Tak jak w temacie
czit czy dobre słuchawki ??
Link do demka
Kod:http://odsiebie.com/pokaz/1381979---8582.html
|
|
Tak jak w temacie
czit czy dobre słuchawki ??
Link do demka
Kod:http://odsiebie.com/pokaz/1381979---8582.html
Witam,
Chciałbym się zapytać pana TMK czemu pan nie napisał iż demko kręcę na NON steamie? zaczynaj oglądać te demko można nawet by stwierdzić iż gra on z botami, tylko niki jakieś takie nie z podbotów:) A na koniec ostatnie moje stwierdzenie, czy jeżeli ktoś stojąc patrzy na ścianę, a wokół niego jest cisza to czy nie może grac na słuch? I Taki filmik wstawia ktos kto rzekomo gra 3 lata w CS na steamie? ( btw czemu grasz na serwach NS?) Tyle odemnie :) GL & HF tam dalej ;)
p.s. jeszcze coś założyłeś tylko po to konto na wiaderku żeby wrzucić ten filmik?(stwierdzam po dacie zarejestrowania)
P.S.2 i wkoncu moje ostatnie pytanie, czemu do kur8y nedzy nie napisales ze admin (KGT) zrobil mi screny ktore odrazu spakowalem i wyslalem i na ktorcyh ani razu nie bylo nic widac przez sciany? no powiedz czemu? ok to tyle jak narazie ;p ale cdn....
Ostatnio edytowane przez Jartazi ; 22-01-2009 o 17:06
czit to czit obojetnie ns czy steam
tak ma pro sluch i wie ze ktos sie skrada tez chce takie sluchawki
i to dokladnie co do milimetra :)
Nie rozumiem co do rzeczy ma
- moj staz gry w cs
- to kiedy zalozylem konto
- to czy gram na ns i steam serverach (server ten jest na protokolach 47 i 48)
- zalezy co wazniejsze scriny czy demko co kto woli :)
i nie chce sie tu wdawac w rozmowe z Jartazi
chce tylko oceny innych
CZIT czy NIE
sorry za offtop ale ostatni mój komentarz w tej sprawie:
nie powiedziałem ze pro słuchawki zwykle plantronics gamecom 777 ( zapomnialem powiedziec w tej grze czasami mozna chwilke pomyslec i sie jzu sporo wie;) a ze niektorzy nie mysla i biegaja za fragami to juz nie moj problem)
- Twój staż w CS nie ma nic do rzeczy, ale sie po prostu zdziwilem ze ktos grajacy od 3 lat na stamie dostaje nie raz od ludzi grajacych od miesiaca na nsie.
- ok sry to nie ma nic do rzeczy:)
- To jest tez dziwne ze gracz tak dobry jak Ty wchodzi na serw gdzie 95% graczy to non steamy z czego 70% kompletne 0
- tak masz racje, ale jednak adminowi (CHYBA) wystarczyły ss ;)
Ostatnio edytowane przez Jartazi ; 22-01-2009 o 17:33
ELO :D
tutaj sa SS ktore zrobiłem jartaziemu
na nich nic nie widac mi to wystarczyło, ale nie powiem ze jego akcje sa niektóre troszkę dziwne. Zostawiam ocene bardziej doświadczonym osobą
JEST WIELKA RÓŻNICA POMIĘDZY CHEATEM NA NONSTEAMIE A STEAMIE.
Na steamie kiedy kilka razy otrzymasz bana od VAC(nie pamiętam ile)to dostajesz bana na steama.A na nonsteamie tylko na serwa.
Zgadzam się z Jartazim.
![]()
Ja gram o wiele krocej od Jartaziego i tak go jade!!!! :D
A co do tematu! : CZIT CZIT CZIT! BAN NA BL! BAN NA BL!
JEST WIELKA RÓŻNICA POMIĘDZY CHEATEM NA NONSTEAMIE A STEAMIE.
Na steamie kiedy kilka razy otrzymasz bana od VAC(nie pamiętam ile)to dostajesz bana na steama.A na nonsteamie tylko na serwa.
Zgadzam się z Jartazim.
Sory że nie napisałem ale to NIE jest cheater.
![]()
hehe^^ co do wypowiedzi LAXa tak wiem ze mnie jedziesz i nic nie poradze ze masz zawsze info od Boga;p (czyt. H@) xD
co Do Mateusza tak wiem ze większość jest dziwna i fartowna:( ale nic nie poradzę ;)
a co do Spiky troszkę źle się wypowiedziałeś co do banów od VAC ale nie chce mi sie drążyć w tym temacie;p
| « Aim ?? | WH czy Słuchawy de_rats_1337 » |