ktoś w tym ? i jeszcze jedno chciałbym dodać 6 utworków na koniec rundy postępowałem wg wskazówek i mi to zabardzo nie wyszło POMOCY ;*
pokaż źródło pluginui jeszcze jedno chciałbym dodać 6 utworków na koniec rundy postępowałem wg wskazówek i mi to zabardzo nie wyszło POMOCY ;*
no własnie ja nic nie umiem zrtobić :D chciałbym wysłac komus muzyke a ktos by to za mnie zrobił :DZamieszczone przez Draggero
Zamieszczone przez rAPTORs
Zamieszczone przez rAPTORs
Żart??
nie :P ale przecież nic za darmo :))Zamieszczone przez Baroo
SPAM !! Zamykam ;/
| « pomocy | karnister » |