Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Cheats Zone - Skargi na cziterów > Archiwum Cheats Zone

Archiwum Cheats Zone - Stare, nieaktualne zgłoszenia.

Tagi: , , , , ,

Odsłon tematu: 815
Narzędzia wątku

zobaczcie i osadzcie mowia ze sa czysci :)

nivea is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

demka waza po spakowaniu okolo 160 KB wiec nie problem z obejrzeniem , zrobilm im psikusa tzw motyw z brama, juz tlumacze o co kaman : jak ktos ma wh to wiadomo jaki ma wyglad tekstur i innych detali,brama jest tak cienka ze wh w ogole nie odroznia od reszty otoczenia i tym sposobem stojac przy bramie WH (ujowcy) sie zdradzaja, prosze zobaczyc jak zabili tego Zena na demku ogolnie nie wybiegal ani razu... tylko stal przy bramie i czekal ::) najlpsze to ze sxe 4.6 a haxy sa i na niego :( a dzieci zawsze beda dziecmi pozdro ! napiszscie jakis koment !!

Danielak is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ciężko tutaj ocenić , ale sposób fajny . Wygląda na to , że koleś miał wh . Taa ... na sXe są czity . Następnym razem postaraj się o demko tamtego gracza . Wypatrzylem też , że tam nie było wymagane sXe do końca (można było wejść , ale wyświetlało "no sXe-I" ... tyle ode mnie .

nivea is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

tak masz racje nie bylo wymagane lecz gosc ktory go zabil mial sxe to jest najśmieszniejsze . jak myslisz dal demko ? hhe jak by dal tez bym wrzucil o to w tym chodzi ze takie dzieci nie powinny w ogole siadac do komputerow. o programistow czitow nie wspominam :)

lepsze akcje byly gwarantuje , lecz niestety ja nie gralem tego spara z nimi i wiecej demek nie ma ! ale mysle ze i na tych wystarczajaco widac ze jednak byli "czysci " ......... rotfl pozdrawiam

za jakis czas podam tez ich stronke www. byscie omijali tych "wspanialych "

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Mowia ze Mam WH :)
Ok, Na innym forum grałem na serwerze gdy zabiłem admina skanem wszedł na 3 rundy na speca i dal mi bana.. bez ss.. zrobiłem skargę na ich forum.. admin wypowiedział się ze miałem wh i ze na tym demku to widać : Sendspace.pl - Darmowy hosting plików (Daj Cytuj i zobaczysz link !!! na samym dole...
Archiwum Cheats Zone
[Non Steam] Jak nagrać dźwięk to co ja mówię do mikrofonu, oraz to co mowia inni... ?
Witam! Istnieje taki program, aby nagrywał wszystko co ja mowie, ale po naciśnięciu klawisza "K", oraz aby nagrywał innych co mówia do mikrofonu? Pozdrawiam :)
Problemy z CS 1.6
Zablokowane Konto <Zobaczcie>
Witam. Kolega ma ze mną serwer, zablokowali mu konto na steam, steam ma ponad miesiąc. Zablokowali mu konto nie wiadomo za co, normalnie grał, CZITÓW NIE MIAŁ NA PEWNO. Grał uczciwie. Zablokowali mu Steam, grał dobrze. Żaden serwer mu nie działa, prócz tego co kupiliśmy... Tak to zablokowane....
Problemy z CS 1.6
Do oceny (sami zobaczcie co to jest)
Siemka zrobiłem takie cos wymiary 300x300 to chyba sygna ale mogę sie mylic lookac i oceniac : http://img221.imageshack.us/img221/6935/hookupsdevilgirlsexyskazb8.gif http://img221.imageshack.us/img221/hookupsdevilgirlsexyskazb8.gif/1/w300.png LINK :...
Prace graficzne do oceny
szukam klanu ns zobaczcie
siema wiec tak poszukuje klanu ns _____________________________________ oferuje: wiek:14 sluchawki/mic:tak gram:okolo 2 lat kim jestem:snajperem i nie tylko :]...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Nie slysze innych co mowia przez mikro
Witam. Mam problem, ponieważ kupiłem nowy komputer, jak wiadomo inne stery, wszystko inne. W csie zauważyłem, że gdy ktoś coś mówi przez mikrofon nie słyszę tego, lecz kiedy ja mówię inni to słyszą. Proszę o pomoc,i będę wdzięczny. Z góry dziękuję.
Problemy z CS 1.6
zobaczcie logi! kilka błędów
Auto detecting CPU Using Pentium II Optimised binary. Auto-restarting the server on crash Console initialized. scandir failed:/home/hosting/cs59d95g61/./valve/SAVE scandir failed:/home/hosting/cs59d95g61/./platform/SAVE Protocol version 47 Exe version 1.1.2.5/Stdio (cstrike) Exe build:...
Problemy z HLDS
b@der - zobaczcie sami xD
Szukam klanu :] Oferuję: :arrow: dostępność na kompie :arrow: mikrofon :arrow: skill :arrow: stawianie się na spary treningi itp. :arrow: kulturę osobistą :arrow: Humor
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Plz. wejdzcie zobaczcie ocencie...
Wiec: Ma koles czita AB + WH tylko ze AB ma na innym guziku niz normalny strzal raz strzela normalnie a raz przez AB a co do WH to zawsze jak gdzies skampilem to mi zapodal heda i lecial dalej nie patrzac w inne rogi czy ktos nie skmapil! czyli widzial mnie przez sciane. Link do dema: >KLIK< ...
Archiwum Cheats Zone
Slychac co mowia dead i spec jak zyje
Tak jak w temacie, kazdy slyszy kazdego, jest jakis plugin ktory za to odpowiada albo jakies komendy?
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz