UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: Klan nh. czity :)

Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15
  1. #1 Klan nh. czity :) 
    Lamka
    [SIZE="5"]Witam. Dzisiaj graliśmy sparing z klanem nh. oto ich strona [N]44b [H]unters nie radze z nimi grac sparingu na swojej mapie przegrali 18 - 5 a pużniej zaczeli włanczac WH, aima i jeszcze gadają że nie mogli czitować bo mieli all steamy z tym sie zgodzę mieli ale na serwerze nie było VaC. Proszę mi to skomentować i do tego na stronie ich proszę zostawić ŚlaD

Poprostu dostawali to uczciwie nie mogli grac trudno tacy ludzie są

V.I.P. Awatar SoulsHunter
    to już btw.
    pużniej
    włanczac
    jakieś demko, coś ??

[N]44b [H]unters << pełen raport to o was ??

W/O za wh screen, co prawda nie widac na nim calej rozmowy, aczkolwiek jest jej fragemtn, dla ulatwienia: na de_inferno byl wynik 19:5 dla nich lecz a aztecu niezle poziberalismy sie do kupy (w kupie sila) i wynik byl 8:2 dla nas, przez co wyzywali nas od wh itp.. i wyszli z serwera uprzednio przyznajac sie do wh tzn. nie ma tego doklanie na screenie aczkolwiek mowi: jak ty masz to i ja mam i walili banki przez sciane.. :/

Banned
    fajnie sie masz :D dobrze ze byl ktos na hltv kto potwierdzil nasza wersje.. bo wy jak na razie dowodow na nasze niby oszukiwanie nie macie -_-'
    a tak swoja droga to na serwerze jest vac :* aha i mam jedno male pytanie na serio gadalismy ze skoro mamy steamy to nie mozemy czitowac nie wydaje mi sie -_-' pokaz jakis dowod na to co mowisz bo puki co jedyne co udowodnilismy wspolnie to to ze wyscie mieli wh :D

Tak wiec tak jak oni chcieli nam zniszczyć opninie tak i ja napisze cos od siebie:
    nie polecam grac z klanem ec gaming, gdyz tak jak widac nie potrafia pogodzic sie z przegrana i wlanczaja wh a na dodatek bezczelnie oskarzaja nas o to..
    Ostatnio edytowane przez orzech1994 ; 09-07-2008 o 11:29

Lamka
    po 1. nie będę z takimi pedałami jak wy gadał i sie pieścił. Racja nie mam dowodu ale wystarczającym dowodem na to jest to iż mogę zaprosić wszystkich na TS_a i all co grali wam powiedzą. MOże nie mieliście haxów ale raczej to nie możliwe ale mieliście swojego człowieka na HLTV i wam wszystko dokładnie gadał na ts-sie kurwa i mam was w dupie a tak po pierwsze sparing wyraliśmy my pedałki :D bo od was pierwszy koleś spierdolił i koniec. Poczekajcie aż będziemy mieli all steamy to zagramy na VaCu papcie jebane. (Sorka za BLuzgi)

Lamka
    Tak wiec tak jak oni chcieli nam zniszczyć opninie tak i ja napisze cos od siebie:
    nie polecam grac z klanem ec gaming, gdyz tak jak widac nie potrafia pogodzic sie z przegrana i wlanczaja wh a na dodatek bezczelnie oskarzaja nas o to..[/QUOTE]

człowieku kurwa puknił ty sie w łeb pajacu jebany to że wy waliliście na hakah to nie znaczy że my też ok qbon miał wh bo sie wkurwił i dobrze zrobił szpak bociana. A ty tą swoją opinie możesz schowac sobie w dupe bo mam na nią wyjebane i będę walczył o swoje bo mam ja racje nie wasz zalowy klan. czemu na Inferno dostaliście do hmm 4 ? czy tam 6 ? całą mape.. co może nie było tej chwilki tak ? haha jasne pozbieraliśmy sie do kupy jesteś smieszny.. jeżeli włonczenie haxów nazywasz pozbieraniem sie do kupy to Pozdro i Poćwicz BOCIE... Panowie czytający uwierzcie kurde że my gralismy cały mecz Fair Play ale jak oni włonczyli te haki nie dało sie żyć co chwilka banie nie zdonżyłem wyjsc i już bania przez ściane z dołu żaled tak samo 2 dostało. Dlatego nie polecam gry z tak nobskim klanem jakim są oni ponieważ nie umieją przegrywać i do tego Pozbieraniem sie do kupy nazwają HACK ON żaled i tyle... Pozdrawiam Całe Klan nh i Poćwiczcie bez haxiorów.

