Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Cheats Zone - Skargi na cziterów > Archiwum Cheats Zone

Archiwum Cheats Zone - Stare, nieaktualne zgłoszenia.

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: aim do cs 1.6 pobierz, wh cs 1.6 download, aim do cs download, aimbot download, aim bot download, aim do cs-a download, aim do csa download, cs 1.6 wh aim, aim bot do cs download, aimbot do csa, aim do cs download do pobrania, wh i aim download, jak w botach miec wh, cs 1.6 aimbot wh, cs aimbot do pobrania, wh aim bot cs 1.6, wh boty do cs, aim dowload cs dzialajocy, aim i wh do cs source, aim wh cs 1.6, wh i aim bot cs 1.6, linki do pobrania wh

Odsłon tematu: 27199
Narzędzia wątku

Unpredictable{Nem} WH i chyba aim bot

Nem is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Zobaczcie czy on ma czita ;p
Prosze o ocene.

Kod:
LIINKK

Wiecej pomocy w Mappingu na:
www.CS-SERWER.pl
www.HLMAPS.NOSKILL.pl

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Medyk chyba cos nie tak
Siemano to jo Antryj Dzisiej pogrołch se medykiem i dlatego postanowiłch coś naszkrobać klasa jest fajno ale uważom ze powinny nastompić zmiany np. 1.za próba leczenia 1 pkt.expa za wyleczenie całkowite 2pkt expa bo inaczej bezsensu jest inwestowanie w inteligencja bo w sumie tylko szybci...
Śmietnik
Ban, chyba troszkę za długi
You are Banned from this server by admin *TeleGumisie* -=Syrius=- You have 6 days , 23 hours , 46 minutes and 55 seconds left on your ban. Banned nick : .marveljestemwitam Reason : ' Obraza ' You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 :...
Śmietnik
Jamie Foxx - Unpredictable (2005) FLAC
http://images.uulyrics.com/cover/j/jamie-foxx/album-unpredictable.jpg Artist: Jamie Foxx Title: Unpredictable Date of Realise: 2005 Genre: R&B, Hip-Hop, Soul Total Tracks: 11 Format: FLAC Quality: lossless Total Time: 57:38.55 min Size: 406 MB
Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap
Skarga na chyba ty
=============================================== You are Banned from this server by admin cHYBA tY You are permanently banned. Banned nick : unknown_STEAM_0 : 0 : 25620134 Reason : ' obraza admina ' You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com Your SteamID : ' STEAM_0 :...
Opinie o adminach
Chyba nie zdał
YouTube - Prawo jazdy - z bańki! YouTube - instruktor vs. nerwowy kierowca Ta to na pewno zda na prwako http://www.youtube.com/watch?v=MLnOG85HKMY
filmiki, kabarety, mp3
PRoblem z fps (chyba )
Cześć chłopaki i dziewczyny. Mam problem, jednak nie wiem od czego :D Wygląda to tak: -Przy ruchu myszką fpsy spadaja od 2 do 15 tzn. 60 fps (56), 100fps (95) -Gdy wjdę na serwer z fps_max 100 myszka jest nie do opanowania, antomiast z fps_max 60 gram normalnie, ale trudno sie robi bh, lj itp. ...
Problemy z CS 1.6
chyba czit
witam ... dziś na serwerze pojawił się gracz o nicku Fal en em wszyscy nie wiedzieli kto to jest i dużo osób mówiło ze ma wh... z racji tego zrobiłem mu demko tu link do pobrania : nie wiem czy miał wh i nie wiem czy na tym demku widać ... także nie wiem czy to nie jakiś admin ale proszę o...
Śmietnik
[Lay] Moj pierwszy chyba :P
Prosze o ocene w skali 0/10 http://img2.vpx.pl/up/20090418/lay87.jpg Prosze owyrozumialosc to moj 1rwszy ;P
Prace graficzne do oceny
[logotyp(chyba)] 0-10
Elo, pierwsza praca tego typu ;s http://img220.imageshack.us/img220/9562/xeidesignkopia.png ojć xD wyszła troszkę duża :)
Prace graficzne do oceny
Coś pominąłem chyba...
Mam nowiutkiego CS:Anthology. Wszystko działa tak jak powinno, ale w żaden sposób nie moge sprawić, zeby łaził mi wc3. Łaziłem po forach i dokumentacjach w poszukiwaniu rozwiązania problemu ale nic nie znalazłem. Moge grać w wc3 ale tylko jak się połącze z serwerem na którym juz on...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz