juz nieaktualne to co chcialem, mozna usunac posta, pzdr
|
|
juz nieaktualne to co chcialem, mozna usunac posta, pzdr
Ostatnio edytowane przez lukiwolin ; 06-08-2009 o 19:00
Witam, też mam prawie zerowe doświadczenie w zabawie z instalacją na MIO p650 AM. Czy może ktoś opisać krok po kroku jak to zainstalować?. Sciągnąłem AM z mapą Polski, program odpala, ale nie uruchamia mapy. Częstuje mnie tekstem" przed pierwszym użyciem mapa wymaga rejestracji". Jak to obejść, albo co źle zrobiłem? Moje Mio pracuje pod WM.
Witam,
A czy ktos z was bedzie umial mnie pokierowac jak taka mape zainstalowac na urzadzeniu Tom Tom 910. Miejsca mam sporo bo prawie 20 gb tyle ze z tego co ja sie orientuje to nie ma tam windowsa i po wlaczeniu zawsze laduje sie tom tom ktorego juz nie chce i wole automape. Wiem ze da sie to zrobic ale nie dokonca wiem jak. Jezeli ktos zna sie na rzeczy to bardzo prosze o informacje...
Z gory dziekuje za pomoc.
Witam. Zamierzam kupić MIO 500 i narazie przeglądam sieć żeby sprawdzić jak wygląda dostępność map... i trafiłem tutaj. Można wiedzieć co to znaczy WM? I czym się różni mapa 5.5.2 od 813 która zapodał artsys?
Ostatnio edytowane przez mobopx ; 13-08-2009 o 15:31
Wgrałem AM 5.5.2 EU wersję bezinstalacyjną na kartę SD. Wszystko OK, poza jedną sprawą. Wyświetla się górna belka Windowsa CE, a przez to ekran AM jest obsunięty w dół, no i niemal niewidoczne są nawigacyjne klawisze, co w praktyce zupełnie uniemożliwa korzystanie z programu.
Co z tym można zrobić?
Pomóżcie please! Z góry dzięki za wszelkie wskazówki.
Witam ściągnąłem AutoMape 5.5.2 i kurcze po wrzuceniu na SD i odpaleniu na Mio M400 mov nie może złapać sygnału GPS, prosił bym o pomoc w poprawnym odpaleniu mapy i wrzuceniu wszystkich vitaminek punktów poi itd.
Kolego z tym paskiem u góry to prosta sprawa wystarczy dwa razy kliknąć na niego i sam się zwinie.
Pozdr
Mam dokładnie ten sam problem co kolega AM bez instalacyjna na SD wszystko działa tylko górny pasek windowsa widoczny przez co nie widać dolnych klawiszy nawigacyjnych, dodam że kliknięcie podwójne w ten pasek nic nie daje. ktoś ma pomysł co z tym zrobić....????
witam. czy ma ktos witaminke na laptopa i czy wogole taka istnieje. prosze o odp.
W MIO moov 360 (może i innych, nie testowałem) trzeba pamiętać, aby ustawić port na COM2 i prędkość 57600 w ustawieniach GPS automapy - inaczej nie złapie fixa
Mam pewien problem. Wgrałem Auto Mapę na SD, wrzuciłem do nawigacji i wchodze w menu na wybór mapy. Mam tylko starą. Nawigacja to TravelPilot Lucca 5.3. Zastanawiam się czy muszę usunąć starą mapę, ponieważ nowa działa spod winCE. Dzięki za pomoc
witam.a na mojej mio200 pl nie moze znalesc sygnalu zsatelit .co mam zrobic? wie ktos co z tym fantem zrobic?
Automapa Europa 5.5.3 + witaminka + najnowsze fotoradary, pliki dźwiękowe, ikony itd. - po prostu wszystko czego potrzebujesz!
DOWNLOAD:
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
witam mam pytanko mam wersje 5.5.3 na polske, chce miec rowniez europe jesli wgram ta z powyzszego linka to nie usunie mi tamtej ? bede mial 2 mapy czy to sie jakos uaktualni ? ktos wie jak taka instalacja wyglada ???
Automapa Polska wersja 5.3.3 Najnowsza wersja
wystarczy wypakować skopiować, bez żadnych cracków !
a możesz umieścić plikii gdzie indziej nniż na rapidshare?
Same witaminki do automapy (Polska i europa)
w paczce witaminki do: Windows CE v4.2 i v5(zwykłych gps), wszystkie wersje windows mobile
crack (witaminka) do automapy 5.5.3
Jeśli masz problemy z górną belką od windowsa ce (przez to automapa jest zwężona) wystarczy że do folderu automapy wkleisz crack wm5am.exe (jest w paczce). Uruchamiając program tym crackiem nie będzie już problemów
czy ktoś wie jak dodać witaminke win ce 5.0 automapy
[lang=en]KOSONOM! Thanks![/lang]
| « Garmin City Navigator Europe 2010.1 NT [PL] [odblokowana] | Collins Bird eGuide PocketPC WinMobile 2003,5,6 » |