czy jest program do sprawdzania na serwie moim czy ktos ma czity ale zeby im sie nie sciagal bo bedzie zadlugo
|
|
czy jest program do sprawdzania na serwie moim czy ktos ma czity ale zeby im sie nie sciagal bo bedzie zadlugo
sXe .... sobie wgraj . Tylko inni gracze też bedą musieli go miec ;]
Popieram kolegę. Zainstaluj sXe-Injected, ustaw jako nieobowiązkowy. Jeżeli będziesz miał podejrzenia, każ delikwentowi wchodzić tylko z sXe.
sXe Injected jak tu koledzy wyżej polecili (choć nie polecam instalowania wersji powyżej 6.6 bo ostatnio coś się schrzaniło i kiedy zamkniesz sXe Injected, to system zaczyna wariować. Nie wykonuje niektórych poleceń, inne programy się nie uruchamiają.... Przynajmniej mi się tak dzieje.) Nieco mniej skomplikowanym antycheatem jest Hack Hunter v1.1, ale działa jeśli masz AMXX na serwerze. To samo Spinhack detector. Ewentualnie też ECStatic Check wypróbuj.
Ostatnio edytowane przez Drill ; 25-09-2008 o 15:14
kiedyś wbiłem n ajednego serwa... i nie miałem sXe i zaraz że czit... Zainstaluj sobie sXe ;]
SxE jest dobry wtedy tylko jeśli ktoś ma ten sam program jeśli nie jest bezużyteczny.
Taak, SxE..
Do sprawdzania to HlGuard, ale on jest PRAWIE bezużyteczy bo nie wykrywa większości cheatów
;)
Tylko TYm którzy wejdddą na serwa będzie w nicku pisało sxe coś tam dalej to znaczy że nie będą mieli włączonego sxe i mogą mieć cheaty .Popieram powyżej kolegów:)
Tu masz tego gibona z grafiki thx za prace ;)
pleboik kufaaaa nie spamuj !
Ostatnio edytowane przez szyman ; 28-09-2008 o 12:19
| « pomocne.... | Poszukuje Antycheata » |