Witam,
Chcialem zakupic nowa klawiature i mysz co polecacie ;)
Hardware For Gamers - Everglide, fUnc, steelpad, icemat, skatez, raindrop, allsop, Logitech, Plantronic, Razer - Sprzęt dla Graczy
Ta mi sie podoba
|
|
Witam,
Chcialem zakupic nowa klawiature i mysz co polecacie ;)
Hardware For Gamers - Everglide, fUnc, steelpad, icemat, skatez, raindrop, allsop, Logitech, Plantronic, Razer - Sprzęt dla Graczy
Ta mi sie podoba
Podaj cene max to ci powiem :)
Klawiatura
RAZER LYCOSA
Klawiatura RAZER LYCOSA WYJATKOWA TYLKO DLA GRACZY (498931072) - Aukcje internetowe Allegro
internetowe Allegro
Mysz
RAZER DeathAdder sklep/gw2l/faktura / PROMOCJA ! (498709972) - Aukcje internetowe Allegro
RAZER DeathAdder
ławiej by było jak bys podał cene :)
cos tańszego
Myszka optyczna dla graczy Microsoft IE 1.1
Myszka optyczna dla graczy Microsoft IE 1.1 (1.0A) (506977216) - Aukcje internetowe Allegro
Klawa
PODĹWIETLANA KLAWIATURA TRACER Exclusive Shine (498934175) - Aukcje internetowe Allegro
RACER Exclusive Shine
Zdecydowanie klawiatura: Razer Lycosa lub Microsoft SideWinder X6
Mysz: Razer DeathAdder lub Razer Salmosa(tańsza ale tez dobra)
Jak dla mnie nie warto wydawać na klawiaturę więcej niż 50zł :PP
SALON Logitech Deluxe 250 black USB gwr 36msc WAWA (506960660) - Aukcje internetowe Allegro bardzo fajna, wygodna
Zgadzam się z P4vuloN'em mam podobną klawiaturę do tego Logitecha.Za swoją dałem 20 zł a 3 rok śmiga bez awaryjnie :D
Klawiaturke Tarantule albo Laycose, a myszka wiadomo DA :]
Do tego QcK Heavy, albo Everglide Fnatic Edition i jesteś elo :]
Pozdrawiam,
hawK.
hawK. ? co ja polecę to ty też?
Co do tematy klawiaturę kup byle jaką z Tesco byle była na USB, a myszkę to IE3.0- jej wygody trzymania w łapce nic nie przebije.
Nie powiem mnie tez ten Everglide fascynuje :F
Ostatnio edytowane przez P4vuloN ; 15-12-2008 o 23:49
#UP
Ja mam za 18 zł z Reala Klawka i się trzyma xDD Ale wypadałoby kupić lepszą :D:D:D:D
Ale dopiero po remoncie kupie sobię QcK Heavy, albo Everglide Fnatic i lepszą klawke :D
Pozdrawiam,
hawK.
| « [Inne] Acer Aspire 7720g - za ile sprzedać? | Czy to doby wybór?? » |