Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Menu admina amx??:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: amx menu, bind na amx, bind na menu admina, amx bind, menu admina, cs steam bind admin, bind amx, menu amx, komenda na menu admina, amxmenu, menu admina cs, bindowanie amx, amx menu admina, jak dodac komendy do amx menu ,cs, amx admin menu, admin menu, amxx menu admina, menu admina amx, menu admina polskie w cs, como abrir o menu de admin amxx no cs 1.6, bind amx menu, bindy dla admina cs 1.6, bind na amx mod menu, bind amxx, jak wlaczyc amx menu

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 27590
Narzędzia wątku

Menu admina amx??

michalusa is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Dopiero zaczynam sie bawic z amx wiec prosze o zrozumienie, w jaki sposob ja mam wejsc do menu admina amx i ustawiac tam opcje amx. Czytam ze moge tam wcisnac 9->5 i tam włączasz co chcem.

HardStyle is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

w konsoli wpisz
amxmodmenu
lub zbinduj sobie klawisz
bind" "klawisz" "amxmodmenu"

nemore is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

porsze sie zapoznac z konfiguracja servera;) lock

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Przetłumaczyć menu admina
Siemka, Może mi ktoś przetłumaczyć co oznaczają poszczególne opcje w mani admin plugin ? Jak wejdę na serwa i wpisze @menu to mam to okno admina - proszę mi przetłumaczyć bo jestem cienki w eng
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Puszczanie muzyki z menu admina - mp3
Chodzi mi o ten poradnik: http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-hlds/18916-puszczanie-muzyki-z-menu-admina.html Link do tego poradnika tam jest i tak wygaśnięty, a wolałbym w mp3 tą muzę, można tak czy nie ?
Problemy z HLDS
Menu admina
Jako admin z pełnym asortymentem flag nie mogę kickować, slayować/slapować ani przenosić graczy z teamu do teamu. Reszta funkcji działa. Pomoże ktoś?
Problemy i konfiguracja AMXX
Nie mam menu admina!
Witam! Niedawno zainstalowałem sobie AMX mod x . Chodził elegancko ale tylko raz :/ Miałem wtedy menu admina pod bindem p i menu działało.Ale później wbiłem na mojego serva HLDS , klikam "p" i nic...Wyskakuje mi tylko w konsoli "Nie możesz użyć tej komendy" czy jakoś tak... W CS\cstrike...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak zablokowac menu admina w war3menu ?
Mam serwer, hostowany na HitMe.pl Serwery gier multiplayer dla profesjonalistow! Automatyczna aktywacja! Platnosci elektroniczne, sms. Pomoc przy konfiguracji, mam na nim mod war3ft (nie mylic z WOW Mod) i gdy admin wpisze na say`u: /war3menu a nastepnie wybierze : Menu admina. i Dodaje sobie...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Nie moge właczyc menu admina
Witam! Mam pewien problem. Otóż dodałem admina ale gdy wchodze na server robiony przez hlds i naciskam binda na menu admina w konsoli pisze "nie mozesz uzyc tej komendy", a gdy wlacze w cs'ie "new game" i nacisne binda wyswietla mi menu ale mam wszystko na szaro. Oto moj users.ini: ...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Problem z mapami w menu admina
Czesc mam problem :rtfm: W mojm menu admina nie mozna zmieniac map ani robic votemap. trzeba jakiegos plugina wgrac czy cos...? :king: jak tak to prosze napisac jak wgrac i z kad go pobrac bede ogromnie wdzieczny..... :big_boss:
Problemy z CS 1.6
Menu admina
Witam mam pytanko. 1.jak wchodze do menu admina na mojm serwie to nie da sie zmienic mapki bo pisze : nie ma map w menu albo jakos tak. Jak zrobic zeby dzialalo...? 2. jeszcze w menu admina nie ma opcji restart. Jak zrobic zeby dzialalo...? moze jakis problem a amx :dash2: PS: Uzywam...
Problemy z HLDS
Puszczanie muzyki z menu admina
Wiele osób nie wie jak puszczać muzykę na serwerze... opiszę tutaj sposób na puszczanie muzyki z menu amxmodx (amxmodmenu -> speech menu), zakładam iż AMXX masz zainstalowany. Potrzebne programy: Sox GUI 1. (Jeżeli masz gotową muzykę do wrzucenia na serwer przejdź do punktu drugiego)...
Poradniki do HLDS
Opcje pluginu w menu admina.
Witam Mam taki problem. zainstalowalem AMXX kilka pluginow i takie tam. Niestety do jednej rzeczy nie moge dojsc.... mam plugina ktory oslepia gracza na 1,5sek jest to admin_flash.amxx zeby kogos oslepic musze wpisac w konsoli amx_flash <nick> dokladniej to ten plugin...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz