Gralismy z typami 4vs4 mr 12 (jakies dzieci) i zaczeli wlaczac speed hacki i aimy zal.
|
|
Gralismy z typami 4vs4 mr 12 (jakies dzieci) i zaczeli wlaczac speed hacki i aimy zal.
Z takim czymś, to leć do mamy i poskarż się jej, że wasz klan został zajechany przez cziterów... Ludzie z forum wiaderka to nie twoja rodzina, więc bez demka nie uwierzą ci na słowo... Chyba ten topic powinien lecieć do kosza...
Ja jestem z [K-1-S Team]
Darkstar
chciałem powiedzieć że na ich serverze oni czitowali !!
ja demka nie mam ale oni urzywali wh i założyli ten oszukany topic !!!
Prosiłbym Moderatora strony o usunięcie tego topicu !!!
o gosciu szkoda ze hlltv nie wlaczylismy ale moze ktos nagral demko zaraz popytam ludzi...
Spoko.
Pytaj sie!!
Ludzie na wiaderku cie WYŚMIEJĄ !!!
ZOBACZYSZ !!!
Na razie to śmieje się z obydwu stron... Zachowujecie się jak dzieci.
dobra nie ma nikt dema proponuje dzis zagrac spara kolejny raz tym razem z hltv WAR KLAN | W*A*R | www.topadres.eu moje gg 6057595 napisz
Ahahahahahahahahaha!!!!! Najlepiej niech oba Wasze klany odstawią CS-a do czasu, jak do niego w ogóle dorosną, a co do fryta7 to niech lepiej zacznie więcej czytać książek albo zakupi sobie byczy słownik ortograficzny, bo żal patrzeć na taką pisownię...Zamieszczone przez fryt7
Ostatnio edytowane przez Drill ; 16-07-2008 o 12:55
fryt7 a mozesz to potwierdzic ze "niby" oni uzywali cheatow?? bo jak niemaszpodstaw do osadzania ich o cheata to sie nie udzielaj i tak samo pan ktory napisal ten temat...
wielka awantura ze niby używali czitów ale dowodów nie ma ... trochę zal ...
| « # 8 "Mistrz Kielicha ! * SkiLl * Wh ? | aeiou wh? » |