Jakie są dobre słuchawki do 45 zł ?
|
|
polecam firmę tracer jeśli nie masz zamiaru wyjść ponad 50 zł, ja dałem 48zł za słuchawki właśnie tej firmy
PS
kupując zwróc uwagę, żeby słuchawki przykrywały CAŁE twoje uszy!
ok masz gibona a mozesz polecic konkretny model?
TRACER TRS-SL 390 MV
Wysokiej klasy słuchawki stereofoniczne z mikrofonem. Regulowany pałąk zapewnia wygodę użytkowania.
Ostatnio edytowane przez beRRo ; 29-08-2009 o 22:29
Moja rada: nie kupuj słuchawek poniżej 100zł, wyrzucisz kasę w błoto. Lepiej kupić osobno dobre słuchawki i tani mikrofon, niż słabe słuchawki + słaby mikrofon razem.
Polecam: Sennheiser HD 201, możesz je kupić w okolicach 80 - 90 zł. Są wygodne, zakrywają całe uszy i tłumią dźwięki otoczenia. Do tego niska impedancja i długi kabel, będziesz miał słuchawki do filmów i mp3. No i elegancko wyglądają :) . Poczytaj o nich tu: http://www.headphone.com/products/he...ser-hd-201.php, testują tam naprawdę dobre słuchawki, Tracerów nie znajdziesz ;) .
Noname rozlecą się po pół roku, Sennki mają 2 letnia gwarancję.
PS. Wysokiej klasy słuchawki zaczynają się od 300zł :P .
Ostatnio edytowane przez Glymbol ; 16-09-2008 o 00:10
ja Ci powiem, że lepiej pozbierać i kupić za 100zł Creative Falatl1ty Gaming lub Sennheisery 4h niż inwestować w jakiś badziew który się szybko zepsuje (to taki sprzęt, który się psuje po prostu)
Ja mam fatal1ty i je w 1000% polecam bo nie warto naprawde kupowac co poł roku sluchawek po 50-60 zł. Lepiej jest kupic cos droższego , rzecz, która potrzyma a nie rozleci sie raptem po pól roku moze trochę prędzej.
Widzę tutaj dobre opinie, nie warto inwestować w takie słuchawki (do 50zł) bo dobrych za tą cenę nie znajdziesz.
Proponowałbym ci udanie się do Tesco i wybranie jakiś za ok 20-30zł które Ci się podobają i są wygodne. Taka jest moja opinia. A jak zaczniesz grac w cs coś więcej to sobie kupisz coś lepszego.
btw SS Siberia the best z wyglądu i jakości![]()
Dlatego polecam HD201, to są niezłe słuchawki ogólnie. Jak nie będziesz grał w CSa, możesz słuchać na nich muzyki w domu, albo oglądać filmy na kompie.
polecam CiChodzą do 50zł ale są dobre ;]Palantronics "AUDIO" 350
Popieram wszystkich tutaj bęących i radzących że lepiej zainwestować! Creative HQ-1900
JA gram na słuchawkach firmy SONY i jestem z nich bardzo zadowolony ponieważ spadły mi pare razy i się nie zepsuły i są ddosyć głośne(przydają sie w cs:)
POzddrawiam
zainwestuj wiecej i kup cos za 100 np steelsound 3h
zainwestuj wiecej i kup cos za 100 np steelsound 3h
ja CI powiem ze lepiej kupic w biedronce za dyche masz niezle i wytrzymaja 2 dni :D
E5 za ta cene sa bardzo dobre :)
no tak mirek nie ma ale mozna kupic nawet ok za ta cene :)
Za 45 zł to se możesz kupić coś do skypa czy jakiegoś komunikatora głosowego ale nie do gier ...
| « Sluchawki | [Kupno] Komputer, który udźwignie CS. » |