UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: wav

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30
  1. #1 wav 
    Spamer Awatar isee
    Nie ładujcie tego za dużo na serwer.
    Po pierwsze dużo osób wkurza jak za często odpala się muzykę (nie każdy ma binda na stopsound).
    Po drugiej może odstraszać nowych graczy, chcesz się połączyć i musisz czekać aż ściągnie Ci górę wav'ów.
    Po trzecie to głównie rozrywka dla adminów, a serwer jest dla graczy nie dla adminów.
    Po czwarte to FFA nie 4fun.

2. #2 Odp: wav 
    H@ HJ
    a ja nie zauważyłem żeby sięktoś skarżył.
    wręcz przeciwnie, gracze lubią jak sie puszcza muzyke podczas rozbrajania paki albo na nożówce.

widocznie tylko Ty masz sprzeciwy co do tego.. a dla jednej osoby nie będę rezygnował z ogółu wybacz.

3. #3 Odp: wav 
    Banned
    Po pierwsze dużo osób wkurza jak za często odpala się muzykę (nie każdy ma binda na stopsound).
    po pierwsze: To jak mu przeszkadza,to niech o niego zadba.

Po drugiej może odstraszać nowych graczy, chcesz się połączyć i musisz czekać aż ściągnie Ci górę wav'ów.
    po drugie: Kwestia paru sekund.

po trzecie: Temat z duupy

4. #4 Odp: wav 
    Spamer Awatar isee
    Ja mam binda, dzisiaj/wczoraj dorzuciliście nowe co ściągało mi się w sumie kilka minut (w sumie jest ich dużo więcej). Ja często na serwie słyszę jak ludzie krzyczą "wyłącz to". W czasie nożówki i rozbrajania paki spoko... tylko że zazwyczaj w tym czasie nie lecą.

5. #5 Odp: wav 
    Banned
    Cytat Zamieszczone przez isee Zobacz posta
    Ja mam binda, dzisiaj/wczoraj dorzuciliście nowe co ściągało mi się w sumie kilka minut (w sumie jest ich dużo więcej). Ja często na serwie słyszę jak ludzie krzyczą "wyłącz to". W czasie nożówki i rozbrajania paki spoko... tylko że zazwyczaj w tym czasie nie lecą.
    No to musisz mieć jakiegoś dupnego neta, bo mi wczoraj ściągały się 20 sek.
    No ja na przykład nie zauważyłem żeby leciały w innym czasie oO A nie wczoraj na indii bo zamulaliśmy :)

6. #6 Odp: wav 
    Admin HJ Awatar redzi92
    Ja tam uważam ze cs to rozrywka jeżeli chodzi o grę na serwerach wiec muzyka jest jak najbardziej wskazana, i ja rowniez nie widzialem zeby ktośo to miał jakieś pretensje.

7. #7 Odp: wav 
    Spamer Awatar isee
    Jak chce posłuchać muzyki to włączam iTunes nie steama. ;P

8. #8 Odp: wav 
    ~NN
    ~NN jest nieaktywny
    Banned
    jest git, Dobry pomysł z tą muzą , przydały by się lepsze kawałki bo basshunter to Porażka

9. #9 Odp: wav 
    Spamer z doświadczeniem Awatar KaPtuR
    Z moich doświadczeń to nowi gracze są zadowoleni za każdym razem jakiś new Hj player przy piosenkach pisze "miłe słowa" , nikt nie nażeka jak już to się cieszy:)

10. #10 Odp: wav 
    No jednak po tym jak przed chwila ściagały mi się te nowe o których nie wiedziałem to twierdze że jest ich za duzo jednocześnie do sciagania (ja prawie 5min czekałem;P) gdyby była systematycznie dodawana np.raz w tygodniu 1 nuta dla graczy nie było by to wielką uciążliwą katurgą podczas wchodzenia na serwer :)

P.S -ale czekać było warto bo nuty dobre (nie które) .

11. #11 Odp: wav 
    el Wymiataczos
    Kaptur, tutaj nie chodzi o Ciebie, ze Ci sie sciagalo 5 minut, albo komuś kto wchodzi na serv zaraz po wgraniu muzyczek. Tylko o kogos kto w ogole pierwszy raz gosci na HJ i czeka 30 minut, zeby sie wbic na server ze wzgledu na soundsy... Na pewno znacie ten bol ;-)

12. #12 Odp: wav 
    Lamka
    komenda cl_allowdownload "0"
    nie boli.
    i nie trzeba sciagac muzyczek.

13. #13 Odp: wav 
    Spamer Awatar isee
    Ale nie każdy o tym wie, tak jak mówił get - chodzi mi o graczy którzy pierwszy raz zajrzą na serwer.

14. #14 Odp: wav 
    H@ HJ
    pierdolicie głupoty że 30 min.

max jest do 5 min , wszytko wrzucone jest na fast download i nie ma bata żeby kawałki ktore mają po 600kb ściągały się 30 min prosze was..

a Boten Anna jest wrzucona dla beki .. bardziej myślałem o tym żeby puszczać to przy banowaniu kogoś .. nawet myślałem o takim pluginie.

15. #15 Odp: wav 
    Kaptur, tutaj nie chodzi o Ciebie, ze Ci sie sciagalo 5 minut, albo komuś kto wchodzi na serv zaraz po wgraniu muzyczek. Tylko o kogos kto w ogole pierwszy raz gosci na HJ i czeka 30 minut, zeby sie wbic na server ze wzgledu na soundsy... Na pewno znacie ten bol ;-)
    Pisałem ogółem (tych 1 raz wchodzących też na myśli mam) tylko podałem przykład ile ja czekałem .
    30/. -przesada - góra 10min:)

16. #16 Odp: wav 
    Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    odinstaluj CS`a i zainstaluj ponownie. jak będzie 10 minut to chyba na modemie...

17. #17 Odp: wav 
    V.I.P. Awatar JaCo
    sz.b a fast download ? Jak chcesz to wal i ci udostępnię, duzo tych muzyczek nie masz ;]
    188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
    Wejdz -
    http://pgc-cs.eu/
    http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

18. #18 Odp: wav 
    H@ HJ
    wszystko jest.. nic nie trzeba udostępniać :O bo jak napisałem wyżej wszystko wrzuciłem do fast'a

Ci co ściągają 10 min to mają dauna chyba (bez obrazy) .. pliki po 500-600kb? OMG nie skomentuje..

19. #19 Odp: wav 
    Banned
    TO ja powtarzam już któryś raz - nute ściąga po 2 sek. To nawet minuta nie wychodzi o

20. #20 Odp: wav 
    Jakoś mi żaden utwór na tym pasku nie szedł 2 sek... conajmniej 10-15 s.

A Janek daunus:).

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

komenda cl_allowdownload is 0

cl_allowdownload nie działa

strona z wav

Uprawnienia umieszczania postów