Aplikacje na komórkę - Aplikacje do telefonów komórkowych. Do Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).
Popularne odwołania do tej strony: ways.a, problem z odczytem pliku ways.a mapy w win ce, automapa instalacja na lark 50.3, auto mapa bez licencji, automapa na cały ekran program, peb automapa lark, blad ways a auto mapa 6.2, kod licencji auto mapa gdzie szukać, mapa polski sciaganie, automapa 553 uuropagotowiec na larka, darmowa auto mapa lark23 2, nie wykrywa nawigacji mio moov m400, numer licrncji auto mapa, problem z odczytem pliku ways.a, problem z odczytem pliku ways.amapy, aplikacje na win ce 4.2se, automapa 5 5 2, problem z odczytaniem ways.a mapy, crack na nie wyświetla się na całym ekranie., instalacja automapy bez witaminek, automapa 5.5 win ce 4.2, jak zainstalować punkty poi automapa, najnowsza auto mapa na mio 500
wielkie dzięki za pomoc!
ale mam kolejny kłopot, po zainstalowaniu tym razem AM 5.5.1 EU na MIO MOOV wygląda jakby miało działać, jednak MioMap wykrywa GPS, a AM 5.5.1 nie.
proszę Was o poradę.
Bo każdy program i urządzenie posiada własne parametry pracy z GPS, u mnie np. chodzi AM na COM 4 Auto i 9600 a czytałam że też chodzi na COM 7 i 9 musisz pokombinować.
PS.
Mam nadzieje że nie szukasz satelit w mieszkaniu, bo z czymś takim już się też spotkałam.
Ostatnio edytowane przez Artemid@ ; 26-05-2009 o 11:20.
Najnowsza wersja Auto Mapa Polska 5.5.1 ! Ściagnieta prosto z serwera Automapa.pl + Crack Licencja !
Głowne zmiany w nowej wersji :
Możliwość uwzględnienia ograniczeń dla samochodów ciężarowych (wymiary pojazdu, ciężar i nacisk na oś). Użytkownik może dodatkowo wybrać czy trasa uwzględnia znaki drogowe czy rzeczywiste pomiary (dla przejazdów nienormatywnych z odpowiednim pozwoleniem na przejazd).
Dane do tras ciężarowych dla terenu Polski zawierają m.in.:
>23 580 znaków ograniczenia tonażu
>1206 znaków ograniczenia wysokości wiaduktu
>2267 wysokości wiaduktów zmierzonych dalmierzem laserowym na potrzeby przejazdów nienormatywnych
>dopuszczalne naciski na oś na wszystkich drogach krajowych i wojewódzkich
2. Pierwsza funkcjonalność systemu AM'Traffic. Program za zgodą użytkownika może zbierać i przesyłać na serwer anonimowe dane o ruchu drogowym. W kolejnych aktualizacjach AM'Traffic zyska m.in. funkcje omijania utrudnień ruchu drogowego.
3. Wyszarzanie przycisków klawiatur w zależności od już wpisanych znaków i możliwych do wpisania następnych znaków.
4. Wyświetlanie pikietażu w panelu nawigacyjnym.
5. Ostrzeżenie o różnicy pomiędzy nazwą ulicy w adresie punktu trasy i nazwą ulicy, po której wyznaczona trasa dociera do tego punktu.
6. Grupowanie (miastami i ulicami) wyników wyszukiwania po kodach pocztowych.
7.Tworzenie plików zapasowych (*.bak) dla ustawień programu.
POLECAM !!
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:
Witaminka Automapa 5XX
Kod:
Uwaga we wczesniejszym poscie wkradl sie blad w parcie 2 ! teraz jest juz naprawiony zachecam do sciagania !!!!!! blad polegal na tym ze przy prubie sciagniecia part 2 sciagal sie part 1.Teraz juz wszystko dziala !
Najnowsza wersja Auto Mapa Polska 5.5.1 ! Ściagnieta prosto z serwera Automapa.pl + Crack Licencja !
Głowne zmiany w nowej wersji :
Możliwość uwzględnienia ograniczeń dla samochodów ciężarowych (wymiary pojazdu, ciężar i nacisk na oś). Użytkownik może dodatkowo wybrać czy trasa uwzględnia znaki drogowe czy rzeczywiste pomiary (dla przejazdów nienormatywnych z odpowiednim pozwoleniem na przejazd).
Dane do tras ciężarowych dla terenu Polski zawierają m.in.:
>23 580 znaków ograniczenia tonażu
>1206 znaków ograniczenia wysokości wiaduktu
>2267 wysokości wiaduktów zmierzonych dalmierzem laserowym na potrzeby przejazdów nienormatywnych
>dopuszczalne naciski na oś na wszystkich drogach krajowych i wojewódzkich
2. Pierwsza funkcjonalność systemu AM'Traffic. Program za zgodą użytkownika może zbierać i przesyłać na serwer anonimowe dane o ruchu drogowym. W kolejnych aktualizacjach AM'Traffic zyska m.in. funkcje omijania utrudnień ruchu drogowego.
3. Wyszarzanie przycisków klawiatur w zależności od już wpisanych znaków i możliwych do wpisania następnych znaków.
4. Wyświetlanie pikietażu w panelu nawigacyjnym.
5. Ostrzeżenie o różnicy pomiędzy nazwą ulicy w adresie punktu trasy i nazwą ulicy, po której wyznaczona trasa dociera do tego punktu.
6. Grupowanie (miastami i ulicami) wyników wyszukiwania po kodach pocztowych.
7.Tworzenie plików zapasowych (*.bak) dla ustawień programu.
POLECAM !!
Kod:
Kod:
Witaminka Automapa 5XX
Kod:
Ostatnio edytowane przez SzAtAn22 ; 02-06-2009 o 21:32.
Automapa 5.5.1 - instalator,Mapa PL, Witaminki do PPC, Pelny zbiór ikon i punktów POI z dnia 01.06.2009, Voices - wybrane, pluz zestaw POI na trase turystyczna, radary,stacje LPG,Zamki,Atrakcje turystyczne itd + Program do edycji punktow POI - do stworzenia wlasnego zestawu POI.
Kod:
Ja mam takie pytanie. Czy tą witaminkę też trzeba używać jeśli kupiłem odblokowanego Mio MOOV 500?
Gość powiedział, że nawet zrobił skrót do AM.
Poza tym, ściągnąłem jakąś wersję która na etapie wyboru urządzenia, ma nieaktywną (nie da się wybrać) opcję "zapisz na karcie SD".
Da się z tym coś zrobić?
Ostatnio edytowane przez qBert ; 05-06-2009 o 19:11.
Witam
Mam pytanie
Jak zainstalować Automapę na odbiornik gps marki lark?
Jest on na platformie win CE5.
Mam gps'a od wczoraj i jestem zielony.
Proszę o pomoc.
Automapa 5.5.1 - instalator,Mapa PL, Witaminki do PPC, Pelny zbiór ikon i punktów POI z dnia 01.06.2009, Voices - wybrane, pluz zestaw POI na trase turystyczna, radary,stacje LPG,Zamki,Atrakcje turystyczne itd + Program do edycji punktow POI - do stworzenia wlasnego zestawu POI.
Kod: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
zainstalowałem AutoMape z linka podanego wyzej na Mio P550 i przy odpaleniu przez witaminkę nie mogę zainstalować map.
Program podaje ze jest błąd "problem z odczytem pliku ways.a mapy: " co zrobić aby załadować mapy
Automapa 6.1.0-876 Final - Polska XL
Wersja instalacyjna . Posłodzona na wszystkie platformy.
http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/az8238_AM6.jpg
ZAWARTOŚĆ AM 6.1 -- 200MB
GOTOWIEC
Automapa Wersja 6.1.0 (876)Polska - Europa 0912
Wersja bez instalacyjna wystarczy rozpakować i skopiować na kartę pamięci.
Wersja ta ma dodane kolorowe skórki najnowsze punkty poi.
Gotowiec jest używany na medionie 315t z windą 5.0
Automapa też ruszy na systemie 4.2 po podmianie...
http://i42.tinypic.com/xofx8z.png
Najpopularniejszy w Polsce program do nawigacji satelitarnej umożliwiający wyznaczanie tras przejazdu. Dzięki współpracy z odbiornikiem GPS, AutoMapa pozwala na ustalenie pozycji z dokładnością do kilku metrów, a także umożliwia dynamiczne wytyczanie nowej...
Thanks Green RV (Reality View) SKIN z AutoMapa
Czas wyrabiam skórę dla AutoMapa! Mają nadzieję wy lubicie tę skórę!
PC i mobile Nawigacja (qvga + vga) z połączonym Miplo POI 16x16 albo 32x32 ikona
http://www.xup.in/pic,19721403/Thanks-Green-RV-Skin-AutoMapa.gif
Link został usunięty z...
]Automapa_6.1.0-876_Final_Polska_XL_0912
+ Lekarstwo na wszystkie platformy...
oraz na moim Chomiku
http://i48.tinypic.com/23kt64x.jpg
http://i50.tinypic.com/2nl6d4x.jpg
Automapa 6.1 PL z crackiem
190 MB | PL | tylko mapa Polski
lub
Witam,
Posiadam Tom Toma GO 910. Chcialbym na nim zainstalowac automape. Problem tylko w tym ze nie wiem jak to zrobic. Mam sporo miejsca na dysku ale ten model nie ma karty pamieci. Po wlaczeniu zawsze laduje sie tom tom, czy ktos wie jak to obejsc? Co nalezy zainstalowac, zrobic abym mogl...
Aplikacje na komórkę
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u