Gra u mnie na serverze Rysiek. Według mnie gra na haxach. Server niestety NS. Nakreciłem mu demo. Ocencie prosze te demka. Krecone z admin_esp. więc doskonale wszysko widać.
linki na rapidzie.
Z góry thx :)
|
|
Gra u mnie na serverze Rysiek. Według mnie gra na haxach. Server niestety NS. Nakreciłem mu demo. Ocencie prosze te demka. Krecone z admin_esp. więc doskonale wszysko widać.
linki na rapidzie.
Z góry thx :)
chcesz by ktoś to ściągał by zobaczyc czy ma haxy?
Na moje ma WH
Na drugi raz spakuj pliki dem, więcej ludzi Ci odpowie :) .
hmm
po pierwszym demku malo widac
jest jedna akcja jak on wchodzi na dluga i zabija kolesia , na zwolnionym tempie zaczal do niego strzelac zanim wyszedl zza sciany. wh?
spakuj drugie demo, nikt zdrowy na umysle nie bedzie ci oceniac demka ktore wazy 30kilka MB !
pudel94 ,może trochę kultury czy chcesz dostać od admina w prezencie bana ?
jak ma hacksy to banuj...a jak ma zminne ip to mam sposob: jak ams zprawie full na serwie to zbanuj go iz min haso i nie wejdz ie i po 5 minutach znowu zmin i tak wkolo u mnie skutkuje ;]
wes lepiej se przerob to przez frapsa zrub filmik i wrzuc tu wiecej ludzi zareaguje bo mi sie neichce sciagac.,,,
no ! ALE WH admin postaraj się coś z tym zrobić !
Te linki se w dupe wsadz jakies gowno wystawiłes ZAL MI TAKICH BOTOW NAPRAWDE. TE BOTOWANIE ROZPRZESTRZENIA SIE JAK JAKIS VIRUS CHOROBA ZAL ARMAGEDON !!!!!
brak slow.
haha na moje wh :) pozdro
| « $szkodnik wh i aim | Niesłuszny ban » |