Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: serwery na cs 1.6 bez cheatowania bez haseł, cs serwery bez hasel, serwery bez cheaterów cs 1.6, serwery bez hasel do cs 1.6, ip do cs 1.6 non steam bez haseł jailbreak, ip do cs 1.6 non steam bez haseł paintball, gry bęz hasła, serwery do cs 1.6 non steam bez haseł

Odsłon tematu: 7942
Narzędzia wątku

BEZ HASLA NON STEAM!!! DUZY poziom BEZ cheatow xD

mateusz232 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

wykupiłem nowy server publiczny, hostuje go suu.pl, male pingi miła atmosfera ;)
sloty: 14
haslo: bez
sxe: bez
ip: 82.177.192.235:27038

Odp: BEZ HASLA NON STEAM!!! DUZY poziom BEZ cheatow xD

ekono is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

jak chcecie se pograc bez zadnych modow to prosze : http://www.forum.mocny.com/lofiversi....php?f200.html jest tu jakies 150 serverow z modami i bez modow ^^

Odp: BEZ HASLA NON STEAM!!! DUZY poziom BEZ cheatow xD

ekono is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

jak chcecie se pograc bez zadnych modow to prosze : Forum portalu Mocny.com > Polskie Serwery jest tu jakies 150 serverow z modami i bez modow ^^

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Duzy ping na Steam
Witam wiem że wiele razy pojawiał się ten temat, ale jakoś nie mogę znaleźć na niego poprawnej odpowiedzi. A więc tak do dzisiaj grałem na NS, ping w granicach 20-30 no maks 40. Dzisiaj kupiłem steam, wszystko poustawiane rate itp. ale wchodzę na serwer i ping skacze mi od 20 do 250-300 ! Nie...
Problemy z CS 1.6
duzy problem z non steam
siema... mam spory problem z kompem po wgraniu cs:s... wgrale, sobi ostatnoi jakas wersje ktora sciagnalem z torrentow zajmujaca 2gb... podobno ze wszystkimi patchami i ze wszystkim... a blad mam mianowicie taki: wlaczam gre gram sobie na jakims serwie i nagle laguje mi sie serwer wywala mi...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Gry bez cheatów
Szukam gier do których nie ma po prostu cheatów, bo w csie jest ich masa. Co polecacie??
Pytania z odpowiedzią
Za duzy ping na steam?
Szukałem pomocy w wielu tematach ale jej tam nie znalazłem. A do rzeczy na non-steam mam ping 5-20 (garfield,puchatek,itp) a na steam mam 125+ . Nie wiecie czym to jest spowodowane(inni na steam maja 20-50) ??? Mam viste , net 512 w airbites . Nie radiowy.
Problemy z CS 1.6
Zapomnialem hasla do steam
Prosze o pomoc w przywroceniu konta .. , zapomnialem hasla ale rozniez odpowiedzi na sekretne pytanie :/ , co moge zrobic :( ?
Problemy z CS 1.6
3x ]|[ Tower.org.pl - BEZ CHEATÓW
Serwery ]| to ciekawe polaczenie STEAM i NON-STEAM, z duzym naciskiem na walke z cheaterami. Nie ma tutaj biednego sXe, ale jest: - VAC dla graczy STEAM - blokada podsieci niektorych dynamicznych IP, z mozliwoscia otrzymania konta dostepowego (nie dotyczy graczy STEAM) - AMXBANS (kazdy ban...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Poziom Upalenia
elo mam pytanie bo jak 1 raz ktos gibona postawi to ma sie jedna ikonke marychy "zapalone" i kto madry i wszechwiedzacy moglby mi podac od ilu spalonych jest kolejna zapalona ikonka z marycha ?
Archiwum forum
Plugin Do wykrywania cheatow na serwerze ...
Siemano ! Mam taki problem ... Na moim serwerze nie moge ogarnac chetow -.- Potrzebuje Pluginu ktry by skanowal kompaw ich poszukiwaniu Lub cos z tym stylu ... Nie chce sXe gdyz wtedy moj serwer straci 3x na popularnosci ... Na pewno powstal jzu taki plugin gdyz kazdy admin na porblemyz...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin Do wykrywania cheatow na serwerze ...
Prosze4 o usuniecie ... Przezoprzypadek napisalem 2 gdyz mialem lagi ... Bardzo przepraszam za spam i prosze o USONIECIE ! Z gory Thx
Szukam pluginu AMX/AMXX
82.177.192.235:27038 BEZ HASLA NON STEAM!!!
wykupiłem nowy server publiczny, hostuje go suu.pl sloty: 14 haslo: bez sxe: bez ip: 82.177.192.235:27038 NISKIE PINGI !! ZAPRASZAM
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz