Kolejny cziter u Mosha na servie (nick:lolek) i zadnego Admina w poblizu ;/
Demko:
lolek.dem
Pozdro
Bulinek
|
|
Kolejny cziter u Mosha na servie (nick:lolek) i zadnego Admina w poblizu ;/
Demko:
lolek.dem
Pozdro
Bulinek
po paru minutach dolaczyl do niego nastepny z bad boyem (nick:your name)
Demko:
your.dem
Pozdro
Bulinek
a gdzie steam_id albo ip
obaj na Non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to sie za kazdym razem i tak zmienia.
hmm... cos czuje ze nei kazdy kuma o co w tym wszytkom chodziZamieszczone przez Bulinek
steam ID to wiadomo co to jest... w hashjamie rzadko spotykane zjawisko :D
server ID jest to unikalny nr przypisany do playera podczas polaczenia sie
(oczywiscie po restarcie serva, server id znowu zaczynaja sie od 1)
IP niestety nikt z adminow nie jest w stanie wyciagnac...
tylko ja z konsoli serva :D
Tak jak napisales ID sie zmienia.. ale po ponownym polaczeniu sie.. ale
jak czit ma stale ip to nic nie stoi na przeszkodzie zeby mu dac banana....
niestety wszyscy wiemy jaka jest rzeczywistosc...
90% czitow to miekkie fajki na neo.... ktore nie umieja bez haxow ogarnac CS...
Tak wiec dostales teraz adma, czyn swa powinnac, koś ciotki z serwa :)
NEO SUX
".. kurwa mać nie chcemy internetu za złotówke.."
nidgy nie lubiłem TP
tyle z mojej strony :P
pozdro

Neo Smierdzi czitam tyle powiem do huja dzis widziłem jak koles na czitach jechał bo inaczej nie umieł grać ale jak wszedl add to uciek i nie zdarzylem powiedzieć dla niego
Ja mam Neo i nigdy nawet o czitach nie myślałem, więc nie wypisujcie takich bzdur, ze ci co mają Neo to tylko cziterzy...
A i wcale nie mam Neo za złotówkę.
Bede ich wycinal jeden po drugim az sie oducza :P Wiem o co chodzi z tym ID, o to mi chodzilo. Takim banana mozna sprzedac tylko gdy sa na servie, ale to i tak malo co pomaga. Pamietam jak koles po hamsku mi odpowiedzial gdy zapytalem dlaczego czituje.
powiedzial: bo od tego sa czity
ja na to: tak masz racje ale to nie jest odpowiedni serv, wiec wyjdz
a on: Nawet jak mnie zbanujecie mam zmeinne ip wiec huja mi zrobicie
Niestety nie mialem adma a koles sobie wyzynal kogo chcial i jak chcial.
wiec jak widac NEO (zmienne IP) omija bariery stworzone by chronic server ( banany ).
Pozdro
Bulinek
P.s. Cheaters, Cheaters. What you gonna do, what you gonna do when Bulinek come for you?!
ej ja tak z ciekawosci skad mozna wziasc dobre cheaty dzialajce na nonsteam na gracice D3D??
z dupy
pewnie dzieciak neo i juz myslm o haxach ZAL! :shock:
chcesz haxa? to podaj mi swoje IP to ci dam takiego haxa ze glowa mala :o

Specjalnie zarejestrowalem sie dal tego postu wiec odrazu kieruje sie do ("WIELCE WIELKIEGO I JAKPOWAZANEGO SIE") admina.
Wiec drogi niekolego twoj post ktory swiadczy o twej niewiedzy jest smieszny..
Np.
Zgodze sie z Toba na temat ze niektorzy bez czitow nic nie umia...ale ze 90% to lekka przesada... Przewaznie ludzie znudzeni gra chca wyprobowac cos takiego jak cheat.Zamieszczone przez mosh
Ok,ok... nie oto mi chodzi.
Wiesz, uwazasz neostrade za smiec, zal , syfiasty "program" itp.Zamieszczone przez mosh
Tylko, ze obrazasz wten sposob ok 60% neoPolakow :)
I jesli tak nienawidzisz neo a masz "osiedlkowke" lub inna
to wiec , ze wszystkie osiedlowki i inne podobne (nie mowie o zagranicznych)
posiadaja transfery od TP :)
Jesli brzydzisz sie NEO a masz Osiedlowke 1mb to na 100% jest to od neostrady TP :P
Wiec nie cytuj tutaj hasla reklamowego...bo serio kompromitujesz sie, ZAL mi twojego typowozwyklego - prymitywno nastawienia do funkcji Admin...
Bezpowazania./fu
ja ci powiem żal mi neo i całej naszej kochanej TP(uważam ją za smiec, zal , syfiasty "program" itp" ) sam mam osiedlówke TP i założenie jej uważam za najwiekszy błąd jaki w życiu zrobiłem.
przeciez wiadomo ze gorszy od TP jest tylko czituch grajacy dzieki TP, wiec chyba nie ma sie co rozpisywac na ten temat.
te zbanuje go ktos bo zaraz nie wytrzymam... NEO smierdzi i nic wiecej sie nie da powiedziec...

banu j kufa banuj
I o to kolejny piekny chiter z bad boyem o niku reszta prosze na niego uwazac :mrgreen: pozdro Arek 23
I znow na serwie jest chiter dobrze ze sa na nim admini a ten chiter o nicku "NoNNiKe" :mrgreen:
A ja się nadal zastanawiam czy w tepsie praktyki nie odbyć :PZamieszczone przez mosh
| « Wykrywacz czitów | Dzieci Neo Na Non Steam... » |