Jak ogólnie wiadomo, serwis i forum nie wyglądały odrazu tak jak wyglądają obecnie.
O to fotosy - jak to wyglądało kiedyś :
Serwis wiaderko.com rok 2007 -
http://img682.imageshack.us/img682/4002/14907518.jpg
Forum wiaderko.com rok 2007
Witam ponownie,
Otóż mam pewien problem/pytanie dot. importu modeli do Valve Hammer Editor'a.
Mianowicie:
Na FPSBanana, jest wiele modeli, jednak większość z nich jest w formacie .max lub .3ds.
Czy jest możliwość, aby importować do VHE modele w tym właśnie formacie?
Lub może, czy jest jakiś...
Witam, chce zorganizować LAN, ale nie wiem co i jak. Jeśli bedziemy grali spar 5 on 5 na LAN-ie to esl.cfg bede musial wpisywac po komendzie czy mozna to jakos szybciej zrobic ? O komputer nie ma sie co martwic napewno wytrzyma bo to naaprawde dobry komputer grafika. I z ciekawosci napiszcie mi...
witam szukam pluginy który zastapi mi słowo innym słowem ustawionym prze zemnie
np
słowo "wh" zastąpie - "ma fajne cycki"
player ma wh
player ma fajne cycki
Witam mam problem ponieważ pod klawiszem E mam czary takie jak arch wings..itd czy dało by radę zmienić spadachron żeby był np pod klawiszem u bo to komplikuje gre na serwerze obecnie..
Witajcie. Powiedźcie mi to on gra na wh czy nie? Dużo ludzi mi mówi że tak. Ale chce usłyszeć waszą opinie.
Demko: Sendspace.pl - Darmowy hosting plików
Konto ESL: ESL: aeq Kubiiii - Player - Poland - eSports, gry multiplayer i gry online w Electronic Sports League
Mam taki problem ze postawilem ten hlds, ja moge wejsc ale jak daje komus ip to nie moze dodac do ulubionych ani wejsc przez konsole :/
A jak sie próbowal kolega polaczyc przez konsole to taki cos mu wyskoczylo: Failed to contact game server
*Nigdy nie dawaj napiwków większych niż 10 groszy.
*Nuć na koncertach.
*Uprawiaj sztukę wiotkich uścisków dłoni.
*Płać za przejazd autostradą stu złotowymi banknotami.
*Jeżeli ktoś się myli na twoją korzyść nie poprawiaj go.
*Mów przykrywając ręką usta.
*Przekręcaj cytaty.
*Opowiadaj...
Witam, chce aby w moim cfg kazdy granat byl pod innym klawiszem a nie wybierac z rozwijanej listy np
pod 3 he
pod 4 flash
Wiem ze mozna to zrobic analogicznie:
bind "3" "weapon_hegrenade"
bind "4" "weapon_flashbang"
bind "5" "weapon_smokegrenade"
ale wtedy komendy glosowe nie dzialaja....
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u