Witam.
Planuje zakup nowego komputera i zastanawiam się nad dwoma kartami graficznymi - 8800 GT i 9600 GT. Chciałbym wiedzieć, która z nich jest lepsza. Jeżeli już wskazujecie to nie piszcie tylko nazwy ale też i powód, dla którego ją polecacie.
|
|
Witam.
Planuje zakup nowego komputera i zastanawiam się nad dwoma kartami graficznymi - 8800 GT i 9600 GT. Chciałbym wiedzieć, która z nich jest lepsza. Jeżeli już wskazujecie to nie piszcie tylko nazwy ale też i powód, dla którego ją polecacie.
Jak dla mnie z serii 9600 to lepsza jest 9800 ale jeżeli chcesz wybierać z pośród tych dwóch to bierz 9600
8800, bo w testach ma podobne osiągi, a jest tańsza
Nie patrzcie na cenę tylko na jakość sprzętu. Czytajcie uważnie moje posty.
W co ty chcesz grać? Jeśli nie chcesz grać w jakieś elo super pro hajt skil pro gry to po cholere. Lepiej zaoszczędź i kup 8800, która zżera też mniej prądu i dołóż na coś innego
Ja bym brał 8800 GT, bo faktycznie - jest tańsza, a osiągi są porównywalne. Do tego wszystkie gry i tak chodzą na najwyższych lub co najmniej wysokich detalach... Bierz 8800.
Jki mas procesor bo jak kupisz taką kartę na słaby procek to nie wyrobi i nie wykorzystasz karty nawet w 60% :)Zamieszczone przez sHakhaL
On chce kupić nowego kompa...
kebapf, to napsize w innym czasie dla nie kumatych....
Jaki procesor masz zamiar nabyć?
8800 jest o wiele lepsza
Chłopie gdzie ty piszesz o taka poradę? Poczytał byś testy, a nie pytasz sie na forum o grach która karta jest lepsza. Z testów wynika ze 8800GT jest lepsze, dlatego bym brał właśnie ta kartę.
TYLKO TO JESZCZE ZALEŻY OD JEDNE RZECZY!!
ja chciałem sobie 8800gt kupić, lecz po dokładnej analizie testu komputer świata okazało się że nie mam drugiego zasilacza!
Jeśli nie masz takiego zasilacza to najlepszą kartą do twojego komputera jest Geforce 8600gt 1gb DDR2!
Jednak jeśli masz odpowiedni sprzęt do wymagań karty to oczywiście 8800gt
Jest gorsza lecz wygrywa Jakością do ceny...
jeśli pomogłem + :D
[quote[jeśli pomogłem +[/quote]
A może zamiast + to warn?
@topic - obojętnie, z tą i tą osiągniesz właściwie to samo.
@reszta - ostrzegam Was, next time będą warny.
Ja bym brał 8800gt bo jest bardzo bobra i za rozsądnom cene,ale jeśli chcesz coś lepszego to weź 8800GTX lub 8800 Ultra
| « Mikrofon | Mysz Do 60zł » |