Aplikacje na komórkę - Aplikacje do telefonów komórkowych. Do Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).
Popularne odwołania do tej strony: automapa 5.5, automapa witaminka, automapa na komórkę, automapa download free, mapy gps mówiąca gdzie jechać pobieranie, automapa free, auto mapa forum, automapa 5.5 download, auto mapa na komórke, jak zainstalowac automape na htc, jak zainstalować automapę na htc, automapa klucz, problem z odczytem pliku ways.a mapy, automapa na htc hd 2 download, automapa 5.5.1 - mobile, automapa na komórkę rapidshare, automapa symbian peb, w automapie 6 nie dziala przycisk ok, jak zainstalowac automape na telefonie, mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zarejestrowana, instalacja automapy na telefonie, auto mapa htc wildfire donwload, automapa 5.5.1 pl, skad morzna pobrac gps na komurke, navi gps instalieren samsung wince 4.2
To jest program do urządzeń nawigacji samochodowej - Niestety na forum brak działu NAWIGACJA więc programy do nawigacji lądują tutaj bo nadają się również na telefony komórkowe z GPS.
Myślę że zaspokoiłam ciekawość wszystkich.
Najbardziej mnie wkurza tylko ta babka, która na drodze z Władysławowa na Hel mówiła z 30 razy: Uwaga! Fotoradar. Ten jej zabójczy głos..
Najlepiej się jedzie z Hołowczycem :)
Wyłącz komunikaty i po problemie
Są gusty i guściki, dla mnie np. Hołowczyc jest nie do słuchania (szczeka jak Japończyk)
Witaj Artemid@!
Ściągnęłam AutoMapa 5.5.1 EU Wersja instalacyjna i podczas rozpakowywania części 14 i 18 pojawił się błąd mówiący o uszkodzonym pliku. Ostatecznie całość się nie rozpakowała. Czy jesteś może w posiadaniu poprawnych plików?
Ściągnęłam również AutoMapa 5.5.1 PL, instalowałam ją na Mio Moov 360 i niby zakończyła się ona powodzeniem, ale pojawia się informacja "Mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zarejestrowana". Czy wiesz może co powinnam zrobić żeby to zaczęło działać?
Pozdrawiam
Witam jak pobrac Automape? do swojej nawigacji troche jestem zelony w tym temacie pozdrawiam i czekam na podpowiedzi
musisz pobrać mapę przez P2P np eMule lub w sieci torrent ja mam Automape5.5.1EU i jest bardzo dobra polecam;
można tez skorzystać z linków powyżej ale pobieranie z rapidshare jest bardzo kłopotliwe gdy nie masz opłacony dostęp
po pobraniu odpalasz program instalacyjny i instalujesz na karcie SD, gdy dojdziesz do miejsca rejestracji mapy to odznaczasz ptaszki bo przejdziemy do tego później wtedy będzie możliwa dalsza instalacja.
Instaluj na karcie SD włożonej do czytnika kart i podłączonego do komputera bo inaczej to będzie bardzo długo trwało karta SD musi mieć min. 2GB pojemności
Gdy nie posiadasz czytnika i nie ma skąd go pożyczyć to możesz skorzystać z aparatu foto cyfrowego ale tylko wtedy gdy komp go widzi jako dysk wymienny
gdy instalacja powiedzie się wtedy należy podmienić pliki z "witaminki"
POWODZENIA (to naprawdę nie jest takie trudne)
Ostatnio edytowane przez pio6 ; 25-05-2009 o 14:05.
Witaj Artemid@!
Ściągnęłam również AutoMapa 5.5.1 PL, instalowałam ją na Mio Moov 360 i niby zakończyła się ona powodzeniem, ale pojawia się informacja "Mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zarejestrowana". Czy wiesz może co powinnam zrobić żeby to zaczęło działać?
Pozdrawiam
To dlatego ze nie masz zarejestrowanej mapy
i żeby ją uruchomić musisz wgrać odpowiednią witaminkę zależnie od posiadanego systemu w urządzeniu link do witaminki:
dla systemu windowsCE Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
dla systemu windows mobile 5/6 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
U mnieAutoMapa 5.5.1 EU na sprzęcie PPC Mio P560 z WM6 wszystko działa bez zarzutu
Ostatnio edytowane przez pio6 ; 25-05-2009 o 14:04.
a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć pio6 skąd ściągnąłeś swoją automapę? czy posiada ona tak dobrą mapę Polski jak osobna automapa PL?
ściągnęłam i wgrałam witaminkę, ale teraz pokazuje mi się napis: "Problem z odczytem pliku ways.a mapy:STORAGE CARD\ AUTOMAPA EU\ POLSKA\". rozumiesz coś z tego?
Koledzy, z AM 5.5 nie jest taka prosta sprawa, każdy musi wiedzieć na jakie urządzenie ją chce wgrać, ja mam np. HTC Touch HD to jest PDA z wysoką rozdzielczością ekranu i u mnie nie działa, znaczy uruchamia się, ale (przyciski poza ekranem) wróciłam więc do wersji 5.3 i spokojnie czekam na odpowiednią rozdzielczość. Doradzaam Wam to samo, jak sie coś nowego pokaże obiecuje wam tutaj zapodać.
To tyle ode mnie.
a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć pio6 skąd ściągnąłeś swoją automapę? czy posiada ona tak dobrą mapę Polski jak osobna automapa PL?
ściągnęłam i wgrałam witaminkę, ale teraz pokazuje mi się napis: "Problem z odczytem pliku ways.a mapy:STORAGE CARD\ AUTOMAPA EU\ POLSKA\". rozumiesz coś z tego?
ja pobrałem ją za pomocą FlasGeta http://www.mininova.org/get/2592834
dość szybko bo z prędkością ~350kB/s i dopiero po zainstalowaniu zaczęły się problemy bo przez 2 dni się z nią męczyłem zanim znalazłem odpowiednie rozwiązanie i witaminy. Teraz ja testuje ale niezbyt intensywnie i jak dotąd nie mam problemów a działa nieco wolniej od poprzedniej AM5.2 PL ale tylko przy wyznaczaniu trasy bo podczas prowadzenia jest ok
musiałem zrobić twardy reset, który mi wyczyścił całe oprogramowanie i listę kontaktów ale pomógł na brak dzwięku.
Plik ways.a mapy zawiera właśnie dane wektorowe mapy (drogi) i jest największym plikiem
Ostatnio edytowane przez pio6 ; 25-05-2009 o 23:13.
Automapa 6.1.0-876 Final - Polska XL
Wersja instalacyjna . Posłodzona na wszystkie platformy.
http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/az8238_AM6.jpg
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
ZAWARTOŚĆ AM 6.1 -- 200MB
GOTOWIEC
Automapa Wersja 6.1.0 (876)Polska - Europa 0912
Wersja bez instalacyjna wystarczy rozpakować i skopiować na kartę pamięci.
Wersja ta ma dodane kolorowe skórki najnowsze punkty poi.
Gotowiec jest używany na medionie 315t z windą 5.0
Automapa też ruszy na systemie 4.2 po podmianie...
http://i42.tinypic.com/xofx8z.png
Najpopularniejszy w Polsce program do nawigacji satelitarnej umożliwiający wyznaczanie tras przejazdu. Dzięki współpracy z odbiornikiem GPS, AutoMapa pozwala na ustalenie pozycji z dokładnością do kilku metrów, a także umożliwia dynamiczne wytyczanie nowej...
Thanks Green RV (Reality View) SKIN z AutoMapa
Czas wyrabiam skórę dla AutoMapa! Mają nadzieję wy lubicie tę skórę!
PC i mobile Nawigacja (qvga + vga) z połączonym Miplo POI 16x16 albo 32x32 ikona
http://www.xup.in/pic,19721403/Thanks-Green-RV-Skin-AutoMapa.gif
Link został usunięty z...
]Automapa_6.1.0-876_Final_Polska_XL_0912
+ Lekarstwo na wszystkie platformy...
oraz na moim Chomiku
http://i48.tinypic.com/23kt64x.jpg
http://i50.tinypic.com/2nl6d4x.jpg
Automapa 6.1 PL z crackiem
190 MB | PL | tylko mapa Polski
lub
Witam,
Posiadam Tom Toma GO 910. Chcialbym na nim zainstalowac automape. Problem tylko w tym ze nie wiem jak to zrobic. Mam sporo miejsca na dysku ale ten model nie ma karty pamieci. Po wlaczeniu zawsze laduje sie tom tom, czy ktos wie jak to obejsc? Co nalezy zainstalowac, zrobic abym mogl...
Aplikacje na komórkę
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u