Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Dyskusje o sprzęcie (hardware) > Archiwum forum Hardware

Archiwum forum Hardware - Tutaj znajdują się stare tematy z forum "Hardware".

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: karta dźwiękowa do laptopa 100 zł, jak sprawdzić kartę dźwiękową w laptopie, najlepsze karty dzwiekowe do laptopa, najlepsza karta muzyczna do laptopa, najlepsza zewnętrzna karta muzyczna, jaka karta dzwiekowa do akg 530, karta dźwiękowa do laptopa do pobrania, karta dźwiękowa do laptopa do pobrania za darmo, sterowniki do karty dzwiekowej laptop asus, laptop karta dźwiękowa, 3d sound usb audio device nie dziala, glosniki do usb stara plyta glowna, karta dzwiekowa do laptopa forum, jak sprawdzic w laptopie jaka jest karta dzwiekowa

Odsłon tematu: 4834
Narzędzia wątku

[Inne] Karta dźwiękowa do laptopa.

d3nim is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Poszukuje karty dźwiękowej do laptopa nie wiem jakie mam wejście :/ jak to sprawdzić ? Jakie polecacie , może być też usb ; cena nie więcej niż 300 zł

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Karta dźwiękowa do laptopa
Witam! Mam słuchawki do CSa SOny Ericsson HPM-85. Jaka będzie dobra karta dźwiękowa do laptopa do 150-200zł? Myślałem trochę nad Steelseries USB SoundCard. Poradźcie coś.
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
Karta Dźwiękowa
Witam :) Otóż mam problem jakiś czas temu spaliła mi się karta dźwiękowa no cóż musiałem załatwić sobie nową. Popytałem kolegów no i dostałem Creativ`a SoundBlaster Live, mniejsza z modelem. Wyczytałem na necie, że do karty trudno znaleść sterowniki, mówili żeby próbować z KX`ami, lecz znalazłem...
Śmietnik
Karta dźwiękowa do laptopa
Witam! Posiadam laptopa Asus N61JV. Po przeczytaniu kilkunastu wątków o słuchawkach zdecydowałem się wziąć Kossy UR40. Tylko, że moja karta dźwiękowa to Realtek HD Audio. Tu moje pytanie. Jaka karta dźwiękowa do tego laptopa żeby te słuchawki świetnie grały w CSie? Lepsza jest na USB czy na Express...
Karta dźwiękowa do laptopa .
jak w temacie . szukam karty dźwiękowej do laptopa . laptop : Asus N61VG-JX025V słuchawki : sennki hd555/akg k530 tak w miarę rozsądnej cenie . powiedzmy do 400 zł .
[WYBÓR] Zew. karta usb do laptopa.
Która karta byłaby najlepszym wyborem do moich Sennheiser 201 hd gaming: 1. CREATIVE SB X-FI SURROUND 5.1 ZEWN USB+PILOT http://www.allegro.pl/item905474876_salon_creative_sb_x_fi_surround_5_1_zewn_usb_pilot.htm 2. ZEWNĘTRZNA KARTA DZWIĘKOWA CREATIVE X-FI ZEWNĘTRZNA KARTA DZWIĘKOWA CREATIVE...
karta dżwiękowa
siemka , kupiłem se słuchawki HD485, sa bardzo dobre jak dla mnie , ale do tego jeszcze karte dzwiekowa musze kupic , nie mam zbyt duzo kasy ale czy ta karta w tej cenie bedzie dobrym wyborem ? Sound Blaster Audigy 2ZS GOLD SB0350 BCM!! (915775663) - Aukcje internetowe Allegro czy jest to dobra...
karta dźwiękowa
Posiadam starą płyte glowna o nazwie asus a7v8x-x i chialbym dokupic dokupic jakas dobra karte dzwiekowa . Tylko jest pytanie czy pociaganie ta plyta nowsze karty dzwiekowe? Prosze o wypisaniu najlepszych kart dzwiekowych w cenie do 100 zl i 100++ . I które słuchawki są lepsze ss 3h czy fatal1ty...
Karta dźwiękowa do laptopa.
Mam jedno pytanie. Czy opłaca się (czy wgl. jest taka możliwość) kupienia zwykłej karty dźwiękowej do laptopa ? Bo na razie na tą z wejściem pcmcia mnie nie stać, a podobno te na usb są słabsze. Czy to prawda że te na usb są gorsze ? Bo tych na pcmcia jest bardzo mało i droższe są :) Z góry...
Słuchawki i Karta Dźwiękowa na USB [Do laptopa]
Witam. Jak w temacie. Szukam jakiejś karty dźwiękowej na usb i słuchawek do laptopa. Cena maksymalna to około 300 zł. Myślałem na nad Siberimi z tą kartą dźwiękową w zestawie. Dobry wybór ? W jednym z tematów czytałem, że po podłączeniu tej karty spadają niektórym fps`y o 30-40. Jeśli tak się...
Karta dźwiękowa!!!
Witam. Posiadam słuchawki sennheiser hd 202 i możliwe że zaniedługo ss 5hv2 :) i mam laptopa :F i potrzebuje do niego karty dźwiękowej najlepiej usb , gdyż mam zintegrowanego realteka. Proszę o pomoc w wyborze!! cena max 130 zł Za uzasadniona podpowiedź postawie gibona :ganja:
Archiwum forum Hardware

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz