Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: comme telecharger des jeux sur steam gratuit countr, crysis gratuit hack

Odsłon tematu: 3489
Narzędzia wątku

[STEAM ZA FREE! Counter Stricke, GTA, Need for speed, Crysis] Warto?

Gutierrez is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Bardzo dawno tu nie byłem ale kiedy już weszłem to zobaczyłem temat typu Free steam(wiaderko.com). Niby elegancko, elo, ale po pierwsze czy tu niema haczyków? czym się różni od pozostałych poradników w ktorych chodzi o ściągnięcie pliku coś tam zrobienie i ma się mnóstwo gier. Ktoś to sprawdzał? Wydaje mi się że jeśli ktoś akceptuje takie arty na wiaderku to są godne zaufania. Z tym free steam, niewiem, kusi kusi ale niewiem czy nie wyciągnę negatywnych konsekwencji gdy stracę moję konto naprzykład. A tak poza tym ten patch nie da sie cholera ściągnąc, chyba że ja głupi, ale czekam czekam i gdy pokazuje się Free DOwnload i klikam to tak jakby strona się odświeża i tyle wszystkiego, ponowne wyczekiwania 90-ciu sekund i znowu refresh ;( Mógłby by kto gdzieś indziej wysłać, przecie tyle jesty tych darmowych hostingów...

Odp: [STEAM ZA FREE! Counter Stricke, GTA, Need for speed, Crysis] Warto?

Ganimadeus is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Wątpię aby to była prawda czy w życiu jakaś gra np. cs była legalnie i za darmo? NIE i pewnie tak nie będzie...

Odp: [STEAM ZA FREE! Counter Stricke, GTA, Need for speed, Crysis] Warto?

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Nie ma i nie będzie nigdy wersji STEAM gry Counter Strike za darmo.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Counter Strike style Free download !
witam wszystkich ... Ten styl został przerobiony z EnemyTerritory na Counter strike ! by me ;P Jest to moja 1 przeróbka więc prosze o bardzo dużo komentarzy ! Screeny: http://img148.imageshack.us/img148/9471/styla.png Ss 2: http://img195.imageshack.us/img195/8287/styl2.png Link do...
Archiwum forum
Counter Strike style Free download !
witam wszystkich ... Ten styl został przerobiony z EnemyTerritory na Counter strike ! by me ;P Jest to moja 1 przeróbka więc prosze o bardzo dużo komentarzy ! Screeny: http://img148.imageshack.us/img148/9471/styla.png Ss 2: http://img195.imageshack.us/img195/8287/styl2.png Link do...
Archiwum forum
Free Frags Squad rekrutuje!WARTO!
Witam! szukamy 4 graczy do clanu Free Frags Squad Oferujemy : Miłą atmosfere Dobrą Grę Częste Spary i Treningi Wyróżnienia Ligi Server 15 slotowy Treningi
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Counter Hooligans [Crysis MoD] @ GameSol.pl - 195.114.0.158:27058
Serwer Counter Strike 1.6 - Counter Hooligans @ GameSol.pl Adres: 195.114.0.158:27058 Sloty: 10 Timelimit: 20 FriendlyFire: 0 C4Timer: 35 Forum:Siec Serwerów Counter Hooligans :: Strona Główna
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Windows Counter Stricke
Czy zna ktoś jakaś firma hostująca servery do CS na systemach windows. Dobrze by było także gdyby była opcja testowania server chociasz przez 1h z dostepem do ftp
OffTopic - Counter Strike
Counter-Strike Source DiGiTaLzOnE CD 2/2 (Pobierz za free)
Counter-Strike Source ( Mój upload ) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. - CD1 (okolo 800mb) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. - CD2 (okolo1.9GB) UWAGA !!! >Trzeba ściągnąć 2 pliki< !!! Jest to wersja DiGiTaLzOnE
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Liga Counter-Strike Steam //Cenne nagrody, sprawdź czy warto!
UWAGA! Mamy zaszczyt zaprosić Was do wzięcia udziału w lidze klanów Counter-Strike 1.6 Steam organizowanej przez WWW.E-PMG.PL Krótko o lidze 1. 16 klanów (zespołów) 2. Faza grupowa - 4 grupy, przechodzą dwie drużyny z grupy 3. Faza pucharowa - mapy losowane
Liga Counter Strike 1.6 Steam
Free CD-KEYS Counter Strike 1.6 Sam Sprawdz
Darmowe CD-Keys Więcej Informacji na stronie thehardcorps.eu Polecam !!!!!!!!!!!!!!! SAM ZOBACZ
Archiwum forum
Counter Stricke 1.6 problem
cześć mam problem jak uruchamiam CS to mi się sam wyłącza. Half Life mi działa normalnie i jak chce przełączyć na CS to mi też się wyłącza. xD ;/
Instalacja gry i podstawy
Koniec wakacji coś na pocieszenie Admin za FREE! Zobacz warto!
Witam! Zbliża sie koniec wakacji, więc chcemy was pocieszyć i rozdajmy admina za free! Wystarczy sie zarejestrować u nas na forum ( Hard-Team Forum Klanowe i Serwera --> :: ) i napisać podanie! ;) Liczba adminów ograniczona! Więc kto pierwszy ten lepszy! Można składać także podania o slota! ...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz