Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Cheats Zone - Skargi na cziterów > Archiwum Cheats Zone

Archiwum Cheats Zone - Stare, nieaktualne zgłoszenia.

Tagi: , , , ,

Odsłon tematu: 1472
Narzędzia wątku

Czit nie na wiaderko ale na innym servie...

Atomic is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Sprawdzcie mi czy to na 100% czity bardzo proszę. Wydaje mi się że to WH i aim bot ale dla pewności proszę o pomoc.

Kod:
http://rapidshare.com/files/81030688/pstonikczit.dem.html

Kod:
http://rapidshare.com/files/81031777/zal.dem.html
 http://files.filefront.com/zaldem/;9374349;/filein

Baroo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Wrzuć to drugie demko , na filefronta , albo na coś innego.

Atomic is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Ok zaraz to zrobię. Aha ale to są 2 rożne osoby bo akurat dwóch cziterów grało..

Baroo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

1.Bardziej n00bek niż czit
2.Wątpie żeby to był skill ;]

Atomic is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

No ale chcąc nie chcąc to czit. Jestem tylko ciekawy czy to tradycyjna wersja aima i wh czy coś w stylu [tutaj nazwa czita]...

//edit [Shadow] Nie podawaj nazw bo boty będą ściągać.

aras is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

widzialem czitera ale nie powiem kto to bo to ja

sajan52 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

hahaha i po co ty to mowisz?

Nem is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

buehehehehe ale krecik xD hahaha !! jak bede dociekliwy to i tak sie dowiem ktory to ty.

Wiecej pomocy w Mappingu na:
www.CS-SERWER.pl
www.HLMAPS.NOSKILL.pl

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
wiaderko.com & forum.wiaderko.com
Jak ogólnie wiadomo, serwis i forum nie wyglądały odrazu tak jak wyglądają obecnie. O to fotosy - jak to wyglądało kiedyś : Serwis wiaderko.com rok 2007 - http://img682.imageshack.us/img682/4002/14907518.jpg Forum wiaderko.com rok 2007
Elektronika, informatyka, Internet
[VHE] Modele w innym formacie...
Witam ponownie, Otóż mam pewien problem/pytanie dot. importu modeli do Valve Hammer Editor'a. Mianowicie: Na FPSBanana, jest wiele modeli, jednak większość z nich jest w formacie .max lub .3ds. Czy jest możliwość, aby importować do VHE modele w tym właśnie formacie? Lub może, czy jest jakiś...
Mapy do Counter Strike
[Steam] Serwer( nie moglem dodac na innym temacie)
Witam, chce zorganizować LAN, ale nie wiem co i jak. Jeśli bedziemy grali spar 5 on 5 na LAN-ie to esl.cfg bede musial wpisywac po komendzie czy mozna to jakos szybciej zrobic ? O komputer nie ma sie co martwic napewno wytrzyma bo to naaprawde dobry komputer grafika. I z ciekawosci napiszcie mi...
Problemy z CS 1.6
zastąpnienie słowa innym słowem
witam szukam pluginy który zastapi mi słowo innym słowem ustawionym prze zemnie np słowo "wh" zastąpie - "ma fajne cycki" player ma wh player ma fajne cycki
Szukam pluginu AMX/AMXX
spadachron pod innym klawiszem
Witam mam problem ponieważ pod klawiszem E mam czary takie jak arch wings..itd czy dało by radę zmienić spadachron żeby był np pod klawiszem u bo to komplikuje gre na serwerze obecnie..
Problemy i konfiguracja AMXX
Czit czy nie czit? Gracz na ESL.
Witajcie. Powiedźcie mi to on gra na wh czy nie? Dużo ludzi mi mówi że tak. Ale chce usłyszeć waszą opinie. Demko: Sendspace.pl - Darmowy hosting plików Konto ESL: ESL: aeq Kubiiii - Player - Poland - eSports, gry multiplayer i gry online w Electronic Sports League
Archiwum Cheats Zone
MI wchodzi innym nie :/
Mam taki problem ze postawilem ten hlds, ja moge wejsc ale jak daje komus ip to nie moze dodac do ulubionych ani wejsc przez konsole :/ A jak sie próbowal kolega polaczyc przez konsole to taki cos mu wyskoczylo: Failed to contact game server
Problemy z HLDS
Jak popsuc innym zycie - poradnik
*Nigdy nie dawaj napiwków większych niż 10 groszy. *Nuć na koncertach. *Uprawiaj sztukę wiotkich uścisków dłoni. *Płać za przejazd autostradą stu złotowymi banknotami. *Jeżeli ktoś się myli na twoją korzyść nie poprawiaj go. *Mów przykrywając ręką usta. *Przekręcaj cytaty. *Opowiadaj...
Dowcipy, kawały, anegdoty
Clansphere- włączanie nawigacji w innym pliku
Siemka, mam takie pytanko, jak w clansphere włączyć nawigację w innym pliku niż index.htm. Dokładnie chodzi o wyświetlanie się wszystkich modułów itd.
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
[cfg] kazdy rodzaj granatu pod innym klawiszem
Witam, chce aby w moim cfg kazdy granat byl pod innym klawiszem a nie wybierac z rozwijanej listy np pod 3 he pod 4 flash Wiem ze mozna to zrobic analogicznie: bind "3" "weapon_hegrenade" bind "4" "weapon_flashbang" bind "5" "weapon_smokegrenade" ale wtedy komendy glosowe nie dzialaja....
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz