Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu PROBLEM!!! odpalenie serwera:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 717
Narzędzia wątku

PROBLEM!!! odpalenie serwera

Mahaskama is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

odpalam serwer i wychodzi bląd 23 Error

Howkj is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Miałem to samo Złe Amxxa wgrales?

Mahaskama is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

OMG sorka poprostu wsadzilem na pulpit hlds i nie trybiło

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem - Odpalenie..
witam, mam problem ze steam (brat ma) muszę mu pomóc bo nie che by grał na moi steam, po prostu chce sie zalogować wszystko jest ok niby się łączy i potem ten znaczek "Łączenie z kontem steam: ..." i to się łączy i w raz się wyłączy i nic się nie dzieje!!... Usunołem folder tego steam jego nci...
Problemy z CS 1.6
Odpalenie Gry
Witam mam wielki problem który przedstawie w obrazkach. Gdy wrzucam do nośnika płytkę CD ze Steam i ją odpalam wyskakuje mi oczywiście http://i41.tinypic.com/2rpuqyo.jpg Następnie jak biore "PLAY COUNTER STRIKE" wyskakuje mi komunikat : (informuję iż gry nie mam nigdzie zainstalowanej) ...
Problemy z CS 1.6
Problem z ip serwera
Otóz mam pewien problem: nie moge ustalic zewnetrznego ip. Gracze z innych miast(mieszkam w sokółce koło białegostoku) nie mogą wejść na mój serwer. Gdy wpisują connect i podane przeze mnie ip co ciagle jest retrying connect, a gdy dodaja moj serwer do favourites to im sie nie pojawia!!!Ale mój...
Problemy z CS 1.6
Problem z ip serwera.
Mam problem z serwerem hlds, mam 3 kompy, internet podzielony routerem, przekierowałem porty zapora wewnętrzna windows nie blokuje, mam wpisane na sztywno ip, ale gdy stawiam hlds nadal mam ip wewnętrzne :( Już nie mam pomysłu jak to rozwiązać szukałem na forum nie znalazłem :(
Problemy z HLDS
Odpalenie mapki
Zrobiłem sobie pierwszą mapkę w VHE, skompilowała mi się poprawnie i mam plik .bsp. Jednak gdy odpalam ją w cs'ie mam takie http://www.fototube.pl/obrazek,beztytulujp8.jpg.html Proszę o pomoc Down@ Poprawiłem
Mapy do Counter Strike
Odpalenie Zombie Mod'a
Siemano, prosze o pomoc ; ) mam wgranego amx z roznymi modami miedzy innymi z: war3 mod i zombie mod lecz nie wiem jak je odpalic prosze o pomoc ; ) Pozdrawiam
Problemy z CS 1.6
Odpalenie serwa duuuuzy problem
siemka mam taki problem otóz: wykupilem serwer cs 1.6 16 slotów(steam ale przerobilem na ns) jest on postawiony na Linuxie. Ja sie podpinam total comanderem do tego serwa i jak wiadomo na nim sa pliki wiekszosc z rozszerzeniem typowym dla linuxa. I wlasnie nie wiem jak uruchomic ten serwer bo pisze...
Problemy z CS 1.6
Serwer upload i odpalenie serwa
Witam mojego kolegi tata będzie miał w firmie serwer :) powstał pomysł żeby stawiać na nim serwerek do cs`a ns. Tu pojawia się proźba o opisanie dokładnej instalacji plików na serwer a następnie odpalenia ich.
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Problem serwera z amx
Gdy wchodze na serwer gdzie jest włączony amx automatycznie gra się wiesza i wyłąncza mi się gra. Gdy wejde na serwer gdzie nie ma amx włączonego, to nie wyrzuca mnie. Co się dzieje? Prosze o pomoc.
Problemy z CS 1.6
Problem ze zrobieniem serwera
Witam szukam osoby ktora moglby mi podeslac linka do instrukcji jak zrobic serwer z AMX + podboty +Sxe
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz