Witam,
Chciałbym się zapytać pana TMK czemu pan nie napisał iż demko kręcę na NON steamie? zaczynaj oglądać te demko można nawet by stwierdzić iż gra on z botami, tylko niki jakieś takie nie z podbotów:) A na koniec ostatnie moje stwierdzenie, czy jeżeli ktoś stojąc patrzy na ścianę, a wokół niego jest cisza to czy nie może grac na słuch? I Taki filmik wstawia ktos kto rzekomo gra 3 lata w CS na steamie? ( btw czemu grasz na serwach NS?) Tyle odemnie :) GL & HF tam dalej ;)
p.s. jeszcze coś założyłeś tylko po to konto na wiaderku żeby wrzucić ten filmik?(stwierdzam po dacie zarejestrowania)
P.S.2 i wkoncu moje ostatnie pytanie, czemu do kur8y nedzy nie napisales ze admin (KGT) zrobil mi screny ktore odrazu spakowalem i wyslalem i na ktorcyh ani razu nie bylo nic widac przez sciany? no powiedz czemu? ok to tyle jak narazie ;p ale cdn....
Ostatnio edytowane przez Jartazi ; 22-01-2009 o 17:06.
czit to czit obojetnie ns czy steam
tak ma pro sluch i wie ze ktos sie skrada tez chce takie sluchawki
i to dokladnie co do milimetra :)
Nie rozumiem co do rzeczy ma
- moj staz gry w cs
- to kiedy zalozylem konto
- to czy gram na ns i steam serverach (server ten jest na protokolach 47 i 48)
- zalezy co wazniejsze scriny czy demko co kto woli :)
i nie chce sie tu wdawac w rozmowe z Jartazi
chce tylko oceny innych
czit to czit obojetnie ns czy steam
tak ma pro sluch i wie ze ktos sie skrada tez chce takie sluchawki
i to dokladnie co do milimetra :)
Nie rozumiem co do rzeczy ma
- moj staz gry w cs
- to kiedy zalozylem konto
- to czy gram na ns i steam serverach (server ten jest na protokolach 47 i 48)
- zalezy co wazniejsze scriny czy demko co kto woli :)
i nie chce sie tu wdawac w rozmowe z Jartazi
chce tylko oceny innych
CZIT czy NIE
sorry za offtop ale ostatni mój komentarz w tej sprawie:
nie powiedziałem ze pro słuchawki zwykle plantronics gamecom 777 ( zapomnialem powiedziec w tej grze czasami mozna chwilke pomyslec i sie jzu sporo wie;) a ze niektorzy nie mysla i biegaja za fragami to juz nie moj problem)
- Twój staż w CS nie ma nic do rzeczy, ale sie po prostu zdziwilem ze ktos grajacy od 3 lat na stamie dostaje nie raz od ludzi grajacych od miesiaca na nsie.
- ok sry to nie ma nic do rzeczy:)
- To jest tez dziwne ze gracz tak dobry jak Ty wchodzi na serw gdzie 95% graczy to non steamy z czego 70% kompletne 0
- tak masz racje, ale jednak adminowi (CHYBA) wystarczyły ss ;)
Ostatnio edytowane przez Jartazi ; 22-01-2009 o 17:33.
JEST WIELKA RÓŻNICA POMIĘDZY CHEATEM NA NONSTEAMIE A STEAMIE.
Na steamie kiedy kilka razy otrzymasz bana od VAC(nie pamiętam ile)to dostajesz bana na steama.A na nonsteamie tylko na serwa.
Zgadzam się z Jartazim.
JEST WIELKA RÓŻNICA POMIĘDZY CHEATEM NA NONSTEAMIE A STEAMIE.
Na steamie kiedy kilka razy otrzymasz bana od VAC(nie pamiętam ile)to dostajesz bana na steama.A na nonsteamie tylko na serwa.
Zgadzam się z Jartazim.
Witam chcialbym zapytac dla czego gracz ktory zostal zbanowany na bl gra na waszym serwerze i w ogole sie nie kryjac . Przy okazji prosze o demko z 31.08.2010 z godziny 7:00 i 7:30 z de_dust2 i de_train i zrobie rozpiske. Dziekuje i pozdrawiam
http://iv.pl/images/17138729371062216331.jpg
...
Witajcie. Powiedźcie mi to on gra na wh czy nie? Dużo ludzi mi mówi że tak. Ale chce usłyszeć waszą opinie.
Demko: Sendspace.pl - Darmowy hosting plików
Konto ESL: ESL: aeq Kubiiii - Player - Poland - eSports, gry multiplayer i gry online w Electronic Sports League
Ocencie cos mi sie zdaje ze kolo ladnie sobie pyka na dopalczu.
czuje swietnie klimat i widzi ladnie :)
Sid : STEAM_0:0:18791315
Demko :
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam.
Na pewnym serwerze grywam i tam często gra gracz którego
podejrzewam o wh ale nie jestem pewny więc oceńcie te demko :)
Zippyshare.com - liss.dem
Lepek stojac do mnie plecami z AWP nie obrociwszy sie strzeelil mi Head Shota (oczywiscie strzelajac przed siebie) czy to jest normalne tez zawsze wiedzieli gdzie jestesmy ;/ czy to sa czity oto demko z HLTV:)
http://www.sendspace.pl/file/pTg9dEu3/
...
Na mapie bob_assault_militia (na serwierze PGC), grał czit może nie czit, więc chce was zapytać drodzy koledzy ma czita ten ziomek ?
Demo:
http://www.sendspace.pl/file/888kxVqX/