Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Cheats Zone - Skargi na cziterów > Archiwum Cheats Zone

Archiwum Cheats Zone - Stare, nieaktualne zgłoszenia.

Tagi: , , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: ns wallhack download, wh do cs condition zero, wh na ns, serwery na cs 1.6 non steam protokół 47, wh pobierz do cs 1.6 non steam, wallhack cs 1.6 no-steam, pobierz wh na cs 1.6 ns, serwer uzywa protokolu 48 a ja 47, wh cs non steam, pewny cs 1.6, wh pobierz na pewno, wallhack non steam cs 1.6

Odsłon tematu: 10491
Narzędzia wątku

Czy on miał wh. CS 1.6 protokół 47 (Non Steam)

-=Rafi=- is Online
Admin HJ

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Ostatnio graliśmy spara. Mój ziom nagrywał demko. Po obejrzeniu coś mi się wydaje nie pewny. Oto link do demka: Darmowy hosting plików - Hostuje.net Nagrane demko jest na Non Steam, ale chce zobaczyć czy należy go wyrzucić z klanu. Bardzo proszę o podpowiedź. Gość: {N}Rudy

"Jestem takim gnojkiem, że wchodzę codziennie na Pajacyka, najeżdżam mu myszką na brzuszek żeby narobić dzieciom smaka, a potem zamykam przeglądarkę."
HashJama [Aim Hs] @ wiaderko.com - 193.33.176.15:27015 by Pukawka.pl
HashJama [DM] @ wiaderko.com - 193.33.176.53:27015 by Pukawka.pl

Odp: Czy on miał wh. CS 1.6 protokół 47 (Non Steam)

szyman is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

gratuluje, miales w klanie goscia ktory nie wie jak sie nagrywa demo

anyway
wh pewne jak pieniadz w szwajcarskim banku
podczas waszej gry w tt na inferno dodatkowo sie dopatrzylem czita o nazwie NOFLASH (postac porusza sie normalnie po mapie bez efektu flashbanga - na ekranie bialo, jednak rudy jakims cudem potrafil znalezc sie gdzie trzeba)

gosc do wyrzucenia z waszego klanu

kaliber is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Tak ja też dopatrzyłem się tutaj NOFLASH'a(Inferno:Akcja na środku przy wejsciu na duży,dokladnie widac) .A co do wh to n/c , bo widać tutaj dokładnie. ;)

-=Rafi=- is Online
Admin HJ

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Dzięki. Już go wywaliłem.

SpIkY is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Taki jest właśnie Non-steam :) Co tu dużo mówić inwestować w steama!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM (można grać ze STEAM oraz NonSteam) - protokół 47 i 48 razem - poradnik!
Serwer na dwa protokoły, obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM. Protokół 47 i 48 razem, z mnogością funkcji, w tym generowanie unikalnych SteamID. Dodatkowo w paczce plugin naprawiający błędy svc_bad - już nigdy więcej nie będziesz posiadać błędów svc_bad na swoim serwerze! Instrukcja pluginu...
Poradniki do HLDS
Instalacja CS 1.6 v35 Non-Steam Z Użyciem Najnowszego Protokołu Gry (Protokół 48)
INSTALACJA COUNTER-STRIKE 1.6 NON-STEAM NA PROTOKOLE 48 Piszę ten tutorial głównie dlatego, żeby wreszcie przyspieszyć migrację graczy z nonsteama na nowy protokół 48. No więc po kolei. UWAGA!!! W tej wersji gry nie działa demoplayer, czyli nie można oglądać dem z gry! Reszta jednak działa...
Instalacja gry i podstawy
serwer z dwoma protokołami steam i non steam
Witam... Jeśli nie ten dział proszę o przeniesienie... Mam serwer na dwa protokoły steam i non steam... Znam również serwer który też ma zainstalowane dwa protokoły i gdy go wybiore jest napisane Valve Anty- Cheat: Bezpieczny (Mam Steam więc widze ^^) a gdy patrze na mój serwer pokazuje się w tym...
Problemy z HLDS
Serwer dla Steam i Non steam. 2 protokoły na 1 serwie
Witam. Chciałbym przerobić mój serwer na 2 protokoły. 47 i 48. Aby mogli grać steamowcy tak jak i non steamowcy. Szukałem w google dużo lecz niestety znajdowałem tylko dla 1.6. Serwer jest teraz non steam. Mógłby ktoś poradzić jak to zrobić??? Pozdrawiam
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
przerobienie serwera steam z protokołem 48 na non steam
Czy są jakieś pliki umożliwiające przerobienie serwera na Windowsie ze steam na ns ? Pomimo długich poszukiwań na kilku forach nic takiego nie znalazłem. Bo chciałbym tak przerobić swój domowy serwer.
Problemy z HLDS
Steam Server + Protokół 47
Witam Mamy pewien problem z serwerem , który przed aktualizacją ( protokół 48 ) był NS. Jak każdy wie serwery NS używają protokołu 47 , więc postąpiliśmy równoznacznie z tym : " Z powodu ostatniej aktualizacji steam, która zamiast wprowadzić poprawki do istniejących błędów wygenerowała...
Problemy z CS 1.6
Jak przerobic server Steam na Non Steam z protokołem 47 ??
:( Proszę o pomoc. Mam zamiar zakupić server na gamepap i chciał bym go przerobić na Non Steam z protokołem 47 żeby tylko Ns mógł wbić.Do wyboru mam tylko server Steam prot. 48 już nie ma prot47 i teraz jak go przerobić??.Czytałem ten poradnik ale komentarze mówiły same za siebie ze nic nie daje ;/...
Problemy z CS 1.6
Jak przerobic server Steam na Non Steam z protokołem 47 ??
:( Proszę o pomoc. Mam zamiar zakupić server na gamepap i chciał bym go przerobić na Non Steam z protokołem 47 żeby tylko Ns mógł wbić.Do wyboru mam tylko server Steam prot. 48 już nie ma prot47 i teraz jak go przerobić??.Czytałem ten poradnik ale komentarze mówiły same za siebie ze nic nie daje ;/...
Problemy z CS 1.6
1 Ti 24/7 Non steam (protokół 47) publiczny
Witam! Zapraszam na serwer non steam. Serwer na 18 PUBLICZNYCH. Serwer oparty na starym protokole 47!! IP serwera to: 91.203.133.32:27026 Serwer TP. ZAPRASZAM
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przerobienie serwera STEAM z protokołem 48 na serwer NONSTEAM z protokołem 47
Przerobienie serwera STEAM z protokołem 48 na serwer NONSTEAM z protokołem 47 - teraz w większości firm jest do wyboru tylko serwer CS 1.6 STEAM z najnowszym protokołem 48. Stare instrukcje przerabiania na nic się już nie zdadzą, chociażby z powodu zmienionej większej ilości plików jak i trzech map...
Poradniki do HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz