Popularne odwołania do tej strony: wh do cs 1.6 download chomikuj, co robic jak mam demko kolesia z wh, corrupt demo file, wh do et pobierz, nie moge odtworzyć dema corrupt demo file, wallhack cs 1.6 do pobrania chomikuj, cs 1.6 non steam nowa era wh
Witam was wiadrekowicze:) Mam do was proźbe sprawdzicie mi gracza eG.clan panika Gejming.
Ponieważ ja myśle, że używa wh, lecz musze mieć potwierdzenie najlepiej u was, bo BL nie przyjmuje zgłoszen z noramlanych CW. Pozdrawiam i prosze o pomoc:)
*** eG-clan. # PanikaGejming XD killed dG.^|NAUCZ_SIE_GRAC_I_CHUJ with a headshot from m4a1 ***...
,ale to może być,że koleś ma dobre słuchawki...
Po pierwszym demku mogę stwierdzić,że raczej posiada tego "skilla".
Natomiast 2 demko nie chce się odtworzyć
Kod:
Playing demo from demo2.dem.
Error: Corrupt demo file
http://easyanticheat.net/v2/images/teddy_200px.png
Hello everybody, im present for all cheaters new EasyAntiCheat WallHack 2010.10.02 100 % tested and working.
SCREEN
DOWNLOAD
All information in Readme.txt
Witam
Tak wiec czytalem ze wiele osob potrzebuje lub poszukuje Wallhacka do counter strike STEAM , a tak wiec mam takiego dla Was.
Nalezy tylko na poczatku odpalic Unreal-Rage Public v6 a pozniej Unreal-Rage Public v7 i odpalic counter strike jest to Wall Hack nie do wykrycia.
Linki z tego...
Witam otóż mam dzisiaj do zaprezentowania nową gwiazdę Polskiego E-sportu !!! . .BunN !!! Super pro Gamer . A co stoi za wszystkimi jego Headami ?? Oto odpowiedź :
DEMA.RAR - ODSiebie.com
Jego Demo z Wallhackiem :) . Na początku dema zdezorientowany grał sobie spokojnie , później zaczyna...
Witam bardzo proszę o to kto się zna żeby zobaczył demko i ocenił kolesia o nicku Lamka
Link do demka
http://hltv.1shot1kill.pl/srv2797/HLTV-0909131925-de_westwood.dem.zip
Gra u mnie na serverze Rysiek. Według mnie gra na haxach. Server niestety NS. Nakreciłem mu demo. Ocencie prosze te demka. Krecone z admin_esp. więc doskonale wszysko widać.
Demo1 krótsze de_dust2
demo2 dłuższe de_nuke koncówka szczególnie
linki na rapidzie.
Z góry thx :)
Archiwum Cheats Zone
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u