Szukam takiego wh zeby całe sciany byly przezroczyste bo chcialbym sobie takie migawki do FM powstawiac a nie wiem jak inaczej to zrobic.
I nie dostane bana na steam za ogladanie demek z wh?
|
|
Szukam takiego wh zeby całe sciany byly przezroczyste bo chcialbym sobie takie migawki do FM powstawiac a nie wiem jak inaczej to zrobic.
I nie dostane bana na steam za ogladanie demek z wh?

A po co Ci instalować WH ?? Nie lepiej nagrywać fm programem HLAE/MIRV, zgrać osobno modele i osobno świat z efektem wh ?
Hmm, poczytaj o tym na hlds.pl, demka bodajże oglądać na wh można, tylko hack, którego używasz musi być VAC Proof. Z resztą na 100% nie wiem, bo gram nonsteam, to radzę ci przeczytać i się upewnić, bo chyba nie chcesz wyłapać bana na konto??
Uzyj MIRV/HLAE. W 100% nic Ci sie nie stanie i nagrasz sobie akcje z WH :]
co wam się dzieje ? oO przecież demko to nie server .. demko nie jest zabezpieczone jak server więc spokojnie możesz , dużo pro makerów tak robi :f
Albo nagraj ma mapach wh_
Nie mozesz nagrac na mapach WH... Bo to sa inne mapy i nie da sie odpalic demka nagranego na jednej mapie, na innej... :X
Kiedys uzywalo sie WH ale teraz to wszystko jest w HLAE. A jesli chcesz juz uzywac WH koniecznie to poszukaj jakiegokolwiek na sieci. Tylko nie lacz sie z serverem przed jego wywaleniem.
| « [HF] Programowanie w Pythonie / Programming in Python | Nowy serwer Diablo 2 - Arreat Summit » |