Witam, mam problem z graczem a mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy grał z WH.
http://hostuje.net/file.php?id=00a79...7f226cdbb32c1f
proszę o opinie ale ludzi ogarniętych
mapa cpl_mill, cw
|
|
Witam, mam problem z graczem a mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy grał z WH.
http://hostuje.net/file.php?id=00a79...7f226cdbb32c1f
proszę o opinie ale ludzi ogarniętych
mapa cpl_mill, cw
Ostatnio edytowane przez kamil_nowacki ; 26-10-2008 o 05:27
Jak byś był troszkę inteligentny to byś dał linQ do demka a nie do opisu meczu ;/
Ok , poprawiłem
W niektórych momętach włączał wh jak np Jak wlarywał w jednym momęcie na bs.. Ale nie wiem czy grał cały czas.. Ale wiem, że miał interp 0.1 celownik mu skakał i to wiem na 100 pr0cent.
Gib0N~ tw0j.. Po takim czymś poznaje się czy ma interp 0.1 czy 0.01
Dzieki za pomoc.
6:23 - czyzby fartowny granat? mozliwe
poczatkowy fragment dema w jego wykonaniu: duzo halasu, celownik "na kolanach".
8min - reconnect, nic nie sugeruje
po reconnekcie juz nie przyczepilbym sie do jego akcji z wyjatkiem nastepujacych:
41:00 -41:10 ja w ogole goscia nie slyszalem , no nie wiem jak nono go slyszal, niemniej jednak schowal sie i zaskoczyl Merio (fart?)
56:40 - 56:45 dobry granat tylko czy nie za bardzo fartowny? takze schowanie sie jakos dziwnie "w tempo" - ale mozliwe
59:55 i dalej - doszedl na koniec korytarzyka przy bs2, majac celownik na Rasta, oczywiscie strzal w tempo, niezly refleks... byc moze fart, byc moze nie
runda z 61:00 tutaj widac albo blad hltv, albo co niektorzy mieli zle poustawiany interp - to co wskazal takisobie? tylko ze ja jestem zdania ze interp dziala na swoim modelu postaci a nie oddzialuje na cudze wiec nie rozumiem wyjasnienia jakie przedstawil ten user ... moze jednak to ja sie myle (ja jestem zdania ze 0.1 interp mojej postaci powoduje klopoty z trafieniem mnie przez wroga, jest loteria czy trafi on mnei rzeczywiscie w cialo czy tez gdzies obok mojego modelu postaci - mimo to i tak sie ginie)
jakies podsumowanie:
przedstawione przeze mnie 4syt. (byc moze na filmiku kazdy znajdzie wiecej) moim zdaniem wskazuja na wysokie prawdopodobienstwo uzycia wh - ale pewny do konca nie jestem
jesli ktos bedzie przegladal demo - prosze sie nie sugerowac moimi wyborami sytuacji.
29-10-2008, 19:10 archeolog ?

| « pop302 - de_dust | Aim ?? » |