new playerId = id - 1337
new nextmap[32]
new hostname[32]
get_cvar_string("amx_nextmap", nextmap, 31)
get_cvar_string("hostname", hostname, 31)
client_print(playerId, print_chat, "* Witaj na serwerze: %s", hostname)
client_print(playerId, print_chat, "* Kontakt: Forever gg:1148944")
client_print(playerId, print_chat, "* Sprawy Banow, oraz inne zalatwiac na gg ")
Chciałbym plugin który po wpisaniu "/zasady" otwierał w nowym oknie html zasady , zasady w html osobiście moge przerobić/dodać a, ale chodzi mi tylko o plugin rozkazujący otwercie "*.html" po wpisaniu komendy "/zasady"
Proponuje wrzucić jakąś listę zasad dotyczących tylko tego serwera. Jest parę zasad, które mogą być nie uwzględnione w ogólnym zestawieniu zasad serwerów HJ.
Witam. Związku z częstymi nieporozumieniami między klanami postanowiliśmy napisać z kolegą regulamin dotyczący ClanWar (tzn. sparingów, sparów). Mamy nadzieję ze dzięki niemu będzie coraz mniej kłótni i dyskusji na niepotrzebny temat.
Prosimy wszystkie klany aby stosowały się do tego regulaminu....
Wiem jest dużo tematów na temat zasad sparów.Ale na każdym jest napisane coś innego .
Więc tak proszę mi powiedzieć :
Na jakich mapach gra sie spary(słyszalem ze tylko na de_.... a takzde ze tylko na podstawowych.):
do ilu gra:
Po jakiej przewadze punktowej jest koniec spara:
Bym był bardzo...
elo mam plugin na zasady servera czy mugl by ktos ten tekst tylko zedytowac by kolor zasad byl zółty a nie bialy ja se tekst wkleje do amx mad x i se zrobie gotowy plugin .
pyt to /zasady chce zeby wyskakiwaly po wpisaniu /zasady ale w nowym oknie w takim jak np.top15 a nie takie jak bym wpisal @ nie znam takiego pluginu ktory tworzy takie okienko...
jak wiesz to napisz :mrgreen:
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u