Wszystko jak w temacie, powoli wrzucam na rapida... jak narazie 1 part 200mb... dalsze party juz niebawem...
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
|
|
Wszystko jak w temacie, powoli wrzucam na rapida... jak narazie 1 part 200mb... dalsze party juz niebawem...
Ostatnio edytowane przez Kamik47 ; 10-08-2009 o 08:24
Kiedy można się spodziewać pozostalych partow?:D
Dziś wrzuce kolejne party, usterka mojego lącza jest juz naprawiona..... postaram sie do wieczora zamiescic wszystkie party....
Ostatnio edytowane przez Kamik47 ; 08-08-2009 o 08:54
działa ta mapa europy na 100%,trzeba podawać jakiś kod aktywacyjnyi czy można ja zainstalowac na urządzeniu przenośnym z systemem
WinCE 4.2?
Ostatnio edytowane przez A State Of Trance ; 09-08-2009 o 17:44
dziala , wystarczy zainstalowac i odznaczyc rzy instalacji rejestruj, lekarstwo do PDA dorzuce na na winCE nie testowalem ale nie bedzie problemu, wystarczy lekarstwo sciagnac od 5.5.2 i tylko przy starcie bedzie sie wyswietlac ze jest to 5.5.2... w paczce jest lekarstwo...
Coś więcej o tej automapie? Jest to wersja instalacyjna? Jakie zmiany w stosunku do 5.5.2??
Wersja instalacyjna. wchodzisz na strone automapy i czytasz, to nie jest informacja.
W MIO moov 360 wszysto działa bez problemu. Trzeba pamiętać, aby ustawić port na COM2 i prędkość 57600 w ustawieniach GPS automapy - inaczej nie złapie fixa.
no to w drogę... :-)
PEŁEN WOREK MIKOŁAJA do AutoMapy 5.5.3 EU który zawiera
- dodatkowe głosy (blondynka, chłop, czesio, gej, kumpela, pijak, wielebny, ziomek)
- najnowsza baza fotoradarów z dnia 30.08.2009 (+ dodatkowe głosy Hołowczyca oraz dodatkowe ikonki do nowych opcji)
- witaminki dla 5.5.3 EU do wszystkich instalacji (pocket PC2003, WinCE4.2, WinCE5.0, WinMobile, Windows PC XP/Vista/7)
- program do zmiany licencji na swoją
- AM VoiceCompiler 2 made in z1mEK - program do edycji i tworzenia głosów do AutoMapy
- instrukcja instalacji
- instrukcja obsługi AutoMapy 5.5.3
DOWNLOAD (75MB)
witam
powiedzcie co robie zle. zainstalowalem nowa wersje automapy pobrana zreszta z tego postu. dodaje witaminki tak jak to powinno byc i za kazdym razem wywala mi: Mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zainstalowana. o co tu chodzi? urzadzenie na jakim instaluje to Nokia 500. z gory dziekuje za pomoc.
Crackowane AM przeważnie są typowo pod urządzenia PDA zWindows Mobile. Znajomy używając Mio musiał mieć wersje specjalnie pod jego urządzenie. Nie wiem jak z Nokiami 500, ale może być podobnie.
no tak, ale w paczce mikolaja byl crack pod Win CE 5.0 a pod tym chodzi nokia 500. wgralem to i niestety tez nic. czyli moze faktycznie byc problem z odpaleniem tego. ech :(
COLOR="Lime"]AutoMapa 5.5.3 Europe FINAL PC PPC PNA[/COLOR]
AutoMapa 5.5.3 Europe
WSZYSTKIE PLATFORMY, ŁĄCZNIE Z PC !!!
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Listy zmian kolejnych wersji
Dodane (wersja 5.5.3, mapa 0906):
o Obsługa urządzeń Becker Z102 i Z203.
Zmiany (wersja 5.5.3, mapa 0906):
o Przejazdy kolejowe przeniesione z kategorii "Niebezpieczne Miejsce" do wydzielonej kategorii "Przejazd Kolejowy" z domyślnie włączonym ostrzeganiem i odpowiednim komunikatem głosowym.
o Poprawiony opis nazw miejscowości na pasku informacyjnym.
UWAGA!!! (PISZĘ BO DUŻO LUDZI MA Z TYM PROBLEM)
ABY WYSZUKIWAĆ PO KODACH POCZTOWYCH NALEŻY:
ŻEBY TA FUNCJA WYSZUKIWANIA PO KODACH BYŁA AKTYWNA NALEŻY NAJPIERW ZROBIĆ TAKĄ RZECZ:
W AUTOMAPIE WEJŚĆ KOLEJNO:
MENU -> (STRZAŁKA W PRAWO) -> ODZNACZYĆ MENU PROSTE (TA LAMPKA OBOK TEGO MUSI BYĆ ZGASZONA)
POTEM ABY WYSZUKIWAĆ NALEŻY:
MENU -> PROWADŹ DO/SZUKAJ -> (STRZAŁKA W PRAWO) -> KODY POCZTOWE
WSZYSTKIE KROKI JAKIE NALEŻY WYKONAĆ ZAMIEŚCIŁEM:
Nie trzeba nic crackować, instalka jest już scrackowana, wszystkie platformy, łącznie z PC oczywiście !!! Przy instalacji map KONIECZNIE ODZNACZ "REJESTRUJ" !!!
Automapa EU 5.5.3.711 PL. Witaminka na PC!!!
instrukcja obsługi oraz głos Czesia
witaminki na resztę urządzeń
Głosy
Auto Mapa 5.5.3 (711) Europa (Czysta Instalka)
+Dodatki (POI, Voice, Ikons, Czerwone Dachy)
oraz "witaminki" na wszystkie platformy...Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
AutoMapa__5.5.3_PL_Czysta_instalka_+_Wszystkie_Witaminki_+_Dodatki
(POI, Voice, Ikons, Czerwone Dachy)
[CODE][URL=" [B]Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] [/URL][/CODE]
[INDENT][INDENT][FONT="Arial Black"] AutoMapa__5.5.3_PL_Gotowiec_Wszystkie_Witaminki.rar[/FONT][/INDENT][/INDENT]
[CODE][URL=" [B]Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] [/URL][/CODE]
[INDENT][INDENT][SIZE="3"]Bez Hasła... 10% Danych Naprawczych[/SIZE][/INDENT][/INDENT]
Alternatywnie można to wszystko i wiele więcej, pobrać z mojego "Chomika"
Ostatnio edytowane przez driver1305 ; 06-11-2009 o 14:07
witam jestem nowy i chciałbym się dowiedzieć czy tą nawigacje AutoMapa Polski Automapa automapa 5.5.3 europa + lekarstwo da się zainstalować na palmtopa mio P560 i czy to będzię działać jesli jest to możliwe to czy ktoś może mi powiedzieć jak to zrobić bo ja jestem zielony w tych sprawach
driver1305 a na chomiku jaki masz nick zeby cię znaleźć
| « AutoMapa Polski 5.5.3 Gotowiec [PL] | City Navigator Europe NT 2011 30 [Odblokowana][rar] [PL] » |