V.I.P. Awatar szyman
    ale nas to kurna obchodzi ta wasza klotnia -.- my bez dowodow nic nie ocenimy
    takie z was kozaki ? umowcie sie na CW in real i zobaczymy kto ma racje

młodszy pro
    oO... Co za dzieci... Jak chcecie się kłócić, to wymieńcie się numerami GG, i tam załatwiajcie takie sprawy, bo forum do tego nie służy... BTW: CS to tylko gra i nie ma sensu kłócić się o to, kto wygrał spara czy kto miał haxy, bo to jest kłótnia o nic (choć swoją drogą był niedawno artykuł gdzieś, że 14-latek zatłukł cegłą 17-latka za to, że tamten był lepszy w CS-a... Do czego ta gra prowadzi, kiedy grają w nią dzieci?? OmG...) Wracając do kontekstu... Najlepszym dowodem na potwierdzenie haxowania zawsze jest demko z HLTV i tyle... Mój klan, jak gramy spara to nawet, jak już wiemy na 100%, że przeciwnik używa wspomagaczy, gramy do końca, a potem na stronce zamieszczamy, że wygraliśmy z nimi 48:0 bo używali wspomagaczy... Na dowód zawsze mamy demko, na którym analizujemy wszystkie podejrzane sytuacje... Więc nie ma sensu wszczynać kłótni i pisać że "graliśmy spara z takim i takim klanem, włączyli wh i aima i wymiatali żal.pl boty nooby dzieci neo" itp. a tak poza tym... Lepiej rzućcie CS-a bo po pierwsze: to gra dla ludzi w wieku 16+, po drugie: patrząc na waszą pisownię to na waszym miejscu ćwiczyłbym ortografię, a po trzecie: żeby odstawić taką chamówę za jeden głupi sparing, trzeba być chyba z deka świrem... a CS to gra dla normalnych ludzi...

Spamer z doświadczeniem
    Takie jeszcze małe sprostowanie : na HLTV jest opóźnienie (niepamiętam dokładnie , ale ponad 120 sekund myśle) . Więc nawet , jak by mieli kogoś na HTLV , to by im nic nie dało.

cpx
    cpx jest nieaktywny
    Spamer Awatar cpx
    hhehehe " on miał wh to ja tez " czy jakos tak ;] Dovny zebyscie sie nie zaczeli zaraz kłocic kto miał lepsze czity ;] moze zrobicie ankiete na stronie ??:D
    Ostatnio edytowane przez cpx ; 14-07-2008 o 12:36 Powód: zapomniałem czegos

Spamer
    Widzę dyskusja na poziomie (14 lat)...
    To było chyba boty vs. boty :) bo innej możliwości nie ma.

Lamka Awatar krokodyl19
    Coś mi sie wydaje, że Rikord nie zna się na rzeczy... O ile mi wiadomo NH to klan Steam, a na serwerze maja VAC, więc raczej nie moga czitowac, bo by steam'y stracili....
    Ostatnio edytowane przez krokodyl19 ; 20-07-2008 o 23:19

12. #12 Odp: Klan nh. czity :) 
    Spamer
    Cytat Zamieszczone przez RikorD Zobacz posta
    MOże nie mieliście haxów ale raczej to nie możliwe ale mieliście swojego człowieka na HLTV i wam wszystko dokładnie gadał na ts-sie kurwa i mam was w dupie a tak po pierwsze sparing wyraliśmy my pedałki :D bo od was pierwszy koleś spierdolił i koniec. Poczekajcie aż będziemy mieli all steamy to zagramy na VaCu papcie jebane. (Sorka za BLuzgi)
    Na hltv da sie wybrac opoznienie 90 sekund, 120 i 180... wiec nie mogl podpowiadac im....

13. #13 Odp: Klan nh. czity :) 
    Starsza lamka Awatar The_Godfather
    gralem kiedys z nimi i nie sadze zeby mieli czity :/ sa dosc dobrzy ... ale moge sie mylic :]
    kazdemu raz idzie lepiej raz gorzej

14. #14 Odp: Klan nh. czity :) 
    Starsza lamka Awatar Creative # NeXu$
    Grałem z nimi słabi są x| Nawed Czity nim nie pomagaja są zerowi!

15. #15 Odp: Klan nh. czity :) 
    Lamka Awatar krokodyl19
    Cytat Zamieszczone przez Creative # NeXu$ Zobacz posta
    Grałem z nimi słabi są x| Nawed Czity nim nie pomagaja są zerowi!
    Jak jesteś taki kozak to zagrajmy 1 on 1 ESL albo spara zobaczymy kto jest zerowy!!! Jeśli wogóle posiadasz steam