UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: GoodGame - ajk/JLB wall hack

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27
  1. #1 GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Starsza lamka
    Gracz/Klan: ajk/JLB zmienił nick w grze gracz klanu GoodGame
    Data: 20.09.2008 godzina 20.00
    Mecz: Zawiercie Magnats vs GoodGame
    Nick: ajk/JLB
    Demko: http://www.hltv.org/interfaces/downl...okingid=901619

Sami oceńcie demo . Oglądajcie tylko ajk/JLB i zobaczcie jaki to zasraniec i śmiec pozdrawiam :)

1 filmik :D

2 filmik :D

- next

- drugi next
    Ostatnio edytowane przez tsrx ; 21-09-2008 o 00:49

2. #2 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    V.I.P. Awatar szyman
    chetne spojrze ale

Error: could not load file sprites/info.spr
    Model sprites/info.spr not found and not available from server
    Cannot continue without model sprites/info.spr, disconnecting

podeslij model

ten koles mial steama czy nie?

3. #3 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Starsza lamka
    juz all ci podesle poczekaj momencik , co do steam nie bo to liga ns pozdro

Przepraszam za problemy . 3 osoby obejrzały demko ze wskazaniem na wh . Jestem managerem mojego klanu i chcę aby klan przeciwny otrzymał w/o .

Modele : Pulpit.rar

info.spr - http://www.speedyshare.com/778321480.html

4. #4 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    V.I.P. Awatar szyman
    dzieki

po pierwszych 6 rundach live stwierdzilem ze nie ma sensu ogladac dema
    wskazany przez ciebie gracz uzywal wh , poruszal sie jak lou a nie taki pro jak widac bylo po statystykach, jeszcze te ruchy celownikiem po scianie, wiedzial gdzie jest przeciwnik, a gdzie nie - rzadko sie rozgladal
    jednym slowem - macie prawo (i podstawy) do w/o

5. #5 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Starsza lamka
    Dzięki za posta czekam na resztę postów .

6. #6 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Spamer
    wh ...

7. #7 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Spamer z doświadczeniem Awatar ar ju fejk?
    wh... ale tu wykrywaln, człowiek śleby by wykrył :D ;)

8. #8 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Starsza lamka
    ja nie bede sie tlumaczyl, bo tlumaczy sie winny, a boty jak boty, po przegranej placza.

1. dzwiek postaci gracza gdy dostaje kula jest glosniejszy bardziej wyrazisty, jak koles siedzi za skrzynka sciana itd przez ktora moze odniesc obrazenia i strzelamy po tej scianie a koles obrywa i slyszymy to wyraznie...

link: http://rapidshare.com/fil...player.rar.html

przekopiowac do folderu cstrike\sound\player

NIE JEST TO CHEAT!!

2. gra na sluch + team speak

Zycze naszym przeciwnikom powodzenia w zyciu realnym

Odpowiedź JLB na forum ligi buahahahhaha :D:D

9. #9 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    V.I.P. Awatar szyman
    Cytat Zamieszczone przez tsrx Zobacz posta
    1. dzwiek postaci gracza gdy dostaje kula jest glosniejszy bardziej wyrazisty, jak koles siedzi za skrzynka sciana itd przez ktora moze odniesc obrazenia i strzelamy po tej scianie a koles obrywa i slyszymy to wyraznie...

NIE JEST TO CHEAT!!
    link nie dziala kolego, "404 not found "

10. #10 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Starsza lamka
    Dodałto ajk/JLB wiec wiadome ^_^

11. #11 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    V.I.P. Awatar szyman
    hehe nie zczailem, bez kitu dal niezle wytlumaczenie ;]

mysle ze sprawa wyjasniona, chyba ze jeszcze inni sie wypowiedza.

12. #12 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    JLB
    JLB jest nieaktywny
    Lamka
    ja nie bede sie tlumaczyl, bo tlumaczy sie winny, a boty jak boty, po przegranej placza.

link: przekopiowac do folderu cstrikesoundplayer

NIE JEST TO CHEAT!!

2. gra na sluch + team speak

Zycze naszym przeciwnikom powodzenia w zyciu realnym

Odpowiedź JLB na forum ligi buahahahhaha :D:D

Chetnie odpowiem i tutaj, dodatkowo dorzuce link, ktorego Ty podac nie umiesz :)
    Oczywiscie gralem na steam, nie jestem zarobasem, zeby co chwile kupowac nowe konta, wiec nawet za oszukiwanie sie nie biore.

kilka screenow

pozdrawiam placzkow i dzieci ne0strady & non steam'a

bonusik od zalozyciela tematu:

13. #13 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Starsza lamka
    Co do gg moja interwencja była słuszna na forum ligi jest napisane :

Witam Klan GoodGame zostanie wydalony z Ligi po pierwsze ze to gra na słuch i ze to komunikacja głosowa to sobie chyba jaja robisz jak pierwsze rundy wszyscy w twoim Teamie żyli to kto ci miał powiedzieć ze gracz z przeciwnej Drużyny siedzi za scianą a to że grać GoodGame Grał na WH to widać było od początku nawet jak szedł to się nie rozglądał za siebie czy nikt nie idzie Klan GoodGame zostanie WYDALONY z LIGI i każdy klan w Grupie Dostanie po 3 Punkty

Więc możesz pisac głupoty na innym forum pozdrawiam . Broniłem mojego klanu oraz kolegów a , że masz wh to widac było jak mówi Admin ligi gl zercze :)

Napisałem po meczu grałem do końca i wiedziałem , że coś masz . Przegrałem lecz nie płakałem o wynik lecz o twoje wh deklu więc pożegnałeś się z ligą przykre co ?

Co do serwera chciałem na steam grac ale nie chcieli powiedzieli mamy ns hahahahaha :D:D

johny (19-09-2008 9:21)
    mamy serwer ns, zagramy u nas

Ciekawe bo Admin napisał , że gramy na steam ale ok . Życie jest czasem okrutne .
    Ostatnio edytowane przez tsrx ; 21-09-2008 o 13:16

14. #14 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    prawie jak pro Awatar Glymbol

NIE JEST TO CHEAT!!
    Jak to nie? Każda modyfikacja ułatwiająca grę jest czitem. Gdyby takie dźwięki były na serwerze i wszyscy gracz korzystałby z nich, wtedy to nie byłoby oszustwo. Poza tym, na demie właściwie nie ma sytuacji kiedy skanujesz i słuchasz czy ktoś oberwał.

Po kilku pierwszych rundach wydawało mi się, że nic nie masz. Po całym demie skłaniam się raczej do tego co napisali koledzy wyżej. WH / ESP albo jakiś rodzaj wszystkowiedzącego radaru (obstawiam to ostatnie). Grą na słuch i ts można wiele wytłumaczyć, ale jak widać na Twoich screenach mp_fadetoblack 1, za dużo nie dało się podpowiedzieć. Rozglądasz się, ale "bez przekonania". Gdyby rzeczywiście ktoś tam siedział, położyłby Cię bez problemu, tymczasem takich sytuacji nie ma. Nie ma bo nikt Cię nie zaskoczył. Ze dwa razy ewidentnie było słychać gdzie jest wróg, a Ty celowałeś gdzie indziej (w swojego, którego z pewnością widziałeś na radarze), oczywiście na czas orientowałeś się w sytuacji ;) .

Wg mnie, nie da się jednoznacznie stwierdzić czy JLB czitował, ale mam 80% pewności, na tak. Szczególnie wychodzenie strafem zza ściany, kiedy nie wiadomo gdzie dokładnie będzie przeciwnik, jest podejrzane.

15. #15 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Tata Neo i Taza Awatar bluSkay.aka
    No ale cóż, w końcu liga NS nie ma co sie dziwic;)

16. #16 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    Starsza lamka
    Cóż chciałem sprobowac bo to 1 liga klanu więc mogłem się spodziewac takiej sytuacji . Klan GoodGame już w lidze nie zagra i mecz wygrywamy poprzez w/o to tyle dziekuję za wasze posty pomogliście nie tylko mi .

