Witam wszystkich użytkowników tego forum i łowców cziterów![]()
Z tej strony NeuroPunks gracz ostatnio czesto oskarzanego klanu Tequila o czity :???:
Chciałem was uswiadomicz ze nasz zawodnik CyberBazz nie używa zadnych wspomagaczy typu skill.exe :lol: Mowie wam to ja zeby wrescie dotarlo do tych pustych glowek ze w dupie byliscie i gowno wiecie :!: ON NIE MA HAXOW zapamietajcie to.
Jestem byłym adminem ESL, czyt. Electronic Sport League drabinek Counter-Strike 1on1FM oraz 5on5PL byłem tam adminem pod nickiem axe jezeli byscie chcieli zweryfikowac czy mówie prawde :lol: wystarczy spytac HeadAdmina CS ESL Evenora. Mówie kim jestem tylko po to zebyscie zrozumieli ze nie macie racji i mogli dac juz sobie raz na zawsze św spokoj.
Zapewne moje konto zostanie zbanowane poniewaz zadem Admin/Mod i Pro Łowca Haxów nie lubi gdy mu sie mówi ze "w dupie byl i gowno wie" i nie ma racji ale niestety prawda boliwiec jezeli ktos mial by cos jeszcze do powiedzenia na ten temat zapraszam do pisania na e-maila: axe@esl-admin.pl
Pozdrawiam NeuroPunks

wiec jezeli ktos mial by cos jeszcze do powiedzenia na ten temat zapraszam do pisania na e-maila: