Popularne odwołania do tej strony: amx menu, bind na amx, bind na menu admina, amx bind, menu admina, cs steam bind admin, bind amx, menu amx, komenda na menu admina, amxmenu, menu admina cs, bindowanie amx, amx menu admina, jak dodac komendy do amx menu ,cs, amx admin menu, admin menu, amxx menu admina, menu admina amx, menu admina polskie w cs, como abrir o menu de admin amxx no cs 1.6, bind amx menu, bindy dla admina cs 1.6, bind na amx mod menu, bind amxx, jak wlaczyc amx menu
Dopiero zaczynam sie bawic z amx wiec prosze o zrozumienie, w jaki sposob ja mam wejsc do menu admina amx i ustawiac tam opcje amx. Czytam ze moge tam wcisnac 9->5 i tam włączasz co chcem.
Siemka,
Może mi ktoś przetłumaczyć co oznaczają poszczególne opcje w mani admin plugin ?
Jak wejdę na serwa i wpisze @menu to mam to okno admina - proszę mi przetłumaczyć bo jestem cienki w eng
Chodzi mi o ten poradnik:
http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-hlds/18916-puszczanie-muzyki-z-menu-admina.html
Link do tego poradnika tam jest i tak wygaśnięty, a wolałbym w mp3 tą muzę, można tak czy nie ?
Witam!
Niedawno zainstalowałem sobie AMX mod x .
Chodził elegancko ale tylko raz :/ Miałem wtedy menu admina pod bindem p i menu działało.Ale później wbiłem na mojego serva HLDS , klikam "p" i nic...Wyskakuje mi tylko w konsoli "Nie możesz użyć tej komendy" czy jakoś tak...
W CS\cstrike...
Mam serwer, hostowany na HitMe.pl Serwery gier multiplayer dla profesjonalistow! Automatyczna aktywacja! Platnosci elektroniczne, sms. Pomoc przy konfiguracji, mam na nim mod war3ft (nie mylic z WOW Mod) i gdy admin wpisze na say`u: /war3menu a nastepnie wybierze : Menu admina. i Dodaje sobie...
Witam!
Mam pewien problem. Otóż dodałem admina ale gdy wchodze na server robiony przez hlds i naciskam binda na menu admina w konsoli pisze "nie mozesz uzyc tej komendy", a gdy wlacze w cs'ie "new game" i nacisne binda wyswietla mi menu ale mam wszystko na szaro. Oto moj users.ini:
...
Czesc mam problem :rtfm:
W mojm menu admina nie mozna zmieniac map ani robic votemap.
trzeba jakiegos plugina wgrac czy cos...? :king: jak tak to prosze napisac jak wgrac i z kad go pobrac bede ogromnie wdzieczny..... :big_boss:
Witam mam pytanko.
1.jak wchodze do menu admina na mojm serwie to nie da sie zmienic mapki bo pisze : nie ma map w menu albo jakos tak. Jak zrobic zeby dzialalo...?
2. jeszcze w menu admina nie ma opcji restart. Jak zrobic zeby dzialalo...?
moze jakis problem a amx :dash2:
PS: Uzywam...
Wiele osób nie wie jak puszczać muzykę na serwerze... opiszę tutaj sposób na puszczanie muzyki z menu amxmodx (amxmodmenu -> speech menu), zakładam iż AMXX masz zainstalowany.
Potrzebne programy:
Sox GUI
1. (Jeżeli masz gotową muzykę do wrzucenia na serwer przejdź do punktu drugiego)...
Witam
Mam taki problem. zainstalowalem AMXX kilka pluginow i takie tam.
Niestety do jednej rzeczy nie moge dojsc....
mam plugina ktory oslepia gracza na 1,5sek jest to admin_flash.amxx
zeby kogos oslepic musze wpisac w konsoli amx_flash <nick>
dokladniej to ten plugin...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u