SS ikari laser vs razer DeathAdder vs razer salmosa
która z tych myszy jest najlepsza do cs
|
|
SS ikari laser vs razer DeathAdder vs razer salmosa
która z tych myszy jest najlepsza do cs
Ja tego DA nienawidzę. Ja osobiście mam Ikari Laser i jestem z niej bardzo zadowolony (gwarancja na 2 lata) Substancjami różniej maści oblałem ją ze 2,3 razy i się trzyma, nie straciła na poślizgu, ale potrzeba dobrej, dużej podkładki (np. QcK Heavy, albo cos z Everglide) bo to duży gryzoń i potrzeba dużej powierzchni, aby się dobrze ślizgała ;]. Ja żadnych wad nie zauważyłem (wadą jest cena, ale jak ją kupowałem kosztowałą 172 zł.), a plusy to szybka zmiana dpi, wyświetlacz lcd (możesz zmienić sobie DPI kiedy chcesz z dokładnością co do 1 DPI)Wygodna jak nie wiem co!(Wyjebiście wyprofilowana) i lekka :] (Dla mnie to bardzo ważny czynnik) i jeszcze jedno :D Bo 5H gry z klanem nie spociła mi się ręka ;].
Więc jeśli masz kasę to bierz Ikari :].
Pozdrawiam,
hawK.
Ja ci polecę DA ponieważ ją mam bardzo wygodna i precyzyjna specjalnie wyprofilowana dla praworęcznych :) IKARI za ciężka :F nie pasi do cs'a
Ostatnio edytowane przez kłaku ; 18-01-2009 o 11:58
#UP
Jaka ciężka?!?! bardziej lekka niż DA ( Porównywaliśmy u kumpla Ikari letsza o ok. 15-20 gram, więc nie gadaj głupot...).
Pozdrawiam,
hawK.
Zastanawiam się teraz nad
Ikari
Salmosą
Razer Krait
I prosze o jakąś opinie o Razer Lachesis
Miałem ikari laser myszka wypas pod wzgledem kasztaltow (wyprofilowana az milo) sensor laserowy dobrze sie sprawdza ta zmiana dpi co do 1 myszka git tylko zwaliła mi sie po 1 miechu gry odesłałem ja z powrotem i teraz czekam na pieniądze czytałem ze duzo ludzi ma z nia problemy kupiłem teraz ie 3.0 kształty dobre a i na sensor również nie narzekam nie ma za bardzo wielkiej różnicy ale jak nie masz co robic z kasa to bierz ikari a jak nie to polecam ci ie 3.0 sam użytkuje od okolo 2 dni wedlug mnie jedyna roznica to jakos materialu i te bajery w ikari Ikari nie jest ciężka chyba ze ktoś bierze 5 kg na klate to co innego
ja Ikari mam już 4 miechy i trzyma się ;]. Naprawde mycha cool i ci ją polecam. Jeśli masz kase kup bo ta myszka jest full wypas, ale IE 3.0 i tak jest lepsza ;].
Pozdrawiam,
hawK.
1) nie kupuj Laechsis
2) polecam Cooperhead
3) mam na sprzedasz tanio Krait'y :D
a miałeś Lachesis? Bo wiele osób się na jej temat wypowiadało, a wcale jej nie miało...
A ja miałem i mowie, ze to shit :)
TAk pavulon ty wszystko miales hahaha
Miales DA to mowiles ze shit
Miales ie 3.0 to pro myszka
Miales coperheda to shit
Miales lechesisa to shit
Stary ogarnij naprawde widze ze nienawidzisz firmy Razer albo masz tylko IE i uważasz ze pr0 jest to co masz -.-
#UP
Bo myszki razera to shit?? oO.
Myszki razera są ciężkie, większość z nich nie wygodna, szybko się na nich poci ręka i DA jest dla małych rąk...
Pozdrawiam,
hawK.
Kur.. HawK one są dla Ciebie niewygodne... Może innym lepiej leżą niż IE albo Ikari? Oo
Wes hawk ogarnij miales DA?? nie
Przy pierwszym 3 godzinnym graniu poci sie ręka pozniej nie ( wiem to ze swojego doswiatczenia ) ja mam Deathaddera i wiem co mowie.... ty masz ikari i negatywnie sie na temat nie wypodwiadam bo jej nie mialem w lapie...
Myszki razera to shit hahah ciekawe hmm... Razer deathadder dostał nagrode nr 1 2008 roku haha
| « Słuchawki | [Opinie] Intel Xeon X5270 » |