17. #17 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    JLB
    JLB jest nieaktywny
    Lamka
    Cytat Zamieszczone przez Glymbol Zobacz posta
    Jak to nie? Każda modyfikacja ułatwiająca grę jest czitem. Gdyby takie dźwięki były na serwerze i wszyscy gracz korzystałby z nich, wtedy to nie byłoby oszustwo. Poza tym, na demie właściwie nie ma sytuacji kiedy skanujesz i słuchasz czy ktoś oberwał.

Po kilku pierwszych rundach wydawało mi się, że nic nie masz. Po całym demie skłaniam się raczej do tego co napisali koledzy wyżej. WH / ESP albo jakiś rodzaj wszystkowiedzącego radaru (obstawiam to ostatnie). Grą na słuch i ts można wiele wytłumaczyć, ale jak widać na Twoich screenach mp_fadetoblack 1, za dużo nie dało się podpowiedzieć. Rozglądasz się, ale "bez przekonania". Gdyby rzeczywiście ktoś tam siedział, położyłby Cię bez problemu, tymczasem takich sytuacji nie ma. Nie ma bo nikt Cię nie zaskoczył. Ze dwa razy ewidentnie było słychać gdzie jest wróg, a Ty celowałeś gdzie indziej (w swojego, którego z pewnością widziałeś na radarze), oczywiście na czas orientowałeś się w sytuacji ;) .

Wg mnie, nie da się jednoznacznie stwierdzić czy JLB czitował, ale mam 80% pewności, na tak. Szczególnie wychodzenie strafem zza ściany, kiedy nie wiadomo gdzie dokładnie będzie przeciwnik, jest podejrzane.

wystarczy rzucic granat i juz wiemy czy ktos tam jest :)
    te dzwieki sa w cs'ie tylko troche cichsze :)

wiesz, w regulaminie ligi nie ma nic na ten temat :) co nie jest zabronione, jest dozwolone :]

gdy wszyscy zyja, to chyba jasne, ze ts dziala :) a gdy sa dead, mowia gdzie zgineli i gdzie jest przeciwnik, ktory ich zabil :) chcecie to wierzcie, nie chcecie to nie, ja wiem swoje ;] nie zglaszam juz teamu do "ligi podworkowej" bo to bezsens :) w co drugim team'ie jest placzek, ktory po przegranym meczu spamuje Ci gg przez 2 dni :]

pozdrawiam

18. #18 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    prawie jak pro Awatar Glymbol
    Cytat Zamieszczone przez JLB Zobacz posta
    te dzwieki sa w cs'ie tylko troche cichsze :)

wiesz, w regulaminie ligi nie ma nic na ten temat :) co nie jest zabronione, jest dozwolone :]
    Nie ma znaczenia, że tylko trochę cichsze czy głośniejsze, są inne. Regulaminu nie znam, zdaje się, że tu masz rację, nie zabronili to korzystasz, chyba że admin taką podmiankę podciągnie pod czity, one na pewno są zakazane.

Na twoją korzyść świadczy zachowanie, nie obrażasz nikogo jak tsrx w pierwszym poście :) .

19. #19 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    JLB
    JLB jest nieaktywny
    Lamka
    Cytat Zamieszczone przez Glymbol Zobacz posta
    Na twoją korzyść świadczy zachowanie, nie obrażasz nikogo jak tsrx w pierwszym poście :) .
    Nie mam sobie nic do zarzucenia i z reguly zalatwiam wszystko z zachowaniem zasad dobrego wychowania.

20. #20 Odp: GoodGame - ajk/JLB wall hack 
    młodszy pro
    Oglądałem te filmiki na YT, ale to są tylko wybrane akcje więc ściągnąłem demko i oglądałem je dwa razy... Wg mnie jest to wallhack i JLB może sobie pisać co chce, że grał na słuch itp. itd. Dla mnie jest to jednoznaczne...
    Ostatnio edytowane przez Drill ; 21-09-2008 o 16:32

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni