prosze o polecenie mi jakis sluchawek,i wypowiedzenie sie czy lepiej kupic je z mikro czy bez? prosze o pomoc
fatality slyszalem ze kiepskawe
|
|
prosze o polecenie mi jakis sluchawek,i wypowiedzenie sie czy lepiej kupic je z mikro czy bez? prosze o pomoc
fatality slyszalem ze kiepskawe
Mógłbym Ci polecić Creative HQ-1700, ale one są bez mikrofonu. Osobiście poleciłbym Ci słuchawki z mikrofonem, a jeśli rozmawiasz na TS albo VT to mogą być bez i kupujesz mikro z przyciskiem (Jak wciśniesz to dopiero mówisz) :) Ale i tak wole słuchawki z mikro!
ja mam sluchawki z carrefoura za 26 zl z mikrofonem i nie nazekam, wczesniej mialem z tesco za 9 i tez gralem wiec kupuj sobie jakie chcesz ale nie przeplac ;)
słuchawki nie ważne skąd i jakiej firmy
ważne zeby było słychać wszystkie dźwięki wyraźnie i nie jakieś szumiące itp. itd
Dlatego poleciłem te co poleciłem :D Creative HQ-1700
a co sadzicie o moedlu koss ur-40
Nie podoba mi się ich wygląd :) I czy dobrze płacić 100zł za 90dB czy 120zł za 120dB :)
Poleciłbym Ci jeszcze abyś przeszedł się do sklepu komputerowego, ale takie z obsługą, która zna się na rzeczy a nie tylko wie gdzie co leży i ile kosztuje.
Steelseries 3H 145 zł
mam je i jestem zadowolony zestaw słuchawkowy z mikrofonem. Są strasznie leciutke dlatego nie będziesz nawet czuł że masz je na uszach i swobodnie możesz grać lub słuchać muzyki przez długi czas.
ja grałem na fatal1ty i bardzo sobie chwale, pod moja karta brzmiały całkiem niezłe jak za 80 zł i sa bardzo dobrze rozwiazane (wyciagany mikrofon, potencjometr, wylaczenie mikrofonu)
Jednak tak jak gram teraz i pod moja kartą nie ma lepszych słuchawek niż Sennheiser, ewentualnie ICEMAT Syberia.
te syberia sa poprostu super, bardzo mi sie podoba ich wyglad lecz cena troszke odstrasza:(
Creative fatality rowniez polecam, sam je mam i sa bardo fajen
Razer Piranha. Jak dla mnie świetne. ;-)
Te są spox bo siostrze właśnie kupiłem ;-D. Zeby mi durnymi grami nie zagłuszała ;-D
Ct Hs-900 - Sklep Komputerowy ProLine.pl Wrocław - Komputery, Laptopy, Monitory LCD, Karty Graficzne, Laptop, Notebook, Oprogramowanie, GPS, Odtwarzacze MP3, Aparaty Cyfrowe, Drukarki, Głośniki, Telefony Komórkowe, Pamięci
Osobiście używam, a także serdecznie polecam: Steel Sound H5 v.2.
Polecam ci Creative Fatality G~~ kupisz je w empiku za około 90 zl (z mikro) . Sam używam wiec polecam . Lepiej od Słuchawek kupić sobie myszkę np. Razer Diamond 3D
| « Jaka karta do tego sprzętu? | Myszka dla gracza do ok. 100zl. Znajdę coś?:) » |