Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Cheats Zone - Skargi na cziterów > Archiwum Cheats Zone

Archiwum Cheats Zone - Stare, nieaktualne zgłoszenia.

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 841
Narzędzia wątku

Takie od łącznie.Małe pytanie.

wilu is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak ktoś ma steam to może używać czitów?Bo ludzie mówią,że można inni,że nie można ja już sam nie wiem...Liczę na wypowiedzi prawdziwych cziterów którzy znają się na żeczy.

BELA is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

prawdziwym cziterem to ja nie jestem ale odpowiem ;d

na steamie mozna ale dostaję się za to bana ... teoretycznie.

PrYcZaa is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Zwykłe Czity co Na NS Chodziły , Nie Będą Działać Na Vac , Na "VAC/VAC2 Proof" Są Czity Specjalne Przeznaczone Na VAC

torbek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Jak ktoś ma steam i odpali czity, ale wejdzie na server ns to nie dostanie bana, za to jak z tymi czitami bedzie chciał wejsc na steam server to nie da rady.

Drill is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

OMG, ale dyskusja... obojętnie czy gra się na serwerze Steamowym czy na Non-Steamowym to czity są zakazane (odstępstwo: istnieje podobno w sieci takie coś jak cheatservery, gdzie możesz do woli grać na wspomagaczach, ale dla mnie to głupota jest, bo każdy tam gra na haxach i liczy się tam albo szybkość bota, albo speedhacka) Na Steamie jeśli udowodnią ci czitowanie na jakimś serwerze to mało tego ze dostaniesz bana na tym serwerze , to twój STEAM ID zostanie rozpowszechniony, konto ci zbanują i tyle z tego będziesz miał... na NS zawsze leci ban permanentny z serwera za czity, no chyba że admin jakiegoś tam serwa jest nierozgarnięty i nie potrafi rozróżnić czitera od normalnego gracza... Wtedy zazwyczaj od admina lecą teksty w stylu "Łooo, jak stszeliłeś tego hedszota??" albo "chcesz do klanu??"

PS. Zamknijcie ten topic

' fil0ne is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

koniec.

Przeladuj # 1 [Only DD2] - IP: 91.210.128.58:27015

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Wyłącznie Czas Wolny
INFORMACJE: - Szukam 4 graczy - Nazwa: FlashOnFace - www: FlashOnFace Oferujemy: - Ładna strone www - Serwer Ventrillo 2.1.4 - Częste mixy, cw, ligi, (myslimy o lanach) Oczekujemy: - +15 lat
Klan CS 1.6 szuka graczy
Wyłącznie poważnie i ambitnie
Witam wszystkich. Nazywam się Karol, mam 16 lat i gram w CS'a 3 lata. Wiążę z tą grą wiele planów i szukam drużyny, której członkowie również posiadają ambicje, zapał do tej gry i chcą coś osiągnąć. Nie potrzebuję drużyny, która gra tylko 4fun, tak aby grać. Oczekuję: * Miłej i dobrej atmosfery...
Śmietnik
[Webspell] Połącznie z bazą danych MySQL
Moj problem wyglada tak, gdy zainstalowalem webspella to na koniec wyskoczyl mi bład i potem gdy wchodze na moja strone mam taki o to blad: http://img708.imageshack.us/img708/5625/48236152.jpg PROSZE O ODPOWIEDZ :}
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
[Non Steam] Podłącznie się do gry po LAN z zewnątrz.
Witam!!! To mój pierwszy post na forum. Generalnie nigdy większych problemów nie miałem a jak jakieś były to wystarczyło poczytać forum i rozwiązanie się znalazło :) Teraz nie wiem za bardzo nawet jak szukać. Dotychczas graliśmy ze znajomymi po LANie. Czasem jednak jest tak, że nie mam...
Problemy z CS 1.6
Czyta tylko i wyłącznie serwery lanowe pomocy
Raz wieczorem gramy sobie z bratem w cs 1.6 non steam na dwa kompy zrobiłem serwqer przez hlds dalem LAN i sobie gramy gdzie skończyliśmy grać.To na drugi dzień włączam cs 1.6 ns i wszystkie serwery sa <not respoting> czy jakoś tak ale tylko serwery lanowe mi wchodzą.Więc moje pytanie jest takie...
Problemy z CS 1.6
Portal wyłącznie dla dziewczyn
Portal wyłącznie dla dziewczyn... Hot Lejdis :: Strona Główna
Archiwum forum
Soldier // Wyłącznie dobre oferty
Witam, Nick: Soldier Wiek: 15 Staż Rok. Ogólnie Co to Counter Strike wiem ponad 3 lata. Wcześniej grywałem, ale piszę ile ostatnio bez przerwy gram. Skill: Dobrze nie potrafię się ocenić, ale raczej med+ Sprzęt cały, który jest potrzebny do gry w klanie posiadam. Oczekuję od klanu :
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
HLSW takie pytanie c.d.
ok dziala to, tylko ze jak haslo sie wpisuje powoli, gdy sie bardzo szybko wpisuje dostaje sie laga i znowu ip banned. sprobowalem ustawic to tak: sv_rcon_minfailures 999 sv_rcon_banpenalty 0 sv_rcon_maxfailures 999 ale bez skutku
Problemy z CS 1.6
HLSW takie pytanie
co trzeba zrobic na serwerze aby niedawalo banow tym co zle wpisuja haslo rcon w programie HLSW. Wpisze sie 3 czy 4 razy i jest banned ip, jak zrobic zeby tego niebylo? Bardzo jest mi to potrzebne
Problemy z CS 1.6
Takie pytanie co do hlds
Więc tak... Ja mam laptopa i ping powyzej 100. OKoło 120-155. Ale to jeszcze zalezy od serwa.Stawiam serwer z amxx i pluginami. Ja mam ping maly, ale inni maja taki jak ja na innych serwach czyli powyzej 100 1. W menedzerze zadan ustawiam priorytet wysoki 2....
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz