Witam, planuję kupić klawiaturę. Cena ?? Do 400 zł ;p
Bardzo interesują mnie 2:
-Razer Lycosa
-Logitech G15
Które wybrać ? Chodzi głównie o Cs. I czemu ?? Za każda uzasadnioną odpowiedź podam ognia :D
Pozdrawiam.
PS. Inne propozycje mile widziane
|
|
Witam, planuję kupić klawiaturę. Cena ?? Do 400 zł ;p
Bardzo interesują mnie 2:
-Razer Lycosa
-Logitech G15
Które wybrać ? Chodzi głównie o Cs. I czemu ?? Za każda uzasadnioną odpowiedź podam ognia :D
Pozdrawiam.
PS. Inne propozycje mile widziane
Rewelacyjna klawiatura dla graczy Logitech G15 (542721682) - Aukcje internetowe Allegro
Polecam Ci tą klawiaturkę,grałem kiedyś na niej u kumpla (ma dokładnie tą samą z allegro)gra się świetnie.Tylko radzę Ci też kupić jakąś dobrą myszkę.
Jeżeli pomogłem postaw Gibona :)
Myszkę polecam tą
http://allegro.pl/item546670635_v450...rowa_mysz.html
Nie żebraj o gibona bo to jest żałosne. Ehh klawiatura do CS? Nonsens, słuchawki + myszunia.
Hmm wybralbym logitech G15 poniewaz:
ma ladniejszy design
posiada przelacznik z wylaczajacy niektore przyciski utrudniajace gre
ma ten sexi panel na froncie, tyle ze niewiem czy dziala w csie
Want3d - Prosił o doradzenie którą klawe wybrać... Więc mu doradziłem i wcale nie żebram o gibona -.-
Myszkę już mam , razer deathadder . Właśnie dzięki za pomoc, czekam na kolejne wypowiedzi, ale to o gibonie usun, bo warn :)
Zgadzam się z Tobą. Kupywać klawiature do cs'a to strata kasy. Za te 400zł masz świetne słuchawki, albo dołóż 60-70zł i masz Sennheiser PC 350 gaming.
Ale skoro tak bardzo chcesz klawiature...
To wybierz Lycose bo:
->Świetny design (co ty gadasz MichaiL ze G15 fajnie wygląda przy Lycosie? )
->Płaskie klawisze 9znacznie ułatwia sprawę)
->Ładny kolor podświetlenia
->Panel dotykowy (nie musisz wychodzić z gry zeby zmienić piosenkę)
->Razer ;)
Ten panel LCD w G15 jest IMO zbędny, taki bajer, bo przecież on ma wyświetlać ile masz HP, ile naboi itp., ale po co to na panelu skoro masz w monitorze, w grze? Poza tym to trochę niewygodne spoglądać na klawiaturę podczas "akcji". Wszystko masz w grze i nie ma po co tego przenosić na panel...
Ja bym wziął Lycose. Sam na nią kasę zbieram. Nie zastanawiałem się długo nad Lycosą czy G15 (bardziej nad Tarantulą czy Lycosą). A powody mojego krótkiego zastanawiania się podałem wyżej.
Mam nadzieję że to Ci pomorze w wyborze ;)
Oj bardzo :D Już zdecydowane :D Lycosa :D
Tylko Tarantula, fajną lampeczkę do niej widziałem więc może ;P
razer fajniejszy.. ja bym sie skusil na niego :)
Jak masz tyle pieniędzy to ja bym kupił Logitech MX3200. fajny wygląd, funkcjonalność i ogólnie zajebiaszczość xD aha to jest i klawiatura i mysz(zestaw)
boshe nie nie i jeszcze raz nie .
STEELSERIES 6G lub 7G :)
Ja wybralbym g15 , bo mam w domu logitecha klawe za 50 zł. i jest rewelacyjna więc raczej g15 bedzie leszcze lepszy, A w razerze placisz za markę poszukaj na googlach opinie i lycosa, większosc ludzi mowi ze chujowa więc nie wybral bym jej.
kamil wiesz coś o cenach Logitechta? To w tej firmie płacisz za markę np. G19 będzie kosztować 719zł, G35 (słuchawki) będą kosztować 519zł. Sam więc widzisz na ile pieniędzy Logitech wycenia swoje produkty.
A żadnych rewelacji w nich nie ma.
Ja przy wyborze między Lycosą a Tarantulą kierowałem się designem. I tu oczywiście wygrała Lycosa. Ten kształt, to podświetlenie wygrało ze zwykłym, nie podświetlonym prostokątem. Dla mnie trochę zbędne były te klawisze w Tarantuli (do tego jeszcze ciężko chodzą). No i jeszcze panel dotykowy, który jest w Lycosie znacznie ułatwi mi życie ;)
Mam nadzieje, że znowu pomogłem ;)
Logitech - klawiatura Deluxe 250 (537636572) - Aukcje internetowe Allegro
nic nie ma lepszego, szkoda kasy na wieksze bajery, naprawde :)
Czemu szkoda kasy? Jak ktoś ceni sobie ładne rzeczy to może kupić :) Raczej nic mu nie zaszkodzi :D
jak nie mx to g15
| « sterowniki do Intel GMA X4500 Graphics | Słuchawki Razer Carcharias » |