Witam mam zamiar kupic sobie myszke mam na to niestety tylko 100 zl co polecacie?
|
|
Witam mam zamiar kupic sobie myszke mam na to niestety tylko 100 zl co polecacie?
ja na Twoim miejscu wstrzymał bym się troche i kupił razera za 120.

Ja mam X7 myszka bardzo dobra za 70 zł kupisz Polecam jesli nie wiesz jak wyglada wpisz se w google czy gdzies !:D
99zł Inteliimouse 3.0 w empiku ;] jak dla mnie bdb. Polecam mimo tego, iż ma 400dpi gra się świetnie ^^ dobrze wyprofilowana, DeathAdder w moim odczuciu zbyt wykręcona jeśli mogę to tak ująć.
Należy jednak pamiętać, że myszka umiejętności Ci nie da poprawi wygodę gry ;]
Miałem jedną X7 po okresie ~8 miesięcy laser się spalił, wymienili ale na ciut inną to już nie była ta sama dobra poczciwa mysz :( Grało mi się na niej dość dobrze, tyle, że ma akcelerację wsteczną można załatwić ja wgrywając mousefixa do rejestru.
No wiadomo ze lepiej grac nie bedziesz tylko lepiej ci sie grac bedzie ;] X7 zobacz tez spoko
ie 3.0
lub
RAZER KRAIT
IE 3,0 kolego. allegro
Ja także polece ci IE 3.0 gram na niej już od paru miesięcy i narazie nie mam z nią problemów.
IE 3.0 za 99zł lub IE 1.1 za 25zł :P Zobacz jeszcze MX518 ale on już chyba droższy
A ty jesteś prawo czy leworęczny? Bo to też ma znaczenie
Chcesz mysz z ogonem czy bez?
skąpiec
Logitech MX400 Laser Mouse
RAZER Salmosa 1800 dpi
| « Sound blaster live! a Crative Fatal1ty | Mam problem ze znalezieniem ustawień do myszki Razer DeathAdder » |