no to moze cos polecicie nie wiem jakie inne gryzonie moze jakies "+" i "-" jezeli ktos posiada jekies szczeglowa wypowiedz.. No nie wiem wszystko bo zastanawialem sie nad salmosa ale patrze, ze nikt nie widzial nikt nie wie xD Pozdro czekam na odpowiedzi
Recke masz przecież tutaj -> Pod lupą - recenzja myszy Razer Salmosa - MadGamer (Google nie gryzie, "razer salmosa recenzja" i masz jako pierwszy wynik.)
Mam ją i z gościem się w zasadzie zgadzam, widocznie mamy podobne upodobania. Jak coś to pytaj.
Mialem SALOMSA ale wymienilem na DeatAdera !! SALMOS jak dla mnie jest niewygodny i mi sie scinal (tzn przerywal w trakcie grania ale to chyba tylko moj problem:P)
Witam ! 4 dni temu kupiłem myszkę razer salmosa. Gra mi się na niej świetnie i wogole :p Mam jeden problem. Gdy naciskam lewy przycisk piszczy, a gdy...
Witam, czytałem kilka recenzji i opinii, ale dalej nie jestem pewien, która myszke wybrać. Obydwie myszki w podobnych cenach - interesuje mnie coś do...
Witam!Jak najlepiej skonfigurować tą myszkę?(Razer Lachesis) Nie chodzi o szybkość kursora ani czułość bo to kwestia gustu.Bardziej się jakieś porady...