Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Komórki, GSM, operatorzy > Aplikacje na komórkę

Aplikacje na komórkę - Aplikacje do telefonów komórkowych. Do Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , , ,

Popularne odwołania do tej strony: i900 aplikacje, aplikacje do omni i900, programy na omnie i900, auto mapa na samsung omnia ustawienia, telecharger application samsung omnia i900 gratuit, omnia i900 programy download, gry omnia i900, omnia i900 aplikacje, omnia aplikacje download, applicationt pour omnia i900, samsung omnia i900 programy, darmowe aplikacje i programy na komurke samsung i900 omnia, application i900 omnia gratuit, application samsung i900 gratuit, gry java samsung i900, aplikacje do i900, odtwarzacz plików rmvb dlasamsung omnia hd, i900 omnia download garmin, darmowe motywy na samsung omnia i900, dans quel dossier mettre les application telecharger pour samsung omnia lite, samsung omnia i900 przydatne programy download, rapideshare applications pour omnia i900, aplikacje samsung omnia i900, gry na omnia i900, zestaw programów do samsunga omnia i900
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 26213
Narzędzia wątku

R2VS dla Samsung Omnia i900

hitman1969 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

R2VS to program dla użytkowników telefonów marki Samsung Omnia i900, który pozwala na zmianę ustawień wszystkich parametrów dźwięku. Od głośności, equalizer, po głębię 3D i emulowanie dźwięku 5.1.

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Odp: R2VS dla Samsung Omnia i900

peja_otk is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam prosbe czy mozesz jeszcze raz zrobic upa tej wstawki bylbym wdzieczny

[langtitle=fr]Odp: R2VS dla Samsung Omnia i900[/langtitle]

salernis is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

[lang=fr]Merci[/lang]

[langtitle=bg]Odp: R2VS dla Samsung Omnia i900[/langtitle]

nedio89 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

[lang=bg]đ´đ°đš đ˝ńđşđ°đşńŠđ˛ đťđ¸đ˝đş đˇđ° ń‚đ°đˇđ¸ đżń€đžđłń€đ°đźđ°[/lang]

[langtitle=bg]Odp: R2VS dla Samsung Omnia i900[/langtitle]

nedio89 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

[lang=bg]daj nqkaf link za programata[/lang]

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[langtitle=tr]Omnia - Wolf Love (2010)[/langtitle]
http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/O/Omnia/Wolf%20Love/Wolf%20Love.jpg Artist: Omnia Album: Wolf Love Released: 2010 Style: Pagan Folk Tracklist:
Muzyka, mp3 rock i metal
Pomóżcie wybrać tele-Omnia II,Omnia Hd ;)
Piszę,żebyście pomogli mi wybrać ;) Mam meeega problem,bo mam sobie wybrac tele,tylko nie wiem jaki ;) Znalazłam 2 modele,które mi odpowiadają.Jest to Omnia II i Omnia Hd. I tu zaczyna się mój problem,bo nie wiem,który mam wybrać... Moglibyście mi pomóc i napisać który (Waszym zdaniem) jest...
Telefony - specyfikacja i opinie
Samsung Omnia
siemna... mam problem z moim samsungiem omnią.... jak przychodzą mi sms to nie mam dźwięku i nie wiem co mam zrobić... próbowałem tam ustawiać ale dalej nic... pomocy...
Komórki, GSM, operatorzy
Najnowsze WM5 WM6 PPC OMNIA I inne
Paczka 140MB HOT! Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. OPIS: 316. SPB Mobile Shell v3.5.Build.9593 Requirements: WM5/WM6 Overview: Spb Mobile Shell is the first program a Pocket PC user needs to install. It dramatically improves the standard user interface and adds...
Aplikacje na komórkę
Paczka Gier Samsung Omnia i900 [ENG] [.jar]
http://torrenty.org/timages/459270.jpg Coś dla miłośników gier java Pczka Gier Java Abracadaball Samsung i900.jar AMATNAWrestling Samsung i900.jar APrendreOuALaisser2 Samsung i900.jar Asphalt4 Samsung i900.jar
Darmowe gry java
Kodek RMVB Dla WM (5,6) - OMNIA i inne
Paczka zawiera zestaw narzędzi do obsługi formatu RMVB na urządzeniach WINDOWS MOBILE Kodek Q9 dla WM TCMP 2009- najlepszy player dla WM Format Factory - konwersja filmów do wielu formatów Avi to RMVB Converter- Konwersja plików do RMVB RMVBROWSER do pobierania filmów RMVB Testowane na...
Aplikacje na komórkę
Gry na Samsunga Omnie i900
Macie jakieś gry na Samsunga Omnie i900?
Darmowe gry java
Lg KP500 Cookie, Samsung s5230 Avila czy Samsung s3650 Corby?
Witam ;) Przymierzam się do kupna telefonu. Chcę telefon dotykowy, gdyż dbam o telefony i takie są dla mnie najwygodniejsze. Teraz na podstawie waszych opinii chciałbym się dowidzieć jaki brać ;d Cookie, Avile czy Corby? ;) Ogólnie ja bym brał Cookie, najmniej mi się uśmiecha Corby ;) Co...
Telefony - specyfikacja i opinie
Samsung Omnia Lite - problem
Mam problem z odbieraniem w PLUSGSM wiadomości MMS, wysyłac moge jak najbardziej ale odbierac już nie , sprawdziłem ustawienia, profil, opcje odbierania itp. i nadal puste wiadomości przychodzą. Jak ma ktoś pomysła jak to rozwiązać proszę o podpowiedz będę dzwięczny dziń dziń.....:-) problem...
Komórki, GSM, operatorzy
Automapa 5.2 dla QWVGA (omnia itp) WM6
Wersja Automapy 5.2 niewymagająca instalacji Wystarczy skopiować na kartę lub do pamięci urządzenia. Testowana na Samsung Omnia. Plik 111MB Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Aplikacje na komórkę

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz