Witam
W dniu gralem na serverze [PL] satalline wszedl admin grałem wyjatkowo dobrze wiec admin wywniskował z tego ze ma czity . Chcialbym prosic o demko lub un ban powiewarz nie urzywam czituw i nierozumiem ludzi którzy ich urzywaja. prosze o szybko reakcje.
Z góry dziękuje.
Witam, dzisiaj dnia 20 grudnia o godzinie 9.50 dostałem bana, za niby "haxy" taki powód . Ban By Natalia!.
Mam steam 2k9, gram juz prawie 6 lat (3 lata ns, 3 lata steam) i nigdy nie uzywałem "wspomagaczy" .
Mam 18 lat i wiem jakie są konsekfencje.
Prosze o uB.
+ nie jestem na bl .
steamID:...
Witam to znowu ja ;/;/ za co dostałem bana tym razem !!!!!!!!!!! niewiem niemoge juz naprawde
ledwo co dzisiaj ban mi sie skoniczył po 6 dniach wracam do gry gram se gram raczej bym sie pilnował po potrzednim banie a tu mi tym razem
===============================================
...
Witam, przed chwilą wszedłem na serwer TP, bodajże na mapkę nuke i przywitałem Natalię. Nikogo nie obraziłem, nic nie zrobiłem. Byłem dead, parę sekund i zmiana mapy. Nawet nie zdążyłem zagrać. Nowa mapka, a po sekundzie ban. Sprawdzam powód, a tu TK na adminie... Nawet nie zdążyłem wejść do gry....
Zbanowany przez *TeleGumisie* -=Syrius=-
Bana mozesz wyjasnic na forum.wiaderko.com
Przyczyna: ' AIM ' '
Czas: 'permanentny'
Twoj SteamID: 'STEAM_0:0 : 30402609 '
Chciałbym się dowiedzieć kiedy czitowałem bo jakoś nie przypominam sobie żebym jechał na hackach . Mile widziane domko ,...
Na serwerze Hashjama FFA dostałem bana na nick "Move" za reklame na 1 tydzien przez admina pox.
Jest on niesłuszny,ponieważ ja wpisałem tylko "/me" a "reklama" wyskoczyła sama.
Tą reklame widzałem pierwszy raz.Prosze o odbanowanie i przepraszam za wszelki problemy.
Dostałem bana na 4 godziny
Mój nick Prezes
Banned by admin umcy umcy
You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com
Reason: '16bit - nie trawie takich'
Length: '4 hours'
Your SteamID: 'STEAM_0:1:27211833'
You are Banned from this server by admin wiaderko.com | gss
You are permanently banned.
Banned nick : ~ pHenomen
Reason : ' wyjdz wstydu oszczedz '
You can complain regarding your ban @ bany.wiaderko.com
Your SteamID : ' STEAM_0 : 0...
Siema, niewiem czy ktoś się już z tym spodkał: któregoś dnia włączam sobie steama, loguję się, a tu nagle mi wyskakuje błąd że moje konto zostało zbanowane i że nie mogę grać na niektórych serverach:shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout:....
Witam!
Niedawno udostepnialem mojego laptopa koledze z akademika, obje gramy w CS'a i to pochania wiekszaosc naszego wolnego czasu..niedawno dostalismy bana (NA ZAWSZE) gdyz kolega poklucił sie dosc ostro na serwie, nie pomogly prosby do adminów, i przeprosiny, a to byl moj ulubiony serwer!
...
Witam, ten temat co prawda będzie się wydawał dośc kontrowersyjny ale dla mnie to jest ważne. Mam steama, co prawda żadko sobie gram w cs'a ale czasem sobie lubię pograc. Co prawda nie jestem w cs'a za dobry, ale uczciwy i nie gram na czitach itp. jak mi to zarzucają. Az pewnego dnia wchodzę na...
Archiwum Cheats Zone
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u