Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Cheats Zone - Skargi na cziterów > Archiwum Cheats Zone

Archiwum Cheats Zone - Stare, nieaktualne zgłoszenia.

Tagi: ,

Odsłon tematu: 732
Narzędzia wątku

Niesłuszny ban

Samaner is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
W dniu gralem na serverze [PL] satalline wszedl admin grałem wyjatkowo dobrze wiec admin wywniskował z tego ze ma czity . Chcialbym prosic o demko lub un ban powiewarz nie urzywam czituw i nierozumiem ludzi którzy ich urzywaja. prosze o szybko reakcje.
Z góry dziękuje.

Odp: Niesłuszny ban

szyman is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

pomyliles fora. bye

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Niesłuszny Ban
Witam, dzisiaj dnia 20 grudnia o godzinie 9.50 dostałem bana, za niby "haxy" taki powód . Ban By Natalia!. Mam steam 2k9, gram juz prawie 6 lat (3 lata ns, 3 lata steam) i nigdy nie uzywałem "wspomagaczy" . Mam 18 lat i wiem jakie są konsekfencje. Prosze o uB. + nie jestem na bl . steamID:...
Śmietnik
Ban Niesłuszny
Witam to znowu ja ;/;/ za co dostałem bana tym razem !!!!!!!!!!! niewiem niemoge juz naprawde ledwo co dzisiaj ban mi sie skoniczył po 6 dniach wracam do gry gram se gram raczej bym sie pilnował po potrzednim banie a tu mi tym razem =============================================== ...
Śmietnik
Prośba o UB na TP - niesłuszny ban
Witam, przed chwilą wszedłem na serwer TP, bodajże na mapkę nuke i przywitałem Natalię. Nikogo nie obraziłem, nic nie zrobiłem. Byłem dead, parę sekund i zmiana mapy. Nawet nie zdążyłem zagrać. Nowa mapka, a po sekundzie ban. Sprawdzam powód, a tu TK na adminie... Nawet nie zdążyłem wejść do gry....
Śmietnik
Niesłuszny ban !!
Zbanowany przez *TeleGumisie* -=Syrius=- Bana mozesz wyjasnic na forum.wiaderko.com Przyczyna: ' AIM ' ' Czas: 'permanentny' Twoj SteamID: 'STEAM_0:0 : 30402609 ' Chciałbym się dowiedzieć kiedy czitowałem bo jakoś nie przypominam sobie żebym jechał na hackach . Mile widziane domko ,...
Śmietnik
Niesłuszny ban
Na serwerze Hashjama FFA dostałem bana na nick "Move" za reklame na 1 tydzien przez admina pox. Jest on niesłuszny,ponieważ ja wpisałem tylko "/me" a "reklama" wyskoczyła sama. Tą reklame widzałem pierwszy raz.Prosze o odbanowanie i przepraszam za wszelki problemy.
Śmietnik
Niesłuszny ban
Dostałem bana na 4 godziny Mój nick Prezes =============================================== Banned by admin umcy umcy You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com Reason: '16bit - nie trawie takich' Length: '4 hours' Your SteamID: 'STEAM_0:1:27211833'
Śmietnik
Niesłuszny ban
=============================================== You are Banned from this server by admin wiaderko.com | gss You are permanently banned. Banned nick : ~ pHenomen Reason : ' wyjdz wstydu oszczedz ' You can complain regarding your ban @ bany.wiaderko.com Your SteamID : ' STEAM_0 : 0...
Śmietnik
Niesłuszny Ban
Siema, niewiem czy ktoś się już z tym spodkał: któregoś dnia włączam sobie steama, loguję się, a tu nagle mi wyskakuje błąd że moje konto zostało zbanowane i że nie mogę grać na niektórych serverach:shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout:....
Problemy z CS 1.6
Jak ominąć BAN (niesłuszny)
Witam! Niedawno udostepnialem mojego laptopa koledze z akademika, obje gramy w CS'a i to pochania wiekszaosc naszego wolnego czasu..niedawno dostalismy bana (NA ZAWSZE) gdyz kolega poklucił sie dosc ostro na serwie, nie pomogly prosby do adminów, i przeprosiny, a to byl moj ulubiony serwer! ...
Archiwum Cheats Zone
Niesłuszny ban
Witam, ten temat co prawda będzie się wydawał dośc kontrowersyjny ale dla mnie to jest ważne. Mam steama, co prawda żadko sobie gram w cs'a ale czasem sobie lubię pograc. Co prawda nie jestem w cs'a za dobry, ale uczciwy i nie gram na czitach itp. jak mi to zarzucają. Az pewnego dnia wchodzę na...
Archiwum Cheats Zone

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz