Ocencie sami
|
|
robiłem im fragmovie, nie takie akcje widziałem, chociaż kilka akcji wygląda naprawdę dziwnie i o ile pamiętam to on akurat nie gral zbyt dobrze

hahahahaha jaki czituch tępić takich trzeba
Cheater i tyle.. :) nieźle strzelał przed wybiegnięciem ziomka ;) dużo takich sytuacji było. ;) cheater i nic więcej..
LUDZIE!
Od czego są słuchawki ?
Od czego są lata praktyk na cs ?
Wy gadacie, że cziter, idzcie na nonsteam i tam grajcie. Po 1 akcji, bez żadnej analizy byle by posta marnie nabic piszą, że cziter....
Zstsanówcie sie troche, pooglądajcie fm z byłego pentagramu, mymu czy teraźniejszego wicked, oni też mają czity, bo strzelają przed wybiegnięciem gracza? pff
Dla mnie to refleks, dobre słuchwki, i troche grania.
Tak to zobacz cale hltv na wh w jego wykonaniu jest wiele akcji
exz.bC.tar.bz2
Dobre sluchawki, refleks + Non Steam
NS..? Myśłaem ze to steam było, ale choćby nawet... daj demko do oceny na BL.
Naprawdę ciężko ocenić. Na HLAE Mirv Demo Tool oglądałem to demo z efektem wh i ciężko stwierdzić, czy gość na serio jedzie na wspomagaczach czy to faktycznie skill. Jeśli ma wh - to dobrze się maskuje. Mów mi 0 :**, oni demek z nonsteama nie przyjmują ;) Btw: choć trochę byłbym nastawiony na wh, bo na spowolnieniu w akcji przy drzwiach na długą nie mógł gościa zobaczyć wcześniej ani go usłyszeć, bo ten był już za drzwiami. Tymczasem pojechał celownikiem po drzwiach...
Ostatnio edytowane przez Drill ; 26-06-2009 o 14:56
na 90% clear.
2 akcje miał 'dziwne'.
to jak wyjasnisz to ze gosc wychadzac z za jakiegos zakretu juz wczesniej celuje w goscia przez sciane
To jest skill?
Istnieje takie coś jak słuchawki i uszy człowieku :) Jak słyszy to mniej więcej mierzy na te ściane nie ?
Boże zachowaj ...
| « Czity Half-Life | Prosze o ocene demka, WH ? » |