UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: Ftov - demo ns

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
  1. #1 Ftov - demo ns 
    Lamka
    Witam, otóz zostałem zbanowany na jednym z serwerów sieci csboard. Mniejsza o to. Zostało mi nagrane demko. Przegrałem tam wiele godzin i po zachowaniach adminów stwierdzam, że uwzięli się na mnie i za wszelką cene chcą się mnie pozbyć z serwera.
    Problem jest następujący. Chciałbym aby ludzie, którzy obeznani są w rzemiośle antycziterskim obiektywnie spojrzeli na te dwa dema:
    Download ftov.rar from Sendspace.com - send big files the easy way
    Download a.rar from Sendspace.com - send big files the easy way

I ocenili moją grę.
    poniżej rozpiska akcji przedstawiona przez gracza, który mnie nagrał:
    "--------------------------------------- 54:37 do 55:06 ---------------------------------------

Wybiegajac na srodek przez brame odrazu celownik na kierowany na sciane za ktora widac respa CT oraz skrzynki pod Galą, nie patrzy tak aby zobaczyc czy ktos sie kryje w ciemni, badz za brama srodkową tylko luka czy kogos nie ma na respie czy pod galą, bo chce wbiec ze srodka na b.

Widac przez sciane gracza CT stojacego przy bramie automatycznie mierzy celownikiem po scianie w gracza CT po czym wychyla sie minimalnie i oddaje nie celny strzal(nie mogles go slyszeć), dostaje od CT ktory znajduje sie pod Gala, Cofa na srodek, po czym stoi nie ruchomo widzac ze gracz CT biegnie w jego strone(nie mogl tego slyszec), troche w lewo i nadal czeka, az wybiega CT i go zabija.

Z daleka nie widac czy gracz CT znajduje sie na podeście na B wiec rzuca granat po czym wchodzi na okno i zonk. Wie doskonale ze pod nim znajduje sie gracz CT, lecz zeby nie stwarzac podejrzeń, schodzi z okna, i wchodzi przez brame na B (jak by nie mogl oknem wejsc) po czym odrazu idzie w kierunku gracza CT stojacego pod oknem.

--------------------------------------- 55:30 do 56:13 -----------------------------------------------

widzi nadbiegajacego gracza CT na gali w jego strone, to kuca myslac ze on go nie widzial. Nagle CT biegnie w jego strone to on odziwo idzie do przodu, co skutkuje tym ze wtedy gdy CT skoczyl on autamtycznie mial miejsce aby sie odwrocic, i ledwo co go zabic.

Cofa do trupa gdzie sie rozglada, i odziwo patrzy na gale, celwonik na kierowany na graczu CT trzymajacego HE. Bez wh nie mogles wiedziec skad he leci, i gdzie ct sie znajduje gdyz bylo za glosnio abys uslyszal jego kroki. Przed wyjsciem z trupa celownik na CT po czym po cichu skada sie pod skrzynke i czeka az CT ze skoczy. Jest na nim skoncentrowany i widzi co gracz CT czyni. Po czym go zabija.

Nie wiem jakie wh uzywasz ale nie widziales graczy stojacych przed B wiec wybiegles na srodek po czym ledwo zes zauwazyl 1 gracza i cofnales do trupa gdyz zauwazyles 2 kolejnych CT za sciana. po czym szybko BH wracasz za brame, celownik na graczu CT, upff troche go znizyles wyciagasz HE i chcesz rzucic bo widac ze 1 CT wraca na respa, slyszec go nie mogles! za duzy szum na srodku.
    Po tym znowu celownik na bramie na CT ledwo sie wychylasz rowno z linia biegu CT zaczynasz strzelac. Po czym wracasz do trupa rozgladasz sie na gorny trup po katem 45 stopni czy nie ma tam zadnego CT, wychodzac z trupa celownik idealnie na glowie CT i strzal, sorry za szybko, usp nie przebija bramy. Po czym znowu celownik na jego glowie i zabijasz CT.
    Po calej sytuacji lukasz na sciane ze strone bramy B gdzie niekogo nie bylo widac i na respa gdzie widac ze pod gala stoi CT wiec spokojnie nie sprawdzajac wszystkiego wybiegasz i zabijasz go. Robisz 360 stopni rozgaldajac sie po scianach czy niekogo nie ma na B i na srodku po czym widzisz ze z dolnego trupa wychodzi ct i wracasz, slyszysz go i zabijasz.

--------------------------------------- 56:35 do 56:40 ---------------------------------------------------

Godny podziwu ten twój refleks.
    Wracasz w strone gali, widac z trupie gracza CT, twoje zachowanie troche dziwne,gdyz w pierwszej fazie idziesz w kierunku zielonych skrzynek, jednakze gdy CT z dolnego padl ty robisz myk i wracasz na Gale.
    Nikogo nie ma to mozna tak sobie przebiec patrzac sie po scianach. Akcja na gali tez dobra celownik po linii w kierunku gracza CT, jak bys byl pewny ze wlasnie on nie szedl pod schody.

Drugie demko:

Link: Download a.rar from Sendspace.com - send big files the easy way demo zrobione na steam protokół 48

--------------------------------------- 24:43 --------------------------------------------------

Wcześniejsza akcja na Gali niby nic ale przed oddaniem strzalu zoom wlacza przed wyjsciem zza skrzynek.
    Najciekawsze jest akcja jak stoi na sroku rozglada sie widzi ze gracz z CT znajduje sie przy dlugiej, robi markotny ruch w strone srodkowej bramy jednak cofa znowu ruch i zabija CT, czekales na niego?

--------------------------------------- 25:24 do 25:45 --------------------------------------

Wybiega na srodek nie uchwycilem pierwszego momentu, ale zapewne znowu jak w poprzednim demku patrzyl sie na sciane respa CT czy nikogo tam nie ma. wbiegajac na b odrazu celownik na graczu ktory swoi w trupie po czym go zabija, wchodzi do okna i to samo.

--------------------------------------- 26:43 -----------------------------------------------------
    wybiega patrzy sie na sciane dopiero na ciemnie, po czym na brame B, znowu na sciane pod katem 45 nie widac zadnego gracza znajdujacego sie pod Gala, wiec wychodzac na srodek uppss zauwaza gracza CT ktory jest za skrzynka przed brama B. Gracz Ct widzac przez sciane robi ruch wskakuje na kucaka na skrznke, ftvo to odziwo zauwazyl i celownik automatycznie na skrzynki(gdyby CT stanal to by bylo widac jego glowe a on kucnal, lecz ftvo to widzial ale grajac na wh nie raz nie idze zapanowac jak twoim zachowaniem i sie wszystko wydaje.) Wracajac do akcji pewny ze gracz CT tam jest rowno z linia CT idze celownikiem po czym go zabija."

oglądając te dema prosiłbym o nie kierowanie się rozpiską. Wiadome jest, że wtedy potencjalny widz będzie doszukiwał się tych momentów z rozpiski pod kątem subiektywnym. Nie mam siły kłócić się z adminami tamtejszego serwera, więc po prostu chciałbym poznać Wasze opinie i mieć podkładkę na dowód mojej niewinności. W razie jakichś niejasności rozpiszę te dwa demka. Pozdrawiam i dziękuję za poświęcony czas.
    Ostatnio edytowane przez Ftov ; 29-09-2011 o 11:46

2. #2 Odp: Ftov - demo ns 
    Junior Mod Awatar nie mam bana
    Trzecie zdanie regulaminu.
    Wspominam ludzi, niektórzy nadal ze mną.
    Przyjaźń trwała jak impregnowane drewno!