Witam prosze o sprawdzenie demka
chodzi o gracza o nicku "left" podejrzany jest o uzywanie WH. Prosze o opinie doswiadczonych graczy.Kod html:http://odsiebie.com/pokaz/3405852---6fa5.html
pozdrawiam ;]
|
|
Witam prosze o sprawdzenie demka
chodzi o gracza o nicku "left" podejrzany jest o uzywanie WH. Prosze o opinie doswiadczonych graczy.Kod html:http://odsiebie.com/pokaz/3405852---6fa5.html
pozdrawiam ;]
moim zadaniem wh :PPP
Prosilem o wypowiedz doswiadczonych graczy a nie takich ktorzy maja po 10 postow -.-
Liczba postów nie gra roli, chodzi tu o umiejętności w grze :P Co do dema - nie wiem, ciężko stwierdzić. Najlepiej obejrzyj demo na HLAE/MIRV Demo Tool lub po prostu ściągnij cheaty odpal grę na nich i obejrzyj demo w WH, a podejrzane akcje na spowolnieniu 1/2 lub 1/4 i to najlepiej chociaż po 2 - 3 razy. Wtedy bedziesz miał pewność, czy gość jechał na wspomagaczach czy nie.
potwierdzam drilla bo poprostu moze ktos tak jak np ja zaczyna przygode na wiaderku a ma juz duze doswiadczenie w grze
także najlepiej pobierz jakies chity np. umbrelle i wtedy najlepiej zobaczysz czy cos ma czy tez nie ja ogladalem i wyszlo mi na to ze jest czysty...
Moim zdaniem umiejętności :P Ale może WH... Po takim demku nie jestem pewien...
Wg. mnie Gościu albo ma Dobre słuchawki, albo WH!! I ja również mam to 9 postów, ale jestem doświadczonym graczem... I Albo ma Słuchawki porządne albo WH...
Sprzet też robi swoje:)
14:20-14:25 zaczal strzelac do ct zanim go zobaczyl
15:49-15:54 dziwne, fartowne wyczucie...
16:37-17:00 tego pierwszego ciekawe jak wyczail, a namierzanie tego drugiego bardzo ciekawe, ogladamy dalej, namierzenie ct wbiegajacego od respa przy halasie swoich towarzyszy, no rowniez bardzo ciekawe
29:20-29:38 niezle go wyczail, slychac bylo tupniecie/zeskok ale cos mi tu nie pasuje
dalej, ogolnie mowiac, krzywo patrze na te sytuacje jak on stoi z awp pilnuje srodka i gali , a jak jest tam czysto , to przenosi spokojnie celownik na tt ktory na cichaczu zbliza sie do tej bramy na srodku, rozumiem raz sie moze tak zdarzyc, ale nie 3-4 :)
inferno
7:42-7:45 dziwi mnie ze zatrzymal sie w tym halasie jak wybiegl gosciu zza sciany
ogolnie jeszcze dziwi mnie jedna rzecz - on wie ze ktos jest za sciana lecz uciekl na pewna odleglosc - nie wie na jaka(w teorii), idzie za nim, lecz nie sprawdza typowych kryjowek, tylko gna naprzod - przypadek?
jako tt
16:09-16:13 wczesniej ladnie wyczekali przeciwnikow, left wbija pierwszy na bs, jak kieruje celownikiem tutaj w tym momencie, na zwolnionym ladnie widac
drill, ja bym stawial na wh jednak, szczegolnie dd2 mi smierdzi... choc inferno tez niezle pachnie :D
jesli juz nawet masz ktos wh to trzeba myslec i nie najezdzac przez sciany na wroga bo sie skapną na demku
| « Ogar czy Cziter? | Ocena demka ;) podejrzenie WH, NS :(( Pro czy czit? » |