Popularne odwołania do tej strony: swat 4 crack, crack do swat 4 download, crack swat 4, swat 4 crack download, crack do swat 4 pobierz, swat 4 no cd crack, swat 4 no cd, swat 4 crack pobierz, swat 4 crack no cd, descargar crack para swat 4, swat 4 free crack download, crak swat 4 pobierz, swat 4 senza cd, swat 4 crack pl, crack swat 4 1.0, crack do swat 4 1.0, pobirz cracka do swat 4, crack do gry swat 4 download, swat4 no cd, como crackear swat 4, rs swat 4 crack, pobierz kraka do swat 4, swat 4 crack do pobrania, how to play swat 4 without disc, swat 4 problema no label
witam... ja właśnie posiadam takiego cracka jeżeli byś go chcial napisz mi swój adres poczty to ci go wyśle iż nie posiadam linku........... Lecz do ciebie prośbe ja ściągnąłem swata 4 i jest on bez pliku z językami czyli chodzi mi tu o plik language i z tego powodu nie moge wgrać spolszczenia jeżeli byś chciał możemy się poprostu wymienić... z góry wielkie dzięki
SWAT 4 – komputerowa gra akcji, wydana w kwietniu 2005 roku przez Vivendi Games.
Gracz wciela się w dowódcę eskadry policyjnej SWAT. Gra składa się z 13 misji. Misje nie są ze sobą powiązane i nie tworzą spójnego scenariusza. Gra stara się maksymalnie odzwierciedlać prawdziwe warunki wykonywana...
Witam, mam pytanie czy Swat 4 zadziała mi na moim brzeszczocie. Parametry:
karta graficzna -
RADEON 9200 PRO (Omega 3.8.252) (128 MB)
procesor-
Typ procesora AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800+
RAm - 512.
Witam. Mam problem, otóż gdy wchodzę do gry to mi się pojawia błąd.
,,No Label
Crash Time: 08/25/09 21:15:24
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1665 MHz with 1021MB RAM
Video: NVIDIA GeForce Go 7400 (8602)
Zapraszamy na serwer Poland Server Swat Gaming @KampNo.pl
Jest to serwer clanu Swat Gaming (ex. .::Janka@SWAT::.)
Był to kiedyś popularny serwer, ip te same co kiedyś, postawiony dzięki firmie
KampNo.pl
Dane serwera:
Serwer Publiczny
IP: 80.238.112.243:27148
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Witam mam problem z grą SWAT 4
Problem polega na tym,że miałem gre Swat 4 i zgubiłem gdzies był tam patch 1.0.
Ściągnołem z neta pełną polska wersje z patchem 1.1 i gdy wchodze na serwer to wyłącza mi się gra i taki błąd
Application location: C:\Program Files\VUGames\SWAT 4\Content\System\
...
Free download Swat It 2.1 | Pobierz za darmo Swat It 2.1
Całkowicie darmowy program, który skanuje pliki pod kątem Trojanów, robaków i botów.Potrafi wykryć i usunąć ponad 4000 różnych Trojanów i wirusów.Program został niezależnie przetestowany i osiągnął zadowalające wyniki.Pamiętaj, żeby po...
Witam mam 2 problemy szukałem na google.
1.Far Cry-Jak instaluje to chce username i password administratora to podaje, a mi wyskakuje że jest źle.
2.Swat 4- z kąd ściagnąć pełną wersję za free?
To jest ogułem temat o tych grach dawajcie tu swoje opinie, polskie strony, problemy i odpowiedzi na...
Gdy się chcę połączyć z serverem wszystko pięknie i cacy, tylko jak wyskakuje ten obrazek i ładowanie to czekam i czekam po czym wyskakuje okienko że połączenie z serverem nie udane i wylogowywuje mnie do listy serverów mam patch v 1.1 <zpatchowany pirat, gralem jakis czas temu na patchu 1.0 i...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u