Bo moze nie masz ustawionego cfg pod swoje lacze :) Tam tez ustawiasz predkosc downloadu. Ja ze sciaganiem nut jakiegos wiekszego problemu nie mialem.
|
|
Bo moze nie masz ustawionego cfg pod swoje lacze :) Tam tez ustawiasz predkosc downloadu. Ja ze sciaganiem nut jakiegos wiekszego problemu nie mialem.
bo Wy widocznie dzieci radiówki jesteście.. jak jest słońce to transfer mega a jak chmury to płacz zę lagi ;]
No nie wiem co z wami jest :) Ja mam neta zaledwie 2mb nuty ściąga po 2-3sek, mape jakieś 10. Może na serio coś z cfg, bo na pewno powody do narzekania to nie są :p
Ja mam 30kb/s downloadu więc wiesz ...
a cfg nie używam.
kurwa co za problem , wywale w takim razie całą muzyke i się pozbędziemy problemów.
łeb se wywal. muzyka ma zostac. dobrze jest. jak ktos ma za slabe lacze, to juz nie nasz problem.
electro music yc yc ue ue.
Ostatnio edytowane przez k0za ; 28-05-2009 o 07:27
Nie uważam że wywalić ,tylko odpowiadam jak ktos mi wmawia ze 2 s sie sciagają:P , chociaż nie które (co nigdy nie puszczane sa) można by wywalić:)
np . te czarki ,flaszki ,marichuany no i egon rozumiem fajne w chooy ,ale juz każdy to zna...
Dobra zamknijcie ten temat ;p bo az mnie za dupe lapie cos jak czytam te wasze wypowiedzi.
miałem ten sam problem, dopóki nie zmieniłem w opcjach steama coś tam łącze... wzialem tamte max lan cośtam i sciaga max predkoscia :)
Mam Ci to nagrać?^^Nie uważam że wywalić ,tylko odpowiadam jak ktos mi wmawia ze 2 s sie sciagają:P
| « [Download][PC] Europa Universalis Rome | G-Soft ISO/CD Burner 1.0.0 » |