Edytuje ten temat :P Poniewaz sam mialem problem ale juz jest wszystko ok.Mozecie tu pisac o pomoc w sprawie webspell'a tylko tutaj zeby niezakladac niepotrzebnie tematow.
No i Bez Pytan Jak zainstalowac :P Bo to juz jest
O chetnie :P ALe mam nadzieje ze jestes uczciwy :P No i jak bys mogl to tam chyba mozna cos wlasnego na tej kostce napisac i chcial bym zeby tam bylo Exoticteam
Moj nr gg 7527191 I daj swoj jutro pogadamy.
PoProstu mam problem bo Np skorke inferno wgralem ale tam bylo mniej do wgrania:P Ale ją wywalilem bo jak klikales artykuly to wchodzilo na strone szablonycms.
Daj jeszcze dzisiaj gg jutro napisze w tej spr
baju, przekopuj sobie z ftp na wszelki wypadek na swoj dysk te katalogi ktore chce Ci podmieniac nowy szablon i wgraj szablon na ftp ... bedziesz miec backupa w razie czego tych plikow :), ale znajac z doswiadczenia nic Ci sie nei powinno zrabac.
Ok Dzieki za zrobienie tego zETt, :PP Masz Pomogl.Suruf, Ty tez oczywiscie to sie napewno przyda
[ Dodano: Wto 22 Sty, 2008 ]
Zeby niezakladac tematu noowego.To Chce zeby ktos dal mi namiary na taka tabele ze se piszesz newsa na temat meczu.CZyli ze z jednej strony jest logo mojego klanu a z drugiej przeciwnika i tam takie informacje.
No Tak Ale to jest tylko instalacja.I Troche powiedziane jak skorke wgrac.Ale mi chodzi o temat w ktorym ludzie beda zadawac pytania bo nie wszyscy zawsze rozumieja.A jak komus cos jakis blad wypadnie to sie bedzie w tym temacie pytal.
tak bbloki dodaje sie w index.php no wszystko prawie sie robi index,php
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
jak by ktos nie wiedzial co i jak to tu ma to dokladnie opisane : HarmoniousSquad , w z szablonem to images do images ,, tgemplates do templates , a reszte do ogolnego folderu , pozdraawiam...
Otóż mam problem z parterami sponsorami jak i drużynami .
Jak chce wrzucić jakiś obrazek to wyskakuje mi coś takiego
"Format pliku jest niewłaściwy. Proszę uploadować tylko w formacie *.gif, *.jpg i *.png ."
Współpraca na zasadzie wymiany doświadczeń oraz własnego rozwoju w dziedzinie budowy stron internetowych.
Na razie mmożemu zaoferować rangę na forum oraz w niedalekiej przyszłości popularność w tej dziedzinie.
W późniejszej fazie rozwoju serwisu, bedzie możliwość zaoferowania wynagrodzenia...
Witam. Mam Taki problem
Oto Screen :
http://img216.imageshack.us/img216/6936/90420173.jpg
I Teraz mój problem. Jak ustawić to, żeby w Ostatnie mecze, artykuły, nowości pokazywało Tylko 6 meczy, nowości, i artykułów ?
witam!
posiadam webspell, i mam tabelke na stronie ostatnio dodane pliki. Niestety w panelu admina nie ma opcji do ustawienia ilości ostatnich plików. Gdzie to zmienić?
Witam wszystkich WEBMASTERSÓW :D
Mam prośbę, czy jest chętny do zainstalowania na moją stronkę na yoyo.pl Webspell'a ?. Bardzo mi na tym zależy gdyż za tydzień kupuję serwer, aby założyć swój "Klan", a jak wszyscy mówią "Dobra strona to połowa sukcesu", i tu mają racje bo dobrze wykonana strona...
Witam!
Szukam kogoś kto mi wgra za darmo webspell i darmowy szablon (już wiem, który i dam linka). Strona jest na xaa.pl. Więc kto by mógłby mi pomóc niech napisze na GG: 9177351
Witam...gdy wrzucę webspella przez FTS to wpisuje nazwe strony/install wszystko instaluje a potem na samym końcu wyskakuje mi taki błąd;
Warning: mysql_conn in /virtual/g/i/gi-clan.ugu.pl/install/step06.php on line 100
BŁĄD: Brak połączenia z bazą MySQL.Wiecie co może być tym...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u