Jak ktoś ma steam to może używać czitów?Bo ludzie mówią,że można inni,że nie można ja już sam nie wiem...Liczę na wypowiedzi prawdziwych cziterów którzy znają się na żeczy.
|
|
Jak ktoś ma steam to może używać czitów?Bo ludzie mówią,że można inni,że nie można ja już sam nie wiem...Liczę na wypowiedzi prawdziwych cziterów którzy znają się na żeczy.
prawdziwym cziterem to ja nie jestem ale odpowiem ;d
na steamie mozna ale dostaję się za to bana ... teoretycznie.
Zwykłe Czity co Na NS Chodziły , Nie Będą Działać Na Vac , Na "VAC/VAC2 Proof" Są Czity Specjalne Przeznaczone Na VAC
Jak ktoś ma steam i odpali czity, ale wejdzie na server ns to nie dostanie bana, za to jak z tymi czitami bedzie chciał wejsc na steam server to nie da rady.
OMG, ale dyskusja... obojętnie czy gra się na serwerze Steamowym czy na Non-Steamowym to czity są zakazane (odstępstwo: istnieje podobno w sieci takie coś jak cheatservery, gdzie możesz do woli grać na wspomagaczach, ale dla mnie to głupota jest, bo każdy tam gra na haxach i liczy się tam albo szybkość bota, albo speedhacka) Na Steamie jeśli udowodnią ci czitowanie na jakimś serwerze to mało tego ze dostaniesz bana na tym serwerze , to twój STEAM ID zostanie rozpowszechniony, konto ci zbanują i tyle z tego będziesz miał... na NS zawsze leci ban permanentny z serwera za czity, no chyba że admin jakiegoś tam serwa jest nierozgarnięty i nie potrafi rozróżnić czitera od normalnego gracza... Wtedy zazwyczaj od admina lecą teksty w stylu "Łooo, jak stszeliłeś tego hedszota??" albo "chcesz do klanu??"
PS. Zamknijcie ten topic
koniec.

| « WH i AIM? | OszamenS EH i SpeedHack? » |