Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Dyskusje o sprzęcie (hardware) > Archiwum forum Hardware

Archiwum forum Hardware - Tutaj znajdują się stare tematy z forum "Hardware".

Tagi: , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: intel gma 4500m sterowniki, gma 4500m sterowniki, gma 4500 sterowniki, intel gma x4500 drivers, intel gma x4500m sterowniki, intel graphics media accelerator sterowniki, intel gma x4500 sterowniki download, intel graphics media accelerator x4500 sterowniki, sterownik intel gma 4500, intel graphics media accelerator x4500m sterowniki, intel graphics media accelerator 4500m sterowniki, sterowniki do karty graficznej intel gma 4500m, intel gma 4500m sterowniki xp, gma x4500 - sterowranianiki do pob, x4500 sterowniki, intel gma x4500 ile mb, najnowsze sterowniki mobile intel graphics, gma 4500mhd sterowniki, sterowniki do intel gma 4500, intel gma 4500mhd sterowniki, sterowniki do intelgma x4500, intel gma 4500m sterowniki windows 7, sterowniki do intel gma 4500m, gma x4500 driver, intel gma 4500m driver download

Odsłon tematu: 50723
Narzędzia wątku

sterowniki do Intel GMA X4500 Graphics

madoniek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siemka poszukuje sterowników do takiej karty graficznej : Mobile Intel GMA X4500 Graphics ... chyba takiej bo znalazłem na stronie producenta.. bo mam laptopa Packard Bell z vistą... jak byście coś znalezli to prsę o odp. tutaj olbo na gg : 3338350

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
STEROWNIKI
Witam! Posiadam Windowsa XP Procesor-2.66Ghz. Mój problem polega na słabej karcie graficznej.Jej nazwa brzmi (Intel (R)GMA DRIVER Express Chipset Family) Ponieważ ona posiada TYLKO 256MB i praktycznie żadna z nowszych gier nie chce na niej pójść. I właśnie,nie mogę znaleźć sterowników aby ją...
Windows XP
sterowniki
witam szukam sterownikuw do internetu pod windows7 oczywiscie 32 bitowy
Windows 7
[Steam] Sterowniki
Witam mam problem na który nigdzie nie znalazłem odpowiedzi a mianowicie, Gdy che uruchomić cs w 32 bit i 800x600 albo 1024x768 w OpenGL to mi wyskakuje jakiś błąd. Sprawdzałem kartę graficzną i pisze że ona działa dobrze. PROSZĘ O POMOC!! Z Góry dziękuje.
Problemy z CS 1.6
Intel? Graphics Media Accelerator Driver for Windows 7 and Windows Vista 64bit
http://img153.imageshack.us/img153/225/intellogol.jpg Intel? Graphics Media Accelerator Driver for Windows 7 and Windows Vista 64bit | 116 MB This software driver package will install the Intel? HD Graphics driver for the Intel? Pentium? G6950 Processor, Intel? CoreT i3 Processors, Intel?...
Archiwum forum
Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows 7 and Windows Vista 64bit
Intel Graphics Media Accelerator Driver for Windows 7 and Windows Vista 64bit http://img153.imageshack.us/img153/225/intellogol.jpg http://s1.image.gd/o/fc/fc3ac0234e5483d27f9f9f8df0e568960af47895.png or Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Archiwum forum
sterowniki
potrzebuję sterowniki do sandisc sansa e250. Z góry dziękuję!
Sterowniki
Różnica między Intel Xeon a Intel Core i5
Planuje zakup procesora i nie wiem który wybrać Intel Xeon X3440 /2.53GHz, 8MB, LGA1156, BOX/ czy Intel Core i5-750 /2.66GHz, 8MB, LGA1156, BOX/ proszę o jakąś podpowiedz czym sie różnią ,który lepszy ,komputer służy do og użytku..
Procesory, RAM, chipsety, płyty główne
FPS - Intel GMA x4500
Witam, Mam zintegrowaną kartę graficzną Intel GMA x4500. Mam Laptopa + Viste, wie ktos czy jest możliwość zwiekszenia FPS/wydajności na tej karcie? I czy w ogole jest sens grania w CSa na niej? Pozdrawiam.
Problemy z CS 1.6
Intel GMA x4500 HD
Wiecie coś może o tej karcie graficznej ? Bo jest komp z tą kartą i nie wiem czy opyla się go brać , z uwagą na to że komp jest głównie do gier więc karta to nie może być żadna lipa ;p Za pomoc gibonki ! ;p
Archiwum forum Hardware
sterowniki
moze mi pomozecie mam problem : kupilem myszke logitech g5 ze sterownikami,chce zainstalowac sterowniki do myszki, zaczyna sie instalacja gdzies w polowie wyskakuje ten komunikat "nie mozna zainstalowac sprzetu.." : http://img383.imageshack.us/img383/2517/121ym6.png ,co zrobic w takim razie...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz