Witam.
Przymierzam sie do kupna podkladki ale nie wiem co wybrac i moze Wy jakos mnie nakierujecie. Mysz DA , cena ~120 zl. Co sadzicie o 5L ,S&S Solo a moze macie jeszcze jakies inne propozycje ?
Pozdrawiam.
|
|
Witam.
Przymierzam sie do kupna podkladki ale nie wiem co wybrac i moze Wy jakos mnie nakierujecie. Mysz DA , cena ~120 zl. Co sadzicie o 5L ,S&S Solo a moze macie jeszcze jakies inne propozycje ?
Pozdrawiam.
Zależy jakie masz fundusze jeśli do 40zł to kup Steelseries Qck, a jeśli do 80zł to polece ci Everglide Titan MonsterMat Fnatic. Grałem na tych obu podkładkach i osobiście bardziej przypasował mi Fnatic i uwarzam, że jest to jedna z lepszych podkładek no, ale nie grałem jeszcze na 5L, a słyszałem, że jest lepsza od Fnatica.
tomas czytaj ze zrozumieniem... Napisał ~120zł
Do optyka najlepsza jest szmacianka
PodkĹadka RAZER Goliathus Omega Speed PROGAMING (524742147) - Aukcje internetowe Allegro <== razer goliathus
SteelSeries STEELPAD QcK ProGaming 320x285 NĂWKA (521771923) - Aukcje internetowe Allegro <== steelseries QcK
PODKĹADKA ROCCAT SENSE ADRENALINE BLUE + GRATIS (523522378) - Aukcje internetowe Allegro <== roccat sense
Myślę że to Cie w pełni zadowoli. I zaoszczędzisz ;)
Nie bierz Fnatic bo sam mam i połączenie DA + Fnatic się chu...gra :F
Bierz 5L bo na nim DA chodzi jak ta lala ^^zawsze jak na DA gram zmieniam se na 5L :F
pzdr.
Ej a jaka z tych tanszych podkladek pasuje do Deahtaddera ??
Ok dzieki . Biore 5L
| « [Inne] Wypowiedzcie się na temat mojego sprzętu. | Karta muzyczna